ילדים זה כאן

• פותח הנושא julb
  • פורסם בתאריך

julb

New member
הילדה לא ../images/Emo93.gif כבר 4 ימים מה לעשות?

הי בנות! שוב אני והשאלות שלי.... התינוקת בת שבועיים וחצי ולא עשתה "קקי" כבר זה יום רביעי, בטיפת חלב לא ממש עזרו, ועכשיו היא בוכה - מה שנראה לי לא כרעב אלא כסבל על הכיבה המלאה שלה שלא מתרוקנת יש לכן עיצה מה עושים בטווח הקצר לילדה בגיל שבועיים ומה לטווח הארוך (אולי כדאי שאני אפסיק לאכול סוגי מזון מסויימים)
???

nonaa

New member
גם אצלנו היה כך ...

נגה כמעט לא עשתה
בימים הראשונים עד שיועצת הנקה אמרה לי שהיא פשוט לא מקבלת מספיק מזון מההנקה (היא לא אמרה זאת בגלל העדר יציאות אלא בגלל שהיא ראתה איך היא יונקת) וברגע שהתחלתי להוסיף תמ"ל - היציאות הגיעו ..

lulyK

New member
המסקנה המתבקשת היא כמובן

לפגוש יועצת הנקה, ולא להוסיף מיד תמ"ל
(יכול להיות שאצלך הבעיה, אם יש בכלל בעיה, שונה לחלוטין)

nonaa

New member
אני בהחלט לא אומרת שזו אותה בעיה

ולכן ציינתי במפורש שזה נעשה רק אחרי שיועצת הנקה הנחתה אותי ... רק היה לי חשוב להראות שלא תמיד הסיבה היא עצירות (ודרך אגב - רופא ילדים שראה את נגה בכלל לא טרח להסתכל איך היא יונקת וישר אמר לי לתת לה משהו נגד עצירות ...)

blue4u2

New member
2 שאלות לי יקירותיי ../images/Emo24.gif

1. עד איזה שלב צבע עיניי ה
פשושית שלי עשוי להתחלף???? (כרגע יש לה עיניים כחולות כהות, לרגעים נראות אף ירוקות והיא בת 3 שבועות ואנחנו מתים שזה לא ישתנה....). 2. מתי מופיע החיוך הראשון - והכוונה היא לחיוך רצוני ולא כזה שמופיע במקרה/מתוך חלום כפי שקורה כעת לעיתים....?
על התשובות המלומדות

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifמה קרה לניבו"ש?

היום בן 4 חודשים במקום לוותר על ארוחת לילה, מתחיל לאכול פעמיים בלילה יותר נכון, חזרנו אחורה... הלילה אכל בשעה 1.00 ו5.00 ובשעה 6.00 צילצל לי הפלפון המעורר לקום לעבודה ויש לציין שהוא לא נירדם מייד אחרי האוכל. בקיצור אני ממוטטת, מאז שנולד עוד לא

המשך....

ישנתי לילה אחד שלם. נראה לי שהוא מתחיל נורא ליסבול מהשינים וכתוצאה מכך... חוסר שקט ושינה טרופה. מה עושים? הגדולים שלי בגילו כבר ישנו לילה שלם, מבלי לאכול . אני כותהת לכן עכשיו ואהי כולי מסוחררת...

משוש30

New member
זה יעזור לך לדעת שמתן ישן 6-7 שעות

עד גיל 3 חודשים ומאז הוא מתעורר כל שעה -שעה וחצי? (בימים הקשים כל חצי שעה בימים הטובים כל 3 שעות...) משהו השתנה בסדר יום שלכם? בעל במילואים? חזרה שלך לעבודה? בכל מקרה כמו שאמרו לי בזמנו זה משתנה כל הזמן אז נקווה שזה ישתנה במהרה. תחזיקי מעמד ותנסי לארגן לך עזרה כדי לישון קצת

עמית@

New member
זה עוד בהחלט עשוי להתחלף..

עד גיל שנה אפילו. חיוך רצוני? סביב 6 שבועות בממוצע.

משוש30

New member
תומכת בתשובותיה המלמדות של עמית

לגבי החיוכים מתן התחיל לחייך מדי פעם בערך מגיל חודש-חימשה שבועות אבל לחייך הרבה מגיל חודשיים -חודשיים ושבוע.

../images/Emo24.gifהיי משוש 30

תודה על התשובות. לא השתנהכלום בסדר- היום שלו ולכן זה נראה לי קשור לשיניים, כי חלומות עוןד אין...

משוש30

New member
מה זאת אומרת אין עוד חלומות?

נעשו מחקרים שהם חולים כבר בבטן של האמא!! אבל יכול להיות גם שיניים. גם למתן מתחילות עכשיו...

משוש30

New member
מה זאת אומרת אין חלומות? ../images/Emo1.gif

נעשו מחקרים שהם חולמים כבר בבטן של האמא!! אבל יכול להיות גם שיניים. גם למתן מתחילות עכשיו...

../images/Emo9.gif משושה 30, התכוונתי שאין...

עדיים סיוטים שגללם הם קמים, בגיל יותר מאוחר בלילה כמו: מפלצות, מכשפות ועוד, בטח שהם חולמים וניראים כמו מלאכים... מבלבלים בעינים ומחיכים מתוך חלום.

עינבלית

New member
סיוטים גם יש...

מה, לא קרה שהתעורר תינוק בבכי משינה? מה זה אם לא סיוט?

תשמעו מה קרה לנו לפנות בוקר...

אני שומעת את ניבו"ש מתוך חלום בוכה בכי חרישי ומעווה פניו!!! זה פעם ראשונה שניתקלתי בזה אצלו... הוא בן 4 חודשים. בעלי אומר שהוא טח חולם על הקבוק שלא הגיע לו ואני אמרתי שזה ניראה לי הרבה יותר עמוק מזה. אתן מאמינות בגילגול נשמות? ובכך שנשמה קודמת יכולה להתגלגל בתינוק שלכם?

mevav1

New member
היי טלוש../images/Emo25.gifמה ניב'וש עדיין

מתעורר?
יאאא איזה קשה זה ועוד ללכת לעבודה מוקדם. תראי,אין לי מה לומר לך כי הרי הוא זה ש"קובע" את הקימה שלו ולך לא נותר כלום ע"מ שזה יישתנה לו. אבל אולי רק תנסי לגרום לו לישון יותר מאוחר וככה אולי אולי הוא יתרגל למחזור שינה סדיר? אבל מצד שני הוא קטן לכך. אוף..לא יודעת מה לומר לך פרט ל
מה איתו ככה? איך הוא חוץ מהלילה? ואיך החזרה לעבודה? זה קשה? תהי בקשר הא? אני מתה לטלפן אלייך אבל לא נעים לי כי את אשה עסוקה
וממש לא נעים לי. אז אני מאחלת לך שניב'וש יתחיל לישון כמו שצריך וייתן לך לישון שינה
עריבה בלילות. נשיקות לך ולילד, מירב.

למעלה