ועדיין התחרות ממשיכה

• פותח הנושא hag70
  • פורסם בתאריך

hag70

New member
תחרות הטיפים הגדולה לגברים בהריון יוצאת לדרך!

"טיפ נולד" - תחרות הטיפים הגדולה לגברים בהריון יוצאת לדרך! מזל טוב, גבר – אתה בהריון! תשעה חודשים משמחים מלאי התרגשות וציפיה, אבל גם עמוסי דאגות ולחצים קלים בחזה... "אבא נולד" - מדריך ההריון הגברי הראשון בישראל - בוחן בפעם הראשונה את תקופת ההריון והלידה מנקודת הראות של הגבר. הוא מספר לגברים, בשפה של גברים, את כל מה שבאמת מצפה להם בתקופה הזו. דוגמאות לטיפים • תוצאות האולטרסאונד האחרון לא באמת מעניינות את החברים הרווקים שלך. עזוב אותם בשקט! • שתי המילים השימושיות ביותר בחודשים הקרובים הן: "את צודקת"! • החודש הרביעי הוא ההזדמנות האחרונה שלך לסקס בתנוחה הרגילה. נצל אותה! • כדאי שתביא לחדר הלידה חרמונית: בפעם הראשונה בחייך לה יהיה חם, ולך יקפאו הביצים. • אתם לא צריכים פח מיוחד לחיתולים, לא משנה מה המוכרת בחנות תגיד לכם. אם יש לכם טיפ משעשע, הזוי, אמיתי, מיוחד או מצחיק, שיכול לעזור לעוד גברים לשרוד את תשעת החודשים האלה ולהישאר בחיים – הצטרפו לתחרות הטיפים הגדולה, ותוכלו לזכות בחמישה עותקים מהספר "אבא נולד" – מדריך ההריון לגבר. מה עושים
החל מיום שני 4.2.2008 ועד יום רביעי 13.2.2008 ניתן לשרשר טיפים המיועדים לגברים בהריון, לפי הקטגוריות הבאות: סקס וזוגיות, בריאות ובדיקות, קניות והכנות, אתה והמשפחה, הלידה והימים שאחרי. מה אנחנו מחפשים
טיפים מיוחדים, מצחיקים, אינפורמטיביים ומקוריים. טיפים שיעמדו במבחן הזמן, ויעזרו לכל גבר בהריון לעבור את תקופת ההריון עם חיוך, ולהישאר בחיים. איך זוכים
ביום חמישי 14.2.2008 ייבחרו חמשת הטיפים המנצחים ע"י מחברי הספר תמר שחר והנהלת הפורומים כל אחד מהזוכים יקבל את הספר "אבא נולד" – מדריך ההריון לגבר, מתנת הוצאת "שלוש נקודות". תקנון התחרות

hag70

New member
../images/Emo63.gif על הספר "אבא נולד" – מדריך ההריון לגבר

מדריך ההריון "אבא נולד" www.abanolad.co.il נכתב במיוחד כדי לספר לך, בשפה שלך, על הדברים החשובים באמת שעומדים לקרות לך במהלך ההריון והלידה. הדברים שאף אחד אחר לא ידבר איתך עליהם (כי כולם מדברים, משום מה, רק איתה), וכנראה גם אתה לא היית רוצה לדבר עליהם עם אף אחד... אז נכון , אתה שמח! ברור שאתה שמח! אבל הביצים שלך - כן, אלה שאחראיות להריון הזה - משקשקות עכשיו: אתה יודע שמשהו מאד מהותי עומד להשתנות בחיים שלך, אבל אתה לא יודע בדיוק מה... ובכן, אבא-לעתיד יקר, אל תתייאש! כל המידע הרלוונטי לך נמצא במדריך הזה. בספר תמצא נושאים "קונבנציונליים" (כמו בדיקות רפואיות והתפתחות העובר) וגם את כל הנושאים הגבריים שאין באף מדריך הריון אחר: כיצד תתמודד עם אישה הורמונלית? איך יהיה הסקס בהריון? עצות שימושיות לבחירת שם לילד, איך לעשות קניות לתינוק ולהישאר בחיים, טיפים לאבהות שבדרך, רשימת הגברים שאתה לא רוצה להיות, ועוד... "אבא נולד" נכתב על ידי תמר שחר ואביב שטיין, בליווי ד"ר יגאל וולמן, מומחה למיילדות וגניקולוגיה. זהו מדריך מצחיק, מרתק ונוח לקריאה, המציג את תקופת ההריון בעיניים שלך, עיניים של גבר. זה ספר חובה לכל גבר שאשתו בהריון (או בדרך לשם), ולכל אישה שרוצה לעבור בשלום את תקופת ההריון, בלי שבעלה ירד למחתרת. רוצים לקרוא דוגמאות מהספר? הכנסו לאתר: www.abanolad.co.il

ferdinand

New member
אבל האג יקירי -

למה תחרות?! מה רע בסתם לתת טיפים, בלי "להרוויח" מזה משהו + המלצה חמה על הספר?! ולהזכירך, גברים אינם נכנסים להריון - וזה יכול להיות ה-טיפ הראשון: לעולם אל תגידו "אנחנו בהריון!!!!" ועוד מש'ו, שמישהי הסבה את תשומת ליבי אליו: הפרס על התחרות נחוץ יותר לדורשי הטיפים ופחות לנותניהם למרות ש-תמיד אפשר ללמוד דברים חדשים. וחוצמיזה, הרעיון חמוד! אז יאללה - תביא הפרס!!!

hag70

New member
כי זאת הדרך הכי טובה לפרסם את הספר../images/Emo11.gif

w i n d s

New member
גברים אמורים לאהוב תחרויות לא? ../images/Emo13.gif חוץ מזה

תחרות מושכת יותר אנשים, ונראה לי שחלק מהעניין זה להכיר לאנשים את הפורום...

ferdinand

New member
אז למה....

