היום ב-
אנשים

../images/Emo106.gif הפורומים הזוכים -תפו"ז 2006

גם השנה נערך טקס "תפוח הזהב" המציין את בחירת הגולשים לפורומים הפופולאריים ביותר בתפוז אנשים לפי האשכולות השונים. אנו שמחים להציג בפניכם את רשימת הזוכים לשנה זו, ולברך אותם על ההשקעה הרבה לאורך השנה ותרומתם הגדולה למערכת:
אשכול על סדר היום: תחבורה ציבורית (394)
מסוף כרמלית, אוהד11, mucool2
אשכול אהבה ורומנטיקה: סטוצים ומפגשים אחרים (704)
קצת דיווה
אשכול משפחה: הורים לתינוקות (747)
lulyK, גלשני, שירי של טל, טלי בארץ הלמה
אשכול מקומי: מודיעין (313)
עפרה פלוס 3, סנופה
אשכול רוחניות: לשאול את הרב (681)
נאמן למקורות
אשכול בריאות: קיצורי קיבה (19)
ד קובי
אשכול לימודים ומדע: סטודנטים (72)
Unicorn98, חיים חפר
אשכול תרבות ואמנות: פירסינג וקעקועים (785)
Pink Pig, misplaced, MayaTheBee
אשכול מוזיקה: כללי: זיהוי שירים (344)
why the hell, lostharpy לועזי: אוונסנס (846)
Moreiro, Lost Lullaby ישראלי: נינט טייב (1348)
ג ב ש ו ש, שתיקה אחרונה
אשכול כלכלה ומשפט: בורסה ושוק ההון (29)
אלוני. Dw
אשכול ספורט ומוטוריקה: אופניים (652)
איציק הופמן, רמי לשם, בועז שחר, ido mazor, ran peragmin
אשכול צעירים: סקס לנוער (733)
TheBeast, Leather, Forever NemeSh
אשכול תמיכה: אוטיזם אספרגר ו-PDD (612)
תלמה פינץ, דן להב
אשכול מחשבים ואינטרנט: מפקד צבאות (1319)
בארי הברבארי, routine, XXXaviramXXX, gindis
אשכול אנשים וחברה: שמנות ויפות (399)
עופר 123, ילדה של החיים19, כתומישמיש
אשכול בריאות הקהילה: הריון ולידה – ייעוץ מקצועי (548)
אוסי פינקרט מיילדת, טלי חודק מילדת
אשכול בידור: טלויזיה-כללי: טלוויזיה – רייטינג (109)
PopPy, d@r121 ערוצים: ערוץ Yes Stars (1150)
DreamS_HunteR, adi121 תכניות וסדרות: רבלדה (1321)
ג ב ש ו ש, צטלע כוכבי בידור: – רן דנקר (1448)
מזריקה אהבה קולנוע: – סרטים וקולנוע (65)
מיצי007, AeroTom רדיו: – גלגל"צ (1592)
limors2
אשכול ישראלים בחו"ל: ישראלים בחו"ל (25)
zoti
אשכול מד"ב ופנטזיה: מנגה ואנימה (60)
rocket
אשכול בעלי חיים: כלבים (708)
shima, mia01, שזיף מתוק
אשכול גאווה: בנים בלבד (255)
white star
אשכול טבע וסביבה: מזג אויר (393)
בועז ד, הספקן החיפאי , יצחק ד
אשכול פנאי: אומנות שימושית (505)
מ ש כ י ת, אופל כחול
אשכול צבא: מתגייסים (164)
liorp1000, fireman, סירופ מייפל מקולקל, ליאור שמש רשמים ותמונות מהטקס ניתן לראות ברשומה הבאה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=850800 בהזדמנות זו נודה לכם המנהלים, המשקיעים מזמנם ומרצם על בסיס יומיומי בפורומים השונים וכן לכם הגולשים, הממלאים בתוכן את האתר ואשר ביחד הפכו את מערכת הקהילות למובילה בתחומה. מקווים לראותכם שוב באירוע הבא

../images/Emo204.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo209.gif

אורית סופר ונעמה אמברמזון, המעבירות סדנאות בנושא התאמת מנשאים יתארחו בפורום הורות טבעית בין השעות 17:00-20:00 וישיבו על שאלות בנושא. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1571&msgid=89946384
לוחם הטקוואנדו וסגן אלוף אירופה תם חובב, יתארח הערב ב-19:00 בפורום אולימפיאדה וספורט הישגי. הקליקו עוד עכשיו ושרשרו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1039&msgid=89923798
יודעים הכל על ר"ג? רוצים לזכות בפרסים? החידון של פורום רמת גן ממשיך! כל הפרטים בפנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1426&msgid=89780378

