ילדים זה כאן

אני שמחה ומאושרת להצטרף אליכן..

יש לי תינוקת בת שבוע ויום. :) ורציתי לשאול מה עושים עם הגיהוקים והשיהוקים, נראה לי שהיא ממש סובלת מ\זה וזה כל הזמן.. אחרי הארוחות?
 
מחר דביר מקבל חיסון ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

של גיל חודש! תגידו איך אני עוברת את זה בכלל? בבית החולים כשילדתי עשו לו דקירה קטנה בעקב כדי לבדוק לו רמת סוכר והוא צרח צרחות כאלה... איך עוברים את זה בכלל? יש תופעות לוואי??
 

ו שתי

New member
לחיסון של גיל חודש אין תופעות לוואי

חוץ מאמא בוכה קצת. אני ישבתי הבהיכון והנקתי וחיבקתי תכף אחרי. היה קצת בכי, אבל היא נרגעה לפני... שיעבור לכם בקלות.
 

שיפסלה

New member
עכשיו יהיה יותר קל

אצל תינוק שרק נולד, מערכת הדם גם היא עדיין תינוקת. ומאוד קשה להוציא דם. לכן הם מחפשים צינורות דם גדולים כדי להוציא את הדם. עכשיו דביר בן חודש, המערכת שלו כבר מתפקדת הרבה יותר טוב. הוא אמנם יצרח, אבל את תראי שהבכי יגמר הרבה יותר מהר. אמא של דביר תצטרך יותר כוחות ממנו
 
יש משחה שנקראת אמלה מורחים אותה

שעה לפני הזריקה על מקום הדקירה וזה מאלחש את המקום ולתינוקי לא כואב.
 

nurilu

New member
אנחנו עשינו אתמול../images/Emo3.gif

לא היו תוםעות לוואי. אבל בתור אחת עם הסטוריה של התעלפויות ממחטים, ביקשתי מאמא שלי לבוא איתי. היא החזיקה את תמר כשהזריקו לה. תמר צרחה קצת ואחכ נרגעה.
 
בסוף לא עשו לו ../images/Emo12.gif

עד שהכנתי את עצמי נפשית, הלכנו לטיפת חלב ואמרו שאין את החיסון בכל הארץ ושנבוא בעוד שבוע... ממש מעצבן! שיודיעו!!
 
../images/Emo127.gif גם אצלנו בטיפת חלב נגמרו להם

החיסונים ולמרות שהקטנה הייתה צריכה להתחסן השבוע- החיסון נדחה לעוד שלושה שבועות (וגם אז המזכירה של טפ"ח ביקשה שנתקשר יום קודם כדי לברר שהסטוק החדש של החיסונים אכן הגיע)
 

tweetym

New member
אצלנו בחיסון של חודש היו תופעות לוו

לוואי, אבל זה אינדבדואלי, ודבר נוסף עכשיו אראל בן 8 חודשים ובשאר החיסונים לא היו תופעות לוואי, רק הוא בוכה בזמן הדקירה ודקה אחת אחרי כאילו כלום
 
למעלה