ילדים זה כאן

הגרי3

New member
ברור שקניתי את השמלות בסוף עונה

הרי לא הייתי קונה לה שמלה בעונה ב 180 ש"ח.

ashlaya

New member
קוליק

כאן נמצאים כל ה"טריים " לאחר לידה אז תגידו מצאתם תרופת פלא לקוליק???? אוי איזה ערב ולילה עברנו ה צ י ל ו זקוקה לכוחות מחודשים

שיפסלה

New member
../images/Emo141.gif הסברה מינית

באיזה גיל לדעתכן כדאי להסביר לילדה את ההסבר האמיתי של עובדות החיים, ולא ההסבר של פרחים ופרפרים, אלא ההסבר על כך שיש מחזור חודשי ועל איך באים ילדים לעולם.
מתי אתן קיבלתן את ההסבר הזה?
מי הסביר לכן (אמא או מישהו אחר)?
מי יזם את השיחה?

lulyK

New member
אני לא זוכרת,

נדמה לי שמאז שאני זוכרת את עצמי. אני כן זוכרת את השיחה שבה אמא שלי מסבירה לי מה זה "מאונן" (הייתי בת 7 ובת דודתי בת ה-10 נתקלה באחד מאלה שמאוננים ברחוב...... זה כבר הצדיק שיחה)

שיפסלה

New member
מה פתאום לגיל הרך?????????

אני מדברת על ילדה מתבגרת גיל בי"ס יסודי

lulyK

New member
בת כמה היא?

אם היא מעל גיל 7 רוב הסיכויים שהיא כבר ידועת הכל, לא?

אני הסברתי לאופק כשנכנסתי להריון

במילים פשוטות. לא יודעת כמה נקלט. אני חושבת שאני ידעתי את עובדות החיים מאז שאני זוכרת את עצמי- אבל לא יודעת בדיוק מתי הסבירו לי.

עמית@

New member
לנו עשו שיחה קבוצתית מביכה ואיומה

בקיבוץ בכיתה ו', הבנים הסתתרו בחוץ וניסו להקשיב, שיחקתי כל השיחה עם ביצת קינדר, מחזור? קיבלתי רק כעבור כמה שנים טובות.. לפעמים בחינוך הקיבוצי לא חושבים על הפרט

lulyK

New member
הצחיק אותי שבגיל שסיפרו לך על

עובדות החיים, כבר היו ביצי קינדר. אני שוכחת שאת צעירה ממני בעשור, בערך.

ו שתי

New member
לדעתי- להסביר כשהילד מראה ענין

או שהנושא עולה. לילדה בת 7 בהחלט אפשר להסביר- בצורה די מפושטת אמנם. אני לא זוכרת אם קיבלתי הסבר בבית. בבית ספר קיבלנו הדרכה מרוכזת בכיתה ו' כשמישהי שלמדה שנה (או שמא שנתיים? מי זוכר) מעלי נכנסה להריון, לא ידעה את זה, וילדה בן בגיל שרוב הבנות עוד לא לובשות חזיה.

ו שתי

New member
בהחלט ../images/Emo2.gif

וגם: הבחורה לא יודעת עד היום לדעתי לנקוב בשמו של האב, שכן היו כמה פוטנציאלים... הילד גדל אצלה, כשהסבתא שלו (אמא שלה) מגדלת את שניהם. ועכשיו אני נזכרת שהיא היתה בת 13- שנתיים מעלי. בגיל 18, כשרוב הבנות מתגייסות לה כבר היה ילד בגן חובה.

lulyK

New member
היא היתה בשכבה שלי.

אנחנו מדברות על היולדת מרעננה, לא?

למעלה