מחר: 25 שנה לאיידס בסינמטק ת"א

25 שנה לגילוי האיידס – יום שישי 1.12.06 סינמטק תל-אביב, החל משעה 11:00, הכניסה חופשית המרכז הרפואי ת"א (איכילוב) בשיתוף עם הוועד למלחמה באיידס, רדיו תל-אביב FM 102, סינמטק ת"א, עיירית תל-אביב-יפו, חברת "דורקס" ונ.ט.ל.י מזמינים אותך לאירוע לציון 25 שנה לגילוי האיידס:
AIDS – שווה בדיקה בדיקות לגילוי מוקדם של המחלה ע"י צוות המרכז לאיידס של המרכז הרפואי ת"א (איכילוב)
AIDS – ים של מידע דוכני הסברה, עלוני מידע וייעוץ אישי של יועצי הוועד למלחמה באיידס וצוות מרכז האיידס
AIDS - מאה אחוז הגנה הקונדום הגדול ביותר במזה"ת של חברת "דורקס" (Durex)
AIDS –הסט: ה- DJs הטובים בארץ 12:00 – 11:00 DJ miron 14:00 – 12:00 DJ roy russo /djrusso.com 16:00 – 14:00 DJ offer sharvit-resident MALE VOX
AIDS - התערוכה: "פוזיטיב- מצלמים חיובי" יצירות של אומנים נשאי איידס והאומן גיל זכריה שרעבי
AIDS - הסרט:"ידיים קשורות" בימוי: דן וולמן משחק: גילה אלמגור, עידו תדמור הכניסה חופשית. כרטיסים יחולקו בקופת הסינמטק החל משעה 10:00 בבוקר ביום האירוע. הקרנת הסרט תחל בשעה 13:00 -נא לדייק! בתום הסרט ייערך דיון.
AIDS – הדיון: "האיידס בישראל- שאננות או מגיפה מרוסנת?" בהנחיית: רונה תמיר, רדיו תל-אביב FM 102 ובהשתתפות (סדר א-ב): ד"ר גדעון הירש- מנכ"ל הוועד למלחמה באיידס. פרופ' מאירה וייס- אנתרופולוגית וסוציולוגית של המדע והרפואה, האוניברסיטה העברית. ד"ר דן טורנר- מנהל מרכז האיידס, המרכז הרפואי תל-אביב. מר עידו תדמור- רקדן וגיבור הסרט.
למידע נוסף:
מרכז מידע של המרכז הרפואי ת"א 03-6974000 מרכז האיידס: 03-6973653
הוועד למלחמה באיידס: 03-5613000
קהילת "איידס ומחלות זיהומיות" ב"תפוז אנשים": http://www.tapuz.co.il/tasmc
אתרי האינטרנט: http://102fm.co.il , http://www.aidsisrael.org.il , http://www.tasmc.org.il הנכם מוזמנים!

../images/Emo32.gif מה נשמע?../images/Emo3.gif

כל מה שלא קשור לתכנית, בבקשה לשרשר לפה
רק חזרתי מחופשת מחלה לבית הספר לפני יומיים, וכבר אני מותשת מעייפות
לילה טוב

white angels

New member
שבוע הבא אני חוזרת לבצפר../images/Emo4.gif

עומד להיגמר לי החופש..מחר יש לי עוד יום חופש וזהו..חח איזה כיף היה להתעורר מאוחר
נו טוב שום דבר לא נשאר לנצח....
אני חוזרת וכבר יש שני מבחנים..

../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif

לא נורא מאמי... ככה החייים
ובהצלחהה במחבניים.. אצלי הכלל כרגילל.. וסתםם יש לי תקופהה מגעילה חחח
מקווהה שהכל יסתדררר..

white angels

New member
אנחנו כבר בעמוד ה-10!../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif

שיהיו עוד הרבה עמודים!!!

white angels

New member
שאלון נחמד..../images/Emo13.gif

שם: גיל: אתר מועדף: פורום מועדף: כיתה: צבע אהוב: מקום מגורים: חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: האם אתה מעשן?: תוכנית טלויזיה שווה: תוכנית טלויזיה שנואה: מורה אהובה: מורה שנואה: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: בית ספר: אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: מזל: אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: בן\בת: מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:

