ילדים זה כאן

../images/Emo29.gif../images/Emo1.gifמתי הוא יישן כל הלילה?

אני כבר גמורה, כל שעתיים הוא קם בלילה, מתי הוא כבר יישן כל הלילה? הוא בן שלושה שבועות, יש עוד הרבה זמן?

אין תשובה אחת... כל ילד ואופיו...

חוץ מזה, גטיל 3 שבועות יכול להיות גם קפיצת גדילה

daldan

New member
סביר להניח

שלפני שהוא ישן לילה שלם את פשוט תתרגלי לישון פחות... אבל כל אחד והשינה שלו מאחלת לך שינה רצופה ובהקדם

ה ו ב י ט

New member
נראה לי שיש עוד זמן...

כל ילד הוא אחר. הבן של החברה שלי שילדה כמעט איתי ישן 10 שעות בלילה ושלוש שעות בצהריים. לדעתי צריך לסקול אותה באבנים
זה כנראה מסוג הדברים שקורה רק אצל ילדים של אחרים... ואצלנו... נעמה בת 3 חודשים ולילה שלם נראה רחוק מתמיד...

סיגל73

New member
אוכל לילד...

איזה כמות בערך ילד בן חודש ושבוע אוכל או צריך לאכול (אני לא מניקה, הוא אוכל סימילאק) שלי אוכל כל 3 שעות ממוצע של 100 מ"ל לפעמים יותר לפעמים פחות

סיגל73

New member
בבקשה תענו../images/Emo42.gif

בבקשה תתחייסו לשאלה שלי, כי אני באמת מקווה שהוא אוכל מספיק ואני רואה עליו שמיום ליום הוא נהיה חתיך יותר אבל בכל זאת..בכל זאת אמא בפעם הראשונה...

שיפסלה

New member
בפורום הנקה ישנה הנוסחה לחישוב

הנה הקישור גם אם את מאכילה מבקבוק ולא מניקה, אני מציעה לך להסתכל שם על מאמרים וקישורים במידה ויש לך שאלות

nurilu

New member
נראה לי שזה משתנה מילד לילד

אצלי היא נולדה גדולה (4 קג) ומאז לא מפסיקה לטרוף. היא בת 4 שבועות ואוכלת בערך 150 מ"ל סימילאק כל 3 שעות.

אדר שלי

New member
הנוסחה לחישוב כמות האוכל../images/Emo141.gif

היא משקל הילד, כפול 150, לחלק למספר הארוחות ביממה (אם זה כל שלוש שעות, אז 8 ארוחות) לדוגמא: תינוק ששוקל 4 ק"ג, כפול 150 = 600 600 לחלק למספר הארוחות (8) = 75 מ"ל. בהצלחה!

daldan

New member
יש לזה איו נוסחה לחישוב הכמות

לפי המשקל (אני הנקתי אז אני לא יודעת לומר לך, אני בטוחה שבפורום "הורים לתינוקות" תקבלי הרבה תשובות

נשמע בסדר גמור

אך כדאי שתדעי שבדרך כלל כתוב על הקופסא מה הכמות הממוצעת לתינוק בגילו. עם זאת, אני בדעה שאם הפטמה היא עם זרימה איטית, הוא יכול לאכול כמה שהוא רוצה. תינוקות בדרך כלל יודעים לווסת את כמות המזון שהם אוכלים, בתנאי שאין זרימה מהירה מדי מפטמת הבקבוק. על הבקבוקים של אוונט רשום בצד הפטמה (איפה שהיא מתחברת לפלסטיק הלבן) מספר - בגיל הזה הוא צריך פטמה מס' 1. על הבקבוקים של בי פרי כתוב לפי חודשים (על האריזה של הפטמה).

לירי בת חודש ושבוע ואוכלת

בממוצע פעם ב-4 שעות 120 לפעמים קצת פחות ואז זה 60-80. לפעמים פתאום נמאס לה מאוכל והיא ישנה 5-6 שעות רצוף ואז קמה מורעבת ואוכלת שוב 120. נשמע לי שזה הממוצע שלהם בגיל הזה.

סיגל73

New member
מטפלת בראש העין

אני מכירה מטפלת בראש העין שיש לה משפחתון בבית (בד"כ בין 3-4 פעוטות).יש עליה המלצות רבות!!! מומלץ בחום

meravido

New member
רק רציתי לבשר שהבוקר הייתי עם יותם

בטיפת חלב והוא עכשיו שוקל 6.900 ק"ג ובאורך 63 ס"מ. אנחנו בבית מכנים אותו "גולי" (קיצור של גוליבר). ביזון כזה....

סיגל73

New member
איזה כייף לך..שלי חודש ושבועיים...

שבוע שעבר נשקלנו 4 ק"ג בדיוק ואורך 50 ס"מ...

meravido

New member
כשזה ילד שלישי הזמן טס לך ואת לא

שמה לב... פתאום הוא בן 4 חודשים-כבר רואים את החצי שנה באופק. באיזה משקל נולד שלך? 2.500 ק"ג כזה? הם עולים בד"כ קילו בחודש (בחודשים הראשונים).

סיגל73

New member
משקל התחלתי 2470

אח"כ הוא ירד ל 2100 ואז התאשפזנו בגלל צהבת ועשינו טיפול באור יומיים ואז גם ביקשו שאפסיק להניק..ועברנו לסימילאק, כמעט חודש עד שעשינו ברית והיום הוא 4 קילו ואולי קצת יותר כי הוא נשקל לפני שבוע וחצי בערך.. ופשוט רואים ילד קטן ומקסים, וכול יום הוא משתנה..ממש חתיך.

למעלה