ילדים זה כאן

סיגל73

New member
../images/Emo95.gifתמונה של מתן

סוף סוף סרקתי כמה תמונות של מתן. אז חברות יקרות אני מצרפת תמונה של מתן מלפני שבועיים... הוא קטן פה...היום הוא עבר את 4 הקילו...

קשר קט בכפר סבא

נפתח מרכז לאימהות ותינוקות אינטימי, נעים ומקצועי - אתן מוזמנות לסדנת אימהות בהנחיית דרורית אמיתי-דרור, ולפעילויות עם התינוקות כגון: סדנת עיסוי, בייבי יוגה, ליווי התפתחותי, מוסיקה ותנועה. בנוסף - שירותי ייעוץ תזונה, טיפולי שיאצו ורפלקסולוגיה לאימהות, סדנת רצפת אגן חד פעמית והרצאות שונות. לפרטים והרשמה: 09-7657441

nurilu

New member
אז אני מבינה שמצבי טוב../images/Emo3.gif

אצלנו היא קמה כל שלש שעות על השעון לחסל עוד בקבוק סימילאק.

בלינקה

New member
אוי, זה משתנה המון פעמים בשנה

הראשונה. ככלל, ככל שעובר הזמן הם ישנים יותר, ולפעמים פותחים אפילו פער של שמונה שעות. ואז מגיעות השיניים, או החזרה של אמא לעבודה, או המחלה הראשונה, או קפיצת גדילה, והכל מתהפך מחדש (אמרה בלינקה, שלא ישנה בשבוע שעבר יותר משעה וחצי רצוף).

גבינייה

New member
3 שבועות?? שלי בן 3.5 חודשים ועוד

לא חשבתי על זה בכלל (והוא עדיין קם כל שעתיים בלילה, ומתעורר סופית ב-4:30-5:00. אני אהיה המאושרת באדם אם הוא יקום רק כל 3 שעות למשל....

זה כל כך קשה, אני כבר מתמוטטת

וגם במשך היום הוא לא ישן טוב כי כואבת לו הבטן ולכן אני לא יכולה אפילו לנוח כשהוא ישן. לא שיערתי לרגע שזה כל כך קשה - לגדל ילד...

../images/Emo24.gifאי אפשר לדעת כל אחד הוא אחר

מה שכן מתרגלים מה שנקרא "היאוש נעשה יותר נוח"
אבל ברצינות, שלושה שבועות זה ממש קטן, בקרוב הוא יפתח פער יותר גדול בלילה.

משוש30

New member
לא רוצה לייאש אבל מתן בן 10 חודשים

ושינה של 3 שעות רצוף זה ממש נכס בשבילי ולא קורה הרבה
אין מה לעשות מתרגילים קצת, מקבלים קצת עזרה מהבעל ומבקשים מאמא או מחמות פעם בשבוע לפחות לשמור על הקטן במשך כמה שעות ביום בזמן שאת ישנה ומחזירה לעצמך שעות שינה יקרות

יש עזרה

אבל זה לא מוריד לי מהעייפות... אני כבר עם עיניים נפוחות, שחורים מתחת לעיניים ואני לא יודעת איך אני אתרגל לזה..

אביטלתל

New member
מחכים בסבלנות ../images/Emo24.gif

אין פתרונות קסם יש ילדים שישנים לילה שלם מגיל שבוע (וזה תמיד ילד של מישהו אחר) ויש ילדים שזה לוקח להם הרבה זמן 3 שבועות זה עדיין גיל שבו הם מתעוררים הרבה אם את מניקה נסי אולי להחליף לו חיתול בלילה, כך הוא יתעורר ותוכלי להניק שוב ואולי הוא יפתח מרווח שינה גדול יותר הפיתרון הוא לישון כשהוא ישן (ולא לנצל את ההזדמנות כדי לעשות עבודות בית וכו') או לפחות לשכב ולנוח ולקבל עזרה קבועה

סיגל73

New member
כמוך כמוני..

הילד שלי בן חודש ושבוע, קם כל 3 שעות לסימילאק שלו. הבעיה היא שעד שהוא מסיים לאכול (בממוצע 100 מ"ל לארוחה) ועד שהוא תוקע את הגריפס שלו לוקח זמן ואז לי אין מספיק זמן לישון. ובמשך היום שהוא סובל מגזים אז אני משכיבה אותו על הבטן ואז כמובן אני לא יכולה לישון...צריך לפקח ...

dorlim

New member
אצלנו 10.5 חודשים והמצב משתנה

חדשות לבקרים - יש תקופות ששינה רצופה היא חלום נפרץ ולעומת זאת בסופ"ש האחרון היא ישנה לילה שלם
(אל דאגה בנתים היא כבר חזרה לקום בלילה
)

meravido

New member
פצפוצונית

כדי להקל על עצמך - תשכיבי אותו לידך בלילה (אם יש צורך להעיף את הבעל או לעבור למיטה אחרת) ותניקי מתוך שינה. זה פתרון נהדר - עצם הקימה מהמיטה מתישה וקוטעת את השינה (לפחות אצלי) ואז לוקח המון זמן להרדם בחזרה. ככה הוא ליד - את שולפת ציץ אם צריך, מצמידה אותו אליך וגם אם את לא נרדמת כי את מפחדת למחוץ אותו (אצלי זה לא קורה) - את עדיין במצב שכיבה וזה הרבה יותר טוב מישיבה. שלך עדיין ממש פיצי - מבחינתו את והוא עדיין ישות אחת - כאילו לא יצא מהבטן. הוא זקוק לחום גופך, לריח שלך, לפעימות הלב. לאט לאט הוא יווסת את עצמו. יותם שלי נרדם בד"כ בשבע בערב ומתעורר לפעמים ב-2 בבוקר, לפעמים ב-4 בבוקר ולפעמים ב-11 בלילה וגם ב-2 וגם ב-4 וסופית מתעורר בחמש וחצי- שש. והוא בן 3.5 חודשים. מותר להם - הם עוד גורים. ואל תשמעי לכל אלה שמספרות שאם תתני לו בקבוק דייסה הוא ישן כל הלילה - ניסיתי את זה בעידו (הבכור שלי) - ממש לא עבד.

הלוואי שהייתי מניקה ואז זה היה

יותר קל (כמו שאת אומרת להניק אותו בשכיבה במיטה) אבל אני שואבת, ולפעמים אני גם צריכה לקום כדי לשאוב... אני ממש ממש מתמוטטת

meravido

New member
../images/Emo4.gifבעיה רצינית

אין מצב שתחזרי לישון כשהוא ישן בשעות היום? אפילו לא לישון אלא רק לנוח. לפעמים מצב השכיבה עושה טוב כמעט כמו שינה. מה עם מוצץ? הוא לוקח? לפעמים הם רק זקוקים לענין המציצה כדי להרגע. אבל הפתרון הכי יעיל בשבילך - בעיקר אם זה ילד בכור (וככה עשיתי בזמנו עם עידו) - ברגע שהילד היה נרדם הייתי עוזבת ה כ ל (!!!) מנתקת את הטלפון ונכנסת למיטה. תעשי את זה. בילד ראשון זה היתרון הכי הכי.

תוך חודש-חודשיים

שלושה, חמישה. מקסימום שנה- שנתיים-שלוש - וזה מסתדר
. ומבע עובר לסוחר אצלנו בבית הוא שעות שינה. אנחנו עושים עסקאות מפולפלות: אתה תרחץ כלים ותישן בצהריים (בזבת כמובן), אני אתלה כביסה ואשן בבוקר.

למעלה