white angels

New member
עונה..איפה כולם? ../images/Emo2.gif

שם: פנינית גיל:18 אתר מועדף: זבנג.נט פורום מועדף: קטי המכוערת!
כיתה: י"ב צבע אהוב: תכלת מקום מגורים: קריות חושב שעישון זה: דבר רע
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שתוך כמה שנים יהיה להם סרטן
אבל בכללי לא הייתי משכנעת..שיהיה להם "לבריאות". האם אתה מעשן?: לא תוכנית טלויזיה שווה: קטי המכוערת
תוכנית טלויזיה שנואה: ראש גדול וכל השמינייה למיניהם..
מורה אהובה: יש הרבה חח..אין אחת שהיא הכי הכי
מורה שנואה: השנה אני לא שונאת אף מורה חח מקצוע אהוב: כרגע? ממ אזרחות..חח כן אזרחות
..המורה מעבירה אותו בצורה מעניינת
מקצוע שנוא: חיבור
בית ספר: תיכון עירוני מקיף אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: לאדעת..אבל לשם פחות חריג חח
מזל:סרטן אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: למזל פחות רגשני שלוקח הכל קשה מדי
איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: לא תמימה מדי..מקשיבה לאנשים..נותנת הזדמנות שנייה..ולא צרת עין חח.. איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: מתעצבנת מהר
צינית ..שומרת טינה
בן\בת:בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): להישאר כמו שאני חח..אם נולדתי להיות בת כנראה שיש לזה סיבה למה לשנות?
אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף- אנשים שלא חורשים רע..את כל האנשים שאני אוהבת
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: שום גיל..אבל גיל 20 נשמע נחמד
עוד 10 שנים אני אהיה...: נשואה?
אני רוצה להתחתן בגיל...: 23-24 +- הכי הרבה 25 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') שנתיים מספיק לי תודה
אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...אני לא אוהבת כדורגל!
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:ממ..נראה לי שבטי המכוערת..ותשוקת הנצים
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:אנג'לינה ג'ולי המספר האהוב עליי הוא...: 6 הצבע האהוב עליי הוא...: לא שאלו את זה כבר?
האדם שאני הכי אוהב הוא...: ההורים שלי
חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: שיט אחד גדול
ולעומת זאת מוזיקה זה...: ה-ד-ב-ר!
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)-ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר האינטימי שלי
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לאונרדו דה וינצ'י ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כחול אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:בובה שעשוייה מקוקוס שיש לה חורים בתוך הפנים וחצץ בתור שיער
המיטה שלי היא בגודל...: נורמלי חח מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:13

ואני עונה .. ../images/Emo3.gif

ב9 אני יוצאת אז בנתיים משעמם ואני יענה .. =] שם:מרינה גיל:14 אתר מועדף:זולו ולודעתת יש מלאא.. פורום מועדף:נחשו.. כיתה:ח' צבע אהוב:ורודדד
מקום מגורים:בת יםם חושב שעישון זה:קקה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:שיהיה להם בכיף לא איכפת לי
האם אתה מעשן?:לעעע.. תוכנית טלויזיה שווה:נחשוו.. תוכנית טלויזיה שנואה:מאיפה לי .. מורה אהובה:אין דבר כזה.. מורה שנואה:כולןןן מקצוע אהוב:אמרתי שאני שונאת ללמוד? מקצוע שנוא:ה-כ-ל בית ספר:רמות חחח אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:לודעת לא משנה =] מזל:מאזניים.. אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:לאאא..נראה לכםם..מאזניים ש-ו-ל-ט איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:אין לי מושג איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:לודעת נוו.. בן\בת:בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):מה אני פה? דנה אינטנשיינל ? הומואיתת חחחח אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו:מה אני דיסלקטית ?! לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:לודעתת.. עוד 10 שנים אני אהיה...:מליונריתת ..חח סתם לודעתת
אני רוצה להתחתן בגיל...:25 =\ אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')נוו מה אני פה ? אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...חח רואה לפעמיםם הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:האחדד (O CLONE ) השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:אניי.. חח לודעת המספר האהוב עליי הוא...:8 הצבע האהוב עליי הוא...:ורודד..וטמבלים כבר שאלתםם... האדם שאני הכי אוהב הוא...:מממ..המשפחה שליי..וווווווווו.... חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...:קקה.. ולעומת זאת מוזיקה זה...:ה-לייפ את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)מה זה השאלות האלו?! המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר שליי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:אההההההה?? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:לודעתתת אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:התחת של סבתא שלי..חח סתם נו מה זה השאלות האלו ?! המיטה שלי היא בגודל...:רגיל..לא זוגיתת מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:לחו חפשו.. חחח איזה שאלוןן חופרר וסתם שאלותת דפוקות חח

