ילדים זה כאן

blue4u2

New member
../images/Emo41.gifלמכירה ../images/Emo45.gif - חדש במחיר מעולה../images/Emo41.gif

היי בנות, למכירה כסא אוכל לתינוקות של "ליפסקי" סגור באריזתו המקורית מוצע למכירה בהנחה משמעותית ממחירו המקורי
ניתן לפנות אליי במסרים (גרה במרכז). ניתן לראות הכסא באתר הבא: http://www.c-plastic.co.il/site/productSpec.asp?id=7#mimadim כדאי
כדאי
כדאי
כדאי

niritcat

New member
../images/Emo41.gifבגדי ילדים מקסימים במבצע

בחנות Puppet בבזל (ת"א). חבל על הזמן!! אלו בגדים יפהפיים, מעוצבים, מיוחדים ומחזיקים מעמד, וכרגע, כל החנות ב- 50% הנחה (סט של חולצה ארוכה יפה עם ג'ינס עולה 90 ש"ח אחרי ההנחה). פשוט שווה - אני שם מחר...

עמית@

New member
נשמע נהדר.. וזה כ"כ קרוב אלי..

אם יהיה לי זמן וכוחות בין מסעות הדילוגים שלי, אני אקפוץ..

נהדר ../images/Emo12.gif

לי זה נשמע מאוד מאוד יקר - אל תשכחו שעכשיו זה סוף עונה - ג'ינס + חולצה לילד ב 80 ש"ח. קניתי אתמול לטלטל: 2 חליפות + 3 בגדי גוף + עליון עם ריצרץ + מכנסיים + חולצה - והכל ביחד ב 120 ש"ח. אז נכון שזה של "אביגדור" ולא של איזה מעצבת. אבל תאמינו לי שהיא נראית מלכה עם הבגדים האלו
. ולעמית: עוד לא הספקתי לברך אותך בשרשור שלך - אבל המון המון מזל טוב, מדהים כמה מהר חזרת לפורום. איך זה עם שתיהן? איך תמר?

עמית@

New member
ברור, אבל זה לא לקנות לה סטוק.

אלא בגדים יפים (שאין לה...) שתיהן עדיין לא יחד
הקטנטנה עדיין בפגיה, ואני מזפזפת בין לבין.. תודה על הברכות

niritcat

New member
כן, גם בעלי קנה לפני שבוע ערימה של

בגדים לגן ברח' הרצל בת"א. לבגדים "יפהפיים, מעוצבים, מיוחדים ומחזיקים מעמד", אני ממליצה על חנות Puppet בבזל, כי כרגע יש שם מבצע 50%.

זה זול??????

אמא שלי קנתה לי חליפות- כל חליפה זה חולצה ומכנס- ג'ינס או אחר - הכל מאוד חגיגי ומעוטר- כל חליפה 40 ש"ח! 90 ש"ח זה ממש יקר לדעתי.

niritcat

New member
לא אמרתי שזה זול.

אבל, כמו שאמרתי, מדובר ב- "בגדים יפהפיים, מעוצבים, מיוחדים ומחזיקים מעמד", שהם כרגע ב-50%. זה מחיר מצויין לבגדים שיש שם.

lulyK

New member
נירית, את יכולה לתת תיאור קצר

של הסגנון? יש לנו מה שנקרא ארוע
ואני רוצה לדעת אם יש טעם להסחב לבזל

niritcat

New member
אני אנסה...

בגדים מיוחדים, לא מחוייטים, לא סטנדרטים, אבל גם לא פריקים. בכנות, קשה לי לומר לך יותר
, הסתכלתי כמעט אך ורק על שמלות ועל בגדי תינוקות. אגב, החנות על רחוב בזל, לפני הצומת עם רח' אשתורי הפרחי.

lulyK

New member
טוב, העיקר שלא מחויטים.

תודה, אני אקפוץ לבדוק. ראית את הבגדים בחנות החדשה יחסית בצפון דיזנגוף? משהו שווה?

הגרי3

New member
לוליק, החנות שווה ביותר! בסוף הקיץ

האחרון קנינו שם לשירה שמלות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת, מיוחדות ו(יחסית) זולות.

../images/Emo23.gif איזו נשמה - אתמול הנקתי את נגה

במיטה, בשכיבה ושירה מסתכלת עליי ואומרת לי -"אמא, למה הבטן שלך שמנה אם התינוקת נגה כבר יצאה?"

רות י

New member
זו לא ממש חוכמה, קנית בסייל של 70%

או 80% הנחה, אז ודאי שזה היה זול (יחסית).

למעלה