היום ב-
אנשים

white angels

New member
חח ../images/Emo9.gif

את ז'אדי אהבתי..אותו לא ממש..הוא היה פחדן וחלש כזה..לא הלך עם ההחלטות שלו עד הסוף ובאמת יצא שהיא ויתרה על הכל-על הבעל שלה,על הבית שלה ואפילו להחזיק את הבת שלה כדי להיות איתו. כן באמת היה מוזר עם לאו אבל הבנתי שהוא הלך עם זה שיצר איתו למדבר והם נשארו שם.. אבל אחת הטלנובלות המדהימות שראיתי..זה לא היה סתם טלנובלה שיש בחורה ענייה ובחור עשיר והם מתאהבים זה די נמאס אלא שהיה היניהם הבדלים של תרבויות היא הייתה מוסלמית והוא היה נוצרי ...

נכון נכון נכון ! ../images/Emo9.gif

טלנובלה אחת המדהימותת..הכל היה שם כ"כ כ"כ יפהה ומדהים ומרגשש.. מאוד יפה כל הקטע עם הבדל בין התרבויות , כל הקטע של המדברר..אהבה במדברר..והריקודים האלו..היה מאוד יפהה הכלל פשוטט אייןן הטלנובלה הזו ניכנסה לליבי [חיחיחיח
] וזו דוגמא לאהבה אמיתית ! והסיפור זה שאחרי 20 שנה שני האוהבים ניפגשו ואחרי הרבה מכשולים ניהיו ביחד..
וקטי המכוערת לא פחות יפהה..שבכל זאת , למרות שהיא מכוערת יש לה זכות להיות מאושרתת..כמה שהיא סבלה , כמה מכשולים היא עברה , אחרכך ניהיתה יפה אבל בכל זאת הסבל לא ניגמררר..אבל אחרכך היא ניהיתה מאושרתת..והתחתנה עם אהוב ליבה שאהב אותה כ"כ מתי שאפילו הייתה מכוערתת..רק הוא פגע בה מאודד וזה היה המכשול העיקרי בשביל שהם יהיו ביחדד !!

white angels

New member
../images/Emo58.gif מעליי!

אין..האחד זה אחת הטלנובלות שזכורות עליי לטובה
ובקשר לקטי את גם צודקת רק שימי סימן של ספויילר כי את מספרת מה יהיה בהמשך ויש כאלה שלא רוצים לדעת חח
ואני אוהבת את קטי המכוערת בגלל כל מה שהזכרת...העלילה מיוחדת כזו זה לא סיפור סינדרלה רגיל זה הרבה יותר מזה
ומראים בקטיה שאף אחד לא קדוש,ואף אחד לא חסין מכלום גם מי שיפה ומוצלח יכול להיפגע!

a666blove

New member
עונה =>

ואי ניראה לי היתמכרתי לשאלונים...חיחי שם: אלה (אלוש) גיל: 15.5 (עוד חודשיים 16 חיחיח) אתר מועדף: 4girls פורום מועדף: קטי המכוערת אלא מה
כיתה: י' צבע אהוב: ורוד
מקום מגורים: נצרת עלית חושב שעישון זה: בעעע
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אמ.. מראה להם מה יקרה להם בעתיד. האם אתה מעשן?:לא תוכנית טלויזיה שווה: קטי המכוערת מואחאחאה תוכנית טלויזיה שנואה: אין לי מושג..לא רואה הרבה טלוויזה מורה אהובה: המורה שלי למטמטיקה מורה שנואה: אמ.. לא נייראה לי שיש כזאת (בנתיים... ) מקצוע אהוב: מטמטיקה וספרות
מקצוע שנוא: אמ.. אין לי מושג אולי תעבורה.. בית ספר: יגאל אלון אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: דיאנה מזל:דלי
אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: אמ.. טוב לי במזל שלי איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: נמנמנ... אני מצחיקה, חברותית, איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: עקשנית יותר מידי, ליפמעיים הומור ציני
בן\בת: בת
מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): אני חושבת שאני אשאר להיות בת.. למרות שבשימחה הייתי מוותרת על כל מיני דברים.. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף : הרבה פרחים לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:16
עוד 10 שנים אני אהיה...:רחוק
אני רוצה להתחתן בגיל...:20+.. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') שנה-שנתיים אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... אני רואה ביגלל השחקנים החמודים
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: בובה פראית
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:ג'ניפר אינסטון המספר האהוב עליי הוא...:6
הצבע האהוב עליי הוא...: היה כבר תשאלה הזאתי לא? האדם שאני הכי אוהב הוא...: יש הרבה.. חברה הכי טובה שלי, אמא שלי, חבר שלי.. חברת הסלולרי שלי היא...:פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...: פרוטקציות ולעומת זאת מוזיקה זה...: RULLZ את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אנלא מכירה הרבה ציירים אז אנלא יכולה להגיד.. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: ורוד וכחול.. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: ואי לא ניראה לי שיש לי כזה... אה דווקא יש לי! זה כזה איזה משהו שעשינו ביסודי.. זה כזה עיגול מגומי שמילאנו בו אוכל של ציפורים.. המיטה שלי היא בגודל...: תיתפלאו אבל אין לי מושג..
מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:4

2Smile

New member
../images/Emo42.gif עונה...

