ועדיין התחרות ממשיכה

• פותח הנושא hag70
  • פורסם בתאריך

smailie

New member
רשימת טיפים ששלחתי פעם לבעלה של מישהי

ליתר דיוק, שלחתי את זה אליה והיא העבירה אליו. מדובר היה בלידה הראשונה שלהם, שהתרחשה בקיץ האחרון: 1. תסדיר את עניין מילוי הטפסים כמה שיותר מהר (אתם לא שוכחים לקחת תעודת זהות. נכון?) ותצטרף לאשתך, מבלי להתעכב יותר מדי. 2. תעמיד פנים שאתה אדיש לצעקותיה. אל תתן לה עצות באותם רגעים, גם אם הכוונה שלך טובה. כל מילה שלך אז יכולה רק לעצבן אותה והיא עלולה להגיב בחריפות. כשהכאבים נרגעים, תזכיר לה רגעים אישיים שחוויתם יחד. 3. אל תישבר כשקשה לה ותחליט שאתה פורש מנוכחותך בלידה. גם אם אינך מצליח להתמודד מבחינה רגשית עם הסבל שלה, תזכור שהרגע שבו אתה רואה איך התינוקת נשלפת בפתאומיות הוא חלומי ושווה את הכל. 4. אם לא יורו לך אחרת ותהיה לך את האפשרות לבחור את המיקום שבו תעמוד, מומלץ מאוד להביט לאשתך לכיוון הבטן . בשלב מסויים, תוכל לראות איך הראש של התינוקת יוצא לאט לאט עד שהוא גדל לגמרי ולשים לב איך הטבור של אשתך משנה את צורתו. בתחילת הלידה, תוכל לחילופין להרטיב לה את המצח במטלית ולהחזיק לה את היד, אך במשך כל הזמן הזה תעמוד בקשר עין עם פלג הגוף התחתון שלה ותברר מה נשמע "שם". 5. מיותר לציין: מרגע שנכנסתם לחדר צירים, הטלפון הנייד שלך - מנותק!!! (אלא אם כן אתה רוצה להעביר לחבריך את הלידה "בשידור חי", כאילו היית יורם ארבל במשחק כדורגל). 6. אל תיבהל אם מה שייצא ייראה לך בשניות הראשונות כמו אפרוח שבקע זה עתה מהביצה, עם גוונים של סגול, ירקרק, חום וצהוב וללא שיערות. תזכור שהדבר הזה הוא הבן שלך ועד כמה שיהיה קשה לך להאמין באותו רגע, בדיוק ממנו ייצא ילד חתי'ך ושובב, שתזכה לראות אותו מתבגר, יוצא עם בנות ומגיע להישגים בחיים (רק אל תבנה על זה שכשהוא יגיע לגיל 18 כבר לא יצטרכו צבא. אני מניח, שגם לך אמרו את זה כשהיית קטן...). 7. אם אתה מתבקש להתכבד בחיתוך חבל הטבור, תדע שהדבר איננו דורש הכנה מוקדמת: אתה פשוט מקבל את המספריים לידיך - ועושה את זה... 8. רק אחרי שהסתיים השלב המתואר בסעיף 7, הנך רשאי להדליק את הטלפון הסלולרי. את הדיווח הראשון על לידת הנכד, הסבים והסבתות יקבלו ממך. 9. ככל הידוע לי, אפשר להניח תפילין עד סמוך לזמן שקיעת החמה. כדאי שתברר אם פרט זה נכון בוודאות, כדי להימנע מן האכזבה שיזמנו לך "חוקי מרפי", אם תחליט לצאת מחדר הלידה לצורך זה, דווקא כאשר אשתך תלחץ את הלחיצה האחרונה בהחלט.

נטע777

New member
טיפים לבעל הסובל לאור הלידה המתמשכת

1. ללידת בזק מספיק סלט. 2. ללידה סבירה - אחד פיתה עם חביתה. 3. ללידה ארוכה וטורדנית - סלט, פיתה ובעצם - צידנית. לידה עלולה להתמשך זמן רב. מדוע שתרעב? גם אתה צריך להתכונן ללידה ללא ספק. בוא מצויד ומהלידה לא תפחד. בהצלחה....

topsytwins

New member
לא לשכוח להכניס לתיק לידה של האישה

אוכל לבעל אחרת הוא יתעלף ולא מהמראות...

