ילדים זה כאן

טוב, אם כבר...

אז הנה השטויות שבעלי עושה ושולח לכל העולם בערך (כולם חושבים שזו אני, כי אני המעצבת, אבל למי בכלל יש זמן?!)...

ממסין

New member
מנצלת כדי להציג את עצמנו

ילדתי לפני קצת יותר משבועיים את מעין - שהוא הדבר הכי מתוק בעולם בעיני (תוך שבועיים נהייתי אמא פולניה
). אני בת 30, מעצבת גרפית, ולאחרונה פיתחתי התמכרות קשה לפורומים (בעצם כבר 9 חודשים +). מקווה למצוא פה הרבה תמיכה וחברים חדשים.

מעיןבר

New member
אתן צריכות תזכורת לכבי התקנון שלנו?

מי שלא יודעת מומזנת לקרוא, הקישור בראש הפורום.

מעיןבר

New member
אני שונאת להיות שוטר או מורה../images/Emo70.gif

ומשום מה אני מרגישה שלפעמים במקום להינות פה איתכן אני צריכה להיות "הרעה" וקצת להילחם בכן. יש לנו סיבות טובות מאוד לכך שזה התקנון שלנו. חוצמזה שלא חסרים לכן מקומות להעלות את כל התתמונות הנפלאות, כולל הגלריות של הפורום הזה.

משוש30

New member
טוב קודם כל בפוטושופ עסקינן...

חוץ מזה זה היה תחת off ואם כבר מדברים על הגלריה האם נמצא פיתרון לנושא של מחיקת תמונות ישנות והעלאת חדשות או שאנחנו פשוט נעלה המוני תמונות?

אפרת12

New member
לגבי מחיקת תמונות

התשובה שהתקבלה היא שרק למנהלים יש אפשרות למחוק. אין כרגע כונה לאפשר לגולשים למחוק תמונות (כן - גם אם מדובר רק בתמונות שהם העלו, כלומר - כל אחד ימחוק תמונות שהוא העלה, כפי שדיברנו). אז - תעלו המוני תמונות. נמשיך לפתוח גלריות. למשל - גלריית פוטושופ...

מעיןבר

New member
אז מה אם זה ../images/Emo32.gif

מעולם לא אמרנו שב-
זה מקובל וזה פתח פתח להיסחפות כללית. יכול באותה המידה להציג עריכת תמונות ואפקטים על תמונות שלך עצמך או של נופי הטיול האחרון שעשית... לעניין הגלריות ענתה אפרת. אם יש משהו שחשוב לך ביותר שנמחק תבקשי מאחת מאיתנו במסר ונבצע.

למעלה