אטריות אורז מוקפצות
מצרכים: אטריות אורז (עדיף עבות) כרוב טופו גולמי רוטב סויה (זה מה שהיה במה שאני הבאתי אבל אפשר לדחוף כל דבר שרוצים בעיקרון...) מבשלים את האיטריות לפי מה שכתוב על האריזה. חותכים את הטופו לקוביות קטנות ומשרים אותו ברוטב סויה לאיזה 20-30 דקות לפני ההקפצה. מקפיצים את הטופו. אחרי שתיים שלוש דקות מוסיפים את שאר הירקות ואחרי זה את האיטריות... מוסיפים רוטב סויה עד שהאטריות מקבלות גוון חום של סויה. לערבב כל הזמן. לתבל עם מלח ופלפל. וזהו. ממש פשוט. בתאבון!