רישרוש חדש

made in china

New member
../images/Emo46.gifשוביניזם!!!!!! *אזעקה*

אני רוצה לנגן בס, אתמול הייתי אצל ידיד שלי וניגנתי בחשמלית וזה כזה שווה

אני מנגן על...(הקפצה)

גיטרה קלאסית, מקווה לעבור הקיץ לחשמלית. הופעתי כמה פעמים אבל אין לי להקה, כנראה אני אהיה במן להקה כזאת, רק שהיא עם מורה, אז זה יהיה הרכב רוק, וכמעט בטוח בהרכב יותר קלאסי על גיטרה קלאסית. זהו.

shaai

New member

אני מנגנת על גיטרה חח סתם סתם אני יודעת לנגן רק את יהונתן הקטן ואת סטרוואי טו האבן.. ושם ללהקה.. כבר אמרתי לפני כמה זמן, בכל מקרה פפם פפם גפילט פיש

the king 25983

New member
אני מנגן על...../images/Emo66.gif

גיטרה. מסיים ללמוד שנה חמישית... בעיקרון אני לומד קלאסית אבל מנגן הרבה על חשמלית ובחופש הגדול שאחרי כיתה ז' (שנה שעברה) ניגנתי על באס. הייתה לנו להקה. לא היה לה שם... דניאל, חשבת על שם כמו "אלטעזכן"? זה נשמע שם יפה אבל יש סיכוי טוב שיש כבר שם כזה. איך אתה בודק?

the king 25983

New member
וביום שלישי שעבר...../images/Emo66.gif

אחרי הרבה זמן, שוב הרגשתי את הכיף שבלנגן בלהקה. יש לנו כזה "הרכב" מה"בית לספ למוזיקה" שאני לומד בו. זה לא בדיוק ביצפר וזה גם לא בדיוק הרכב אבל הצלחתי לעשות ככה שננגן את על הריצפה כמה גיטרות וכינורות וקלרינט. הקלרינט מנגן את המילים, הכינורות את הגלה גלה בב שו בפ והגיטרות את הגיטרות. אני מנגן את הסולו...
בקיצור כשניגנו את על הריצפה ועוד שיר אחד אז הרגשתי כאילו שאנחנו להקה והיה מזה כיף. מזמן לא הייתה לי התחושה הזאת... בחופש ניגנו, תופים, 3 גיטרות רגילות, אני בבס, ואחת שניגנה על הגיטרה גם שרה. בעצם היו גם קלידים. היה מזה כיף. היינו נפגשים יום כן יום לא ומנגנים 4-5 שעות רצוף. בפעם אחת היה איזה משהו שהטבטל ואף אחד לא הודיע לי והתעצבנתי עליהם ומאז גם "התפרקנו". אני בקשר עם חלק ועם חלק נותק הקשר. בקיצור, אחרי יום שלישי חשבתי להקים להקה אבל עכשיו נרגעתי קצת. נחייה ונראה מה יהיה...

רותמיקה

New member
יש כזה שיר../images/Emo13.gifאינפקציה.../images/Emo29.gif

ואני מנגנת על גיטרה לכל סוגיה. יש להקה.(2 גיטרות 1 תופים 1 קלידים) אני שרה
ומנגנת לפעמים, אבל דיי קשה לי לשלב בין השירה לנגינה
אנחנו מקליטים דברים באיזה אולפן הקלטות חדש שרק עכשיו התחיל לפעול(חצי שנה..) וממ זהו!

רותמיקה

New member
אווקי אבל...../images/Emo29.gif

תסכים איתי שזה לא מתאים.. אם היו קוראים ללהקה "ניו יורק-רפיח" או "פצעים ונשיקות" ושות'.. זה לא היה נשמע טוב

made in china

New member
לה לה לה ../images/Emo168.gif

נחמה, קלאסית כחולה בת כמעט שנה מחברת אלברטו מנצ'יני
אין לי להקה, ואין לי תיכנונים ללהקה..

../images/Emo25.gifחתיכת שירישור מצוין!

אין לי להקה, וזה בכלל לא משמח אותי, אבל יהיה לי! בעתיד... אני לומדת לנגן על גיטרה לבד, למרות שהרבה זמן לא נגעתי בה..ו..זהו...

למעלה