ludashit

New member
עונה ../images/Emo26.gif

שם: לודה גיל: 21.5 אתר מועדף: תפוז
פורום מועדף: קטי המכוערת , ויש עוד כמה! כיתה: ------- צבע אהוב: בז' , חום , כחול . מקום מגורים: ת"א חושב שעישון זה: מגעיל ביותר
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אמממ גמלתי את חבר שלי מעישון , ואת החברה שלי עוד לא הצלחתי לגמול אותה , אבל אני מנסה להסביר לה שתחשוב שכל יום זה כמו יום כיפור... האם אתה מעשן?: לא
תוכנית טלויזיה שווה: אמממממ הדוגמניות , פרוייקט מסלול. תוכנית טלויזיה שנואה: לא זוכרת. מורה אהובה: דריה , המורה להיסטוריה. מורה שנואה: צופית , סתם מטומטמת , איזה מזל שהיא כבר לא מלמדת בסניף שלי. מקצוע אהוב: היסטוריה
מקצוע שנוא: אזרחות , הוצאתי 55 בבגרות !! לא מקצוע נאאחסס!! בית ספר: תיכון ת"א. אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: יעל , ליאל. מזל: סרטןןןןן , המזל הכי שולט!! אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: אריה , שור , הייתי רוצה להיות חזקה ועקשנית , ולא ריגשי יותר מידי.
איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: אממממ אני אוהבת לעזור לאנשים , אכפתית ! איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: אני עצלנית בטירוף , מדי פעם רכושנית , קנאית , ווואיי חחחחח כמה! בן\בת: בת. מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף , לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 30 עוד 10 שנים אני אהיה...: נשואה עם ילדים. אני רוצה להתחתן בגיל...: עכשיו חחחחחחחחחח 22-23 לא יותר. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): שירתתי כבר שנתיים וחודשיים , לא מספיק??!!! אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... זה עולה כסף להתחבר לערוצים , אבל פעם הייתי רואה עם אח שלי . הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:
"האחד". השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אממממ יש הרבה. המספר האהוב עליי הוא...: כל מספר זוגי 2,4,6,8 , חחחחח אם הייתם יודעים איזה מס' טלפון יש לי , ממש שיא המקוריות
הצבע האהוב עליי הוא...: עוד פעם??!! ראה למעלה!! האדם שאני הכי אוהב הוא...: חבר שלי , והמשפחה שלי. חברת הסלולרי שלי היא...: פאלפון אבל עוברת לאורנג' , המספר שליייייייייייייייייי!!!
אני חושב שפוליטיקה זה...: סתם בולשיט אחד גדול. ולעומת זאת מוזיקה זה...: אחלה דבר , מה היינו עושים בלי מוזיקה? את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) שמאלללללללללל , וימין קצת. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בסטודיו הקטן והחמוד שלי ואני שוכרת.... הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לאונרדו דה וינצי'... ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: בז' , שחור. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אין כזה. המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: ארוך מאוד.... שאלון חופרררררררר !!!!

white angels

New member
"האחד" טלנובלה מהממת ../images/Emo99.gif

רק חבל שמרחו אותה יותר מדי..את מה שעשו ב250 פרקים יכלו לעשות ב200 פרקים. =\

בוקרר טובב לכולםם ../images/Emo9.gif

ה"אחד" הטלנובלה הכי יפה ב ע ו ל ם ראיתי אותה פעמייים
הייתי יכולה לראות אותה כל החיים שליי.. איייייייןןןן הכל היה שם מ-ד-ה-י-ם ואני עדיין אוהבת לשמוע תשירים משםם... והשיר "desert rose" זה השיר שאני הכי אוהבתת בעלוםםם אייייייייייןןן אני מזה רוצה שיראו עוד הפעםםם

white angels

New member
כןן יש שם שירים מדהימיםם

ראיתי את האחד בשידור הראשון ובשידור השני ראיתי את הפרקים האחרונים..טלנובלה מאוד מיוחדת
גם אהבתי את הדמויות אבל בעיקר את הדמות הראשית..לא דמות שרואים כל יום!

ממממממ

איזו דמות ראשית ?! ג'אדיי ? גמאני אהבתי אותה מאוד ,כמה שהיא סבלה בגלל לוקאס היא ויתרה על הכל למענה .. אבל הוא היה פחדן מדי.. אבל בסוף היה הכלל טובב :] רק הסוף קצת מוזר לא הבנתי מה קרה עם לאוו ..
קצת דומה לקטי המכוערת שהיו שני אוהבים ואז בסוף היו ביחדד.. חחחחחחח כמעט ככה כל הטלנובלותת חחח
על מה אנחנו מדברים בפורום קטי המכוערתת חחח..על טלנובלה אחרתת בכלל חיחיחי

למעלה