טיפ חשוב לחדר הלידה.

אחד הדברים הכי לא מובנים הוא- מה עושים בחדר לידה ? איך אפשר להרגיע את האישה ? אני פשוט מסתכל על המוניטור, ובלי קשר למה שהוא מראה- אומרים מילים מרגיעות כמו "הנה, כבר נגמר הציר." או "עכשיו זה חזק, אבל הנה זה כבר נחלש...".

zvibalas

New member
טיפ: בלי פאניקה

הטיפ שלי הוא: תלמד לנשום עמוק ולהישאר רגוע. כשהתינוק בוכה, ואתה מתחיל להילחץ מזה שהוא לא נרגע, אז התינוק לא יפסיק לבכות וגם הוא לא יירגע. אם התינוק בוכה ולא מוכן להירגע: קח לעצמך כמה נשימות, תרגיע את קצב הלב שלך, ותצמיד אליך את התינוק. כשהוא ירגיש שקצב הלב שלך נמוך ובעצם אתה רגוע - הוא יקבל ביטחון וירגע גם כן. זה פשוט כיף לגלות שהתינוק נרגע עליך כי הוא סומך עליך, והוא סומך עליך כי הוא מרגיש שאתה רגוע.

מה זה "אנחנו בהריון"?

תפנימו רק האישה נכנסת להריון! נקודה. האישה נכנסת להריון,והגבר הוא שותף למהלך ולתוצאה. עוד מעט תגידו קיבלנו מחזור...הגזמתם!

אבל..

ביולוגית רק האישה בהריון, בגבר פיזית לא חל שינוי כשבת זוגו התעברה מימנו... אז לא שייך להגיד אנחנו בהריון....האישה היא בהריון,וההתעברות מהגבר,אז מה? יתכן ואישה מתעברת מבנק זרע,ואז מה?מי בהריון?לא האישה?

avtari

New member
צרור עצות על קצה המזלג

1. לא להשתמש בשורש ש.מ.ן - אפשר לגדול, להתרחב וגם לתפוח אבל לא להשמין 2. לעבור קורס מזורז בהכנת אוכל כיון שיש סיכוי גבוה שהאשה לא יכולה להריח את המטבח... 3. סקס? - מה שנותנים לך תקח- כאשר צועקים עליך תברח 4. קניות - תשאיר לבת הזוג לנהל את הענינים ותבקש להשתתף רק בהחלטה הסופית (אם אפשר להמנע מסיבובי קניות ארוכים) 5. הורמונים - אם אפשר לתעל אותם לסקס אז שיחקת אותה, אחרת אל תנסה לשחק איתם...

obaMom

New member
טיפ בנושא הלידה והימים שאחרי.

גבר יקר, אם אשתך בהריון, שים לב: אחרי הלידה, כאשר חוזרים האישה והעולל הביתה, דרגת השפיות של אישתך עלולה להידרדר לתהומות שלא ידעת כי קיימים. אי לכך, ובהתאם לזאת, מומלץ לך להשתמש ב - 3 משפטים בלבד: את צודקת אני אוהב אותך אני מצטער. תאמין לי! המשפטים האלו מכסים את ** כל ** האפשרויות! אין צורך לומר שום דבר אחר. ראה הוזהרת: שימוש במשפטים אחרים הוא על אחריותך בלבד!

jbu

New member
וזה נשאר ככה כול הזמן או שזה מפסיק מתישהו?

obaMom

New member
בתור אישה - אנ ממליצה לך (לטובת אישתך...)

להמשיך ככה לנצח. בינינו - מה אכפת לך?! היא תהיה שמחה ואם האישה שלך שמחה - גם אתה שמח, לא?! דרך אגב - זו גם התשובה שבעלי היה אומר לך... חחחחח....

jbu

New member
התכוונתי האם רמת השפיות חוזרת לנורמה

nir4174

New member
לא ידעתי לאן לשרשר...

בענייני מראה האישה שלך - לא משנה מה, אל תעיר לה על איך שהיא נראית, רק אם זה משהו חיובי. גם בהריון וגם בחודשים אחרי כשהיא עוד סוחבת שאריות. אתה גם יכול להציע לה ללבוש את הג'ינסים שלך (אבל תוודא קודם שהם עולים עליה שלא תתבאס..)

למעלה