ילדים זה כאן

odeia

New member
ליאת, חבל שככה את מרגישה

הילדה שלך תגדל בדיוק כמו שאת מרגישה. אם לך רע מההמנגיומה גם לה יהיה רע וההפך, אם תתייחסי אליה כרגיל ככה גם היא תגדל, כילדה רגילה לכל דבר. המנגיומה זה דבר כל כך פשוט ברוב המקרים. אני בטוחה שהילדה שלך מקסימה עם ובלי ההמנגיומה. המנגיומה זו לא מלה גסה. לילדתי יש קרוב משפחה של ההמנגיומה (בעיות בכלי דם) על כל רגל שמאל והישבן ואני לא חושבת שהיא פחות מקסימה ואני בכלל לא מצטערת שילדתי אותה, היא מביאה לנו כל כך הרבה אושר ושמחה ואני בטוחה שככה גם בתך תעשה. למיטב ידעתי 90% או יורת מההמנגיומות נספגות ואם לא הן מוסרות בניתוח ו/או לייזר. את מוזמנת לפורום המנגיומה, שבה גם אני חברה.

פשושולה

New member
הי גם לבת שלי היתה המנגיומה קטנה

על הגב שלה, והיא כמעט ונעלמה - הילדונת בת חצי שנה ביום רביעי. כך שאין מה לדאוג מעכשיו. רוב הסיכויים שיסתדר לבד, ואם לא, עדיין יש מה לעשות. תהיי מאושרת שהיא בריאה ושלמה, והמון מזל טוב למשפחה החדשה!

ליאת, אני מבינה אותך כ"כ. לגל שלי

יש המנגיומה בראש. היום בהיותה בת שנה כבר לא רואים, אבל כמובן שעד לצמיחת השיער נתקלנו בשאלות ומבטים שלא הרגשנו נוח איתם. המנגיומה אכן נספגת אבל מה שמעודד יותר היא שניתן לטפל בה היטב באמצעות לייזר בגיל המתאים. כמו שכתבו לך יש פורום וקיימת עמותת תות הנפלאה וקיימים רופאים מדהימים כמו ד"ר בן אמיתי וד,ר לפידות, מנהל מכון הלייזר בבי"ח השרון שיוכלו ליעץ לך.

sipor

New member
ליאת אני רוצה לספר לך משהו.- ארוך.

ראשית תקוותי הגדולה שהוא בסוף יעלם ולא תצטרכי כלום. סערת ההורמונים שלנו בתקופה הראשונה לוקחת אותנו למקומות קשים, הרי יש לך בת בריאה ותודה לאל שכך. אני רציתי לספר לך על חברה מקסימה שלי שיש לה כתם גדול מאוד על הפרצוף, למעשה על חצי פרצוף כל הלחי השמאלית היא כתם לידה גדול, היא ממזמן יכלה לעשות ניתוח קוסמטי אבל היא לא רוצה! ולמה? כי היא חיה עם זה בשלום והיא אוהבת את עצמה כמו שהיא, לעולם הוריה לא התנהגו שונה ולא הגיבו שונה והיא גדלה עם קבלה אמיתית, עד כדי כך שאני בתור חברה שלה ממזמן כבר לא רואה את הכתם הזה, לחלוטין! וכשמישהו חדש פוגש אותנו ומעיר על זה, אני כל פעם חוטפת שוק מחדש שאני בכלל לא רואה אותו. אני כל כך אוהבת אותה שזה בכלל לא מורגש, היא כל כך שמחה וצוהלת וחיה חיים נהדרים שזה ממש אבל ממש לא משפיע עליה. תביני היא בגירה כבר כמעט 20 שנה לניתוח , אבל לא עושה ניתוח מבחירה! יש לה עדת מעריצים ענקית והיא בחורה מקסימה. ומה שרציתי לספר לך, שהדברים האלה לפעמים רק מחזקים את האישיות של האנשים ומחשלים אותם, ואם זה באמת כל כך יפריע בהמשך זה ניתוח לא מסובך ודי שכיח. תעזבי, תמשיכי הלאה, זה בעיה כל כך קטנה תהני מביתך הבריאה ובטוח גם היפה, ונתפלל שזה יעבור ולאט לאט את תראי שאת כל כך תהי שמחה וזה בכלל לא ישנה, קחי את הזמן, את אחרי לידה, הכל נראה איום ונורא. לבת שלי היתה צהבת והיא נכנסה לפוטו, ולמרות שאני יודעת את זה, ומכירה את התופעה, לקחתי את זה כל כך קשה ובכיתי כל כך כאילו אסון בינלאומי קרה, זהו שהייתי אחרי לידה, זה מקצין את הרגשות. תהני ממנה. ובטוח שזה מה שיהיה.. רק בריאות.

ליאתי25

New member
תודה על תגובתך המקסימה../images/Emo24.gif

את בהחלט צודקת, היום אני מרגישה בהרבה יותר טוב כנראה שההורמונים של אחרי הלידה השתלטו עלי ולא ראיתי את הדברים הטובים. אני משתדלת לא לחשוב על זה ולתת לדברים להתפתח (אמן שלא יתפתחו) ונהנית מהנסיכה המדהימה שלי .

למעלה