שרשור מתכונים מהפיקניק!

CowLover

New member
אטריות אורז מוקפצות

מצרכים: אטריות אורז (עדיף עבות) כרוב טופו גולמי רוטב סויה (זה מה שהיה במה שאני הבאתי אבל אפשר לדחוף כל דבר שרוצים בעיקרון...) מבשלים את האיטריות לפי מה שכתוב על האריזה. חותכים את הטופו לקוביות קטנות ומשרים אותו ברוטב סויה לאיזה 20-30 דקות לפני ההקפצה. מקפיצים את הטופו. אחרי שתיים שלוש דקות מוסיפים את שאר הירקות ואחרי זה את האיטריות... מוסיפים רוטב סויה עד שהאטריות מקבלות גוון חום של סויה. לערבב כל הזמן. לתבל עם מלח ופלפל. וזהו. ממש פשוט. בתאבון!

CowLover

New member
שעועית ירוקה עם גזר גמדי

מצרכים: שקית שעועית ירוקה שקית גזר גמדי אגוזי פקאן שמן (עדיף שומשום אבל לא נורא אם לא....) אבקת מרק פרווה מבשלים את הירקות לפי ההוראות על האריזה. שמים בווק (למי שלא יודע זה מן מחבת סינית שכזאת) קצת שמן ומקפיצים לממש שתי דקות את השעועית עם הגזר. מוסיפים בערך 3 כפות של אבקת מרק. אפשר להוסיף מלח פלפל אבל לא הכרחי. שמים במחבת (בלי שמן) את האגוזים. אחרי 3-4 דקות מוציאים אותם ושמים אותם על הירקות האחרים. נ.ב - שכחתי לציין במתכון לאיטריות שגם שם זה בווק וזה דורש שמן (וכמובן גם שם עדיף שמן שומשום....)

AmitKar

New member
תודה לכולם על המתכונים המעולים!

אני כבר מאמץ אותם! ואני ממליץ לכל השאר גם לעשות ככה. בתור אחד שטעם אישית מכמעט הכל אני חייב להגיד שזה היה מעולה! תודה! עמית

למעלה