(לפחות עד כה) ההענות לשאלון הזה היא בעיקר מנשים???!!!

ענבר98

New member
למה שלא יגידו אנחנו בהיריון?!?!

להיפך, אם הם לא סובלים מבחילות, הקאות, צרבות, נפיחות, רגישות בשדיים, כאבי גב, עייפות, השמנה מזעזעת, רגישות עזה לריחות מסריחים, ווטו על שתיית אלכוהול, עישון או כל דבר כייפי אחר- לא המינימום שיביעו הזדהות ואמפתיה בצירוף המילים הקטן הזה, "אנחנו בהיריון", שבעצם אומר- אני איתך, את לא לבד. זה הולך להיות הילד של שנינו???!!!???

schlomitsmile

Member
מנהל
אני איתך אינו אומר שאני את האשה בלבד בהריון, זוהי עובדת חיים. רצוי מאד שבן זגה יגלה אמפטיה כלפיה, אבל גם בהודאה שאני לא מתיימר לדעת באמת מה עובר עלייך, יש בעיניי משום אמפטיה.

SpringSeason

New member
ענבר, יש לי כמה דברים לחדש לך:

אני אכתוב על עצמי- לא יודע איך זה אצל אחרים. זה ילד ראשון שלנו - תל"מ 20.3. במהלך הזמן שבו אשתי סובלת מהדברים שציינת, כל מטלות הבית נופלות עלי. אני לא מתכוון שאני צריך לשטוף כלים קצת יותר, אני מתכוון שבשליש בראשון אשתי לא שטפה כלים כלל (אוגוסט וספטמבר). לא מחפש צל"ש או תחרויות - אולי קצת הבנה לפעמים. (חלק מהקוראים אולי זוכרים את שכתבתי כאן לפני 4 חודשים). הבנה היא משהו שאף אחד (כמעט) לא נותן לגברים שבנות זוגם בהריון. בת זוגי אכן מבינה אותי, אבל היא זו שמתפרצת עלי כי הגב כואב לה כבר כמה ימים, וזה עדיין לא בגלל עודף שטיפת כלים. היא גם אומרת אחר כך שהיא ממש מתנצלת על כך, אבל אני נמצא בחזית (האוהבת) וסופג את הקשיים יחד איתה, מעסה כמיטב יכולתי לעיתים קרובות ככל האפשר, גם אחרי שהיא נחה כל היום בבית ואני הייתי בעבודה, חזרתי הביתה לסדר את הבית, לקפל כביסה ואז לעסות את גבה. נכון שהיא לא ישנה טוב בלילה, אבל גם השינה שלי נפגעה מכך. "אנחנו בהריון" - כן, לחלוטין וכמו כן גם לנו קורים שינויים הורמונליים http://www.doula.co.il/Index.asp?ArticleID=593&CategoryID=123

schlomitsmile

Member
מנהל
מסכימה ולא מסכימה מסכימה איתך, שתקופת ההריון היא תקופה טעונה ומורכבת גם עבור הגבר, ושאין די מודעות והתייחסות לכך. ועם זאת- אני חושבת, שהדרך לזכות בהכרה הזאת, אינה טישטוש היחוד של חוויית האשה לעומת היחוד של חוויית הגבר. האשה בלבד נושאת עובר ברחמה. זו עובדה פיזיולגית, שנגזרות ממנה השלכות גופניות, נפשיות וחברתיות. הגבר- עובר תקופה עמוסה, שתגרום למהפך בחייו- על כל תחומיהם. בדיוק כמו שלדעתי אבא אינו אמא ממין זכר, כך לא נראה לי נכון לומר שהגבר בהריון. זה ממעיט מהתהליך והחווייה שלו, אם פשוט מעתיקים את המילה הנשית, ומדביקים אותה עליו.

hag70

New member
../images/Emo182.gifטיפים בנושא סקס וזוגיות../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif

הטיפ הכי חשוב: אף פעם אל תשתמש במילה

"הורמונים" זה לא יוביל לשום דבר טוב, באחריות....

w i n d s

New member
וגם: אף פעם אל תגיד לה ש"הריון זה לא מחלה"

אם אתה לא רוצה לקבל כפכף בראש...

גם לגברים לפעמים לא נעים לעשות סקס עם האישה

אבל גם עם התינוקת בבטן...
זו הרגשה מאד מוזרה שאתה מפריע שם למישהו

ferdinand

New member
נעים! נעים! ../images/Emo9.gif

(לגברים תמיד נעים לעשות סקס!!!
) אבל בזמן ההריון!