ילדים זה כאן

משוש30

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב ../images/Emo65.gif

זה נורמלי וטוב. השיהוקים מפתחים להם את הסרעפת. לגבי הגיהוקים (גרעפסים) שוב זה נורמלי אלא אם כן הכמות והמרחק פליטה חריגים ואז זה יכול להצביע על רפלוקס ורצוי להתייעץ עם רופא. אבל זה לא נפוץ מאד. אחרי ארוחה תקפידי לעלות אותה לגרעפס אבל זה טבעי שהיא פולטת גם בין לבין.

אלינה12

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

ולגבי גיהוקים, אמרו לי עוד בבית חולים להניק עוד קצת וזה עובר.

גן כן או לא? אז למרות החורף הקרב

שוב אנחנו בהריהורים על גן. הבעל לא עובד כחודש והמטפלת פיתחה "תסמונת האבא המובטל" שזה אומר כמובן כל שני וחמישי צריכה לאחר, לצאת והיום הבריזה לגמרי (השאירה לו הודעה בבוקר). אז כמובן שבגיל שנה ושלוש לא נחליף מטפלת מה שמשאיר רק את האפשרות לבלוע או להכניס לגן. שאלתי היום שתי אחיות בחירות מטיפת חלב, שהגיעו לחסן בבית הספר את ילדי א' והם אמרו שהחורף לא מעלה או מפחית את סיכוייה לחלוף במידה והיא לבושה היטב ובגן שומרים על טמפרטורה נכונה. אני מתכוונת להתייעץ גם עם הרופא שלה. האמת שגל מאד מפותחת וגם נראית הרבה יותר מבני גילה ורגשית ומנטלית בהחלט תרוויח מגן, כך שאנחנו נשארים רק עם עניין המחלות מה דעתכן? וסתם קוריוז קטן: גל לוקחת תיק שסבתא נתנה לה שמה על הכתף ואומרת לנו ביי. חיקוי כמובן של אמא שיוצאת לעבודה והלב לא יודע אם להתפעל מהקטנה או להיקרע מהרושם החזק שההליכה של אמא יוצרת אצלה.

meravido

New member
רק בגלל המחלות את לא מכניסה אותה

לגן? אני בדעה של: "מה שלא הורג-מחשל". תמיד יש שנה אחת שהיא קשה מבחינת מחלות כשמכניסים לגן/מעון ואח"כ זה עובר להם והם מתחסנים והביקורים אצל הרופא נהיים נדירים אם בכלל. זה שאת תשמרי אותה בצמר גפן לא יועיל לה אלא רק ידחה את הקץ, כמו שאומרים.

lulyK

New member
למה לא לדבר עם המטפלת?

להגיד לה שאת מרגישה שינוי שלא מוצא חן בעינייך? פעם ראשונה שאני שומעת שהידבקות בוירוסים קשורה איכשהו לביגוד חם וטמפרטורה נכונה...... אני דווקא כן הייתי עושה מאמץ לחכות לאביב. (ואין לי ספק שגל "בשלה" לגן, אבל ההישארות בבית עוד קצת בטח לא תעשה לה נזק).

לפי מה שהבנתי פעם מאחותי הרופא

שלה אמר שכשקר, נגיד שיער רטוב בחוץ וכאלה, כך שגם טמפרטורה וביגוד נכנס לגן, הגוף פגיע יותר להידבק בוירוסים. מקווה שאני לא מבלבלת את ההסבר. את זה היא אמרה לי אחרי שאמרתי שמתקררים מוירוסים לא מרוח.

lulyK

New member
את ההסבר הזה גם אני מכירה,

אבל בגן ילדים זה לא ממש עוזר - כששותים מאותה כוס ונמצאים ביחד כל היום....... חוץ מזה בטוח יש ילדים חסינים יותר, וכולי תקווה שגל היא אחת מהם.

המטפלת שלי "בעייתית" קצת בנושא של

ביקורת. היא מטפלת חבל"ז, אבל עם דימוי עצמי בריצפה ומכל הערה הכי קטנה היא מאד נפגעת. אני לא מוצאת לנכון להכנס לזה בכלל, או גן או לשתוק. היא עושה עבודה מעולה עם גל ואין לי שום כוונה לגרום לה להיעלב. בסה"כ אבא של גל כן פנוי וזה לא כזה סיפור מבחינתו והאמת גם כלכלית כרגע יהיה לנו יותר קל גן. בכל מקרה התכוונתי להכניס אותה בפסח אז זה עניין של חודשים, לא ספטמבר הבא.

למעלה