שם:אדי ניימן גיל:15 אתר מועדף:nnm.ru פורום מועדף:קטי המכוערת (שליטה!
כיתה:ט' צבע אהוב:כתום מקום מגורים:נצרת עילית חושב שעישון זה:מגעיל
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:מסביר להם שמתים מזה..
האם אתה מעשן?:לא..! תוכנית טלויזיה שווה:קטי המכוערת
תוכנית טלויזיה שנואה:
אורי גלר מחפש את היורש.. מורה אהובה:המורה שלי למדעים ביסודי
מורה שנואה:המורה לספורט
(נתן לי מכתב לתיק האישי בגלל.. כלום!) מקצוע אהוב:מחשבים..
מקצוע שנוא:כימיה!!
בית ספר:המקיף אורט ע"ש יגאל אלון
אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:לא הייתי משנה.. מזל:עקרב
אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:לא הייתי משנה.. איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:
לא יודע... איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:כנ"ל.. בן\בת:בן מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):להשאר בן - כזה שולט.. חחח אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף?:
שאלה מוזרה.. לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:18 - חופשש
עוד 10 שנים אני אהיה...:מנהל בחברת היי-טק..
אני רוצה להתחתן בגיל...:22 אני רוצה לשרת בצבא 3 שנים.. לא רואה מונדיאל כי לא אוהב כדורגל.. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:קטי המכוערת, האומנת הנפלאה שלי. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:ליובוב פלישיו'ק ז"ל
המספר האהוב עליי הוא...:10 הצבע האהוב עליי הוא...:כתום.. השאלה חוזרת על עצמה, לא ? האדם שאני הכי אוהב הוא...:קטי..
חברת הסלולרי שלי היא...:אורנג'
אני חושב שפוליטיקה זה...:זבל
ולעומת זאת מוזיקה זה...:שליטה.! את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר שלי...
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:אני
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:צבעוני..
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:חחחחחחחחחחחחח - אין המיטה שלי היא בגודל...:רגיל ..!|חורפ| מזה השאלות האלה..? מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:8

פצצה11

New member
עונה...

שם:רוני גיל:22 אתר מועדף:ואללה פורום מועדף:קטי כיתה:--- צבע אהוב:בז ורוד-[לא צעקני] אפור מקום מגורים: ירושלים חושב שעישון זה:נורא... איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:שזה נורא נורא לא בריא האם אתה מעשן?:חס וחלילה תוכנית טלויזיה שווה:טופ מודל פרויקט מסלול ארץ נהדרת מועדון לילה תוכנית טלויזיה שנואה:אין מיוחדת מורה אהובה:יפעת המחכנכת שלי בכיתה ד' מורה שנואה:דורית מחנכחת ו' מקצוע אהוב:היסטוריה ותנ"ך מקצוע שנוא:חשבון בית ספר:תל"י אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:אנסטסיה או יסמים מזל:בתולה!!!! אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:שום מזל הכי שווה זה בתולה איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:נדיבות עזרה תמיכה חברותית איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: בן\בת:בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):בת כי זה הכי סבבה אם החברות... אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו:בלי עישון ובלי מלחמות ובלי אנטישמיות לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:עוד פעם 5 חח עוד 10 שנים אני אהיה...:אולי זמרת או שחקנית תאטרון ציירת אני רוצה להתחתן בגיל...:22[אני מאורסת כבר] אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')2+ אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...רואה כי תמיד אהבתי כדורגל הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:אלופה,קטי השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:לירז צרכי המספר האהוב עליי הוא...:גק לונדון הצבע האהוב עליי הוא...:כחול תכלת האדם שאני הכי אוהב הוא...:בעלי לעתיד חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...:נמנע ולעומת זאת מוזיקה זה...:החיים! את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד:)אני רושמת בימין אבל רגל שמאל היא החזקה שלי המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:בחדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:ליאונרדו דה וינצי מיכאלנגלו ואןן גוך מארק שאגל ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:גינסים כחולים חצאיות מיני גינס בקיצר צבע כחול של גינס... אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:אין... המיטה שלי היא בגודל...:זוגית מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:9

שאלה לאדי ולאלה [2smile ו..a666 משו

מקווה שלא טעיתי בשמותת..
אתם באותו בצפרר ?! כי ראיתי שאתם גרים בנצרת עלית ואתם בבצפר יגאל אלוןן ?!!?

white angels

New member
וואלה../images/Emo11.gif

איזה צירוף מקרים! אולי אתם מכירים אחד את השני?

חיחיחיחיחי ../images/Emo3.gif

ואולי הם עדין לא ניפגשוו אף פעם.. ושיפגשו יתאהבו אחד בשני......אוווווו חחחחחח יהי זוג חדשש
סתםם סתםםם אל תקחו רציני

2Smile

New member
../images/Emo42.gif ואללה ?!

חחחחחחחחחחחחחח... איזה צירוף מקרים

a666blove

New member
ואללה אבל ..

אני בחטיבה העליונה והוא כניראה בחטיבת ביניים..אז זה בניניים שונים אבל הם קרובים אחד לשני

למעלה