ואחרון שנזכרי עכשיו (מקווה)..
מצטערת על ריבוי ההודעות אבל אני ממהרת לשלוח ונזכרת בעוד משהו שעשוי לעזור. משהו שמרדים מהר מאוד את הבת שלי, לטיפות קלות עם אצבע או שתיים שלך על הלחיים המתוקות שלהם דרך האף והעיניים , ואז הם סוגרים את העיניים ונהנים ואופס נרדמים.. זה אחד העינוגים הכי גדולים שלי, על הפנים הקטנטנות האלה, ליטוף עדין עדין ונעים נעים והעיניים נסגרות להם.. ואופס.. הם בעולם השינה.. לפעמים אני ממשיכה עם הליטפות האלה , כי הם נעימות גם לי !!! כזאת מתוקה, תנסי , אם הוא לא ירגע לפחות את תהני ! והטיפ הכי קשה שאני לא ישמתי אף פעם כי אין לי אופי, אבל אולי לך יהיה , זה לתת לו לבכות ! כן כן, אם את יודעת שהוא שבע, ושהוא נקי ושאין לו שום דבר כואב , וכאמור אין לו סיבה לבכות, אז זה פינוק (יש מצב כזה אחרי גיל 3 חודשים) ולא תאמיני עד כמה הם שולטים בשינה ובכל מיני דברים כדי להשיג פינוק, בקיצור לא לגשת לתת לו לבכות, לאטום חלונות כדי שהשכנים לא יזמינו משטרה, לשים מוסיקה שקטה מאוד ברקע ומרגיעה , לסגור את דלת חדר השינה שלו, (לבכות בשקט בחדר שלך!) ולתת לו להתעייף, בסוף הוא יתמוטט מעייפות, אחרי כמה לילות כאלה, אומרים שהם מפסיקים לבכות ומבינים שאין טעם !!! אבל זה שיטה קשה, לי אין אופי, אבל אולי במצב שלך, הייתי אוגרת את האופי הדרוש, המצב שאת מתארת לא יכול להמשיך ככה, זה לא שפוי, את תמצאי את עצמך בסוף עם ילד יחיד וביאוש קשה. והכי חשוב, זה שהוא בוכה ושאת יודעת שאין סיבה של שום דבר, אז תדאגי שבעלך יגש, אז אין ציצי !!! והוא לא יכול לנצל את הסיטואציה, וזה גם דרך לגרום לו להפסיק. מה אני אגיד לך יש המון עצות ברובם השתמשתי , גם היא הייתה מתועררת אבל לא כמוהו, כל שלוש שעות בלילה ולי זה היה קשה , ובסוף זה מצליח.. טפו טפו טפו.. היום יש 6 שעות שינה רצוף בלילה ואחר כך כל ארבע וחצי שעות קימה לאוכל בלבד ואופס למיטה.. אז יש על מה להתעקש.. והכי חשוב הכל ברוגע הכל בעדינות והכל בשלווה (תאספי אותה מאיפשהו) אצלנו הכי עזר זה הקטע שהסברתי עם האוכל, כשהיא לא רעבה היא פשוט ממשיכה לישון.. ואם הוא כבר מעל ל- 3 חודשים אפשר לתת לו בלילה אולי משהו קצת יותר כבד לשינה ארוכה (קונפלור או דיסה - אבל לא ציצי !) ובפעם האחרונה- בהצלחה ומצטערת על אורך הדברים , אולי משהו יעזור.