ילדים זה כאן

מאז

New member
אפשר לשאול על מתנות?

כזכור יש לי בבית פשוש בן שנה ועשר, ועולל טריטרי. כל מיני דודות שואלות מה להביא. והאמת - יש לנו ב"ה די. הם אפילו באותה עונה, כך שגם בגדים לא הייתי מבקשת (וגם עוד אין בגדי חורף). אז אשמח לרעיונות. מנהלות, זה בסדר לשאול כאן? ומה אם אגיד שאפשר גם מתנות בשבילי/בשבילנו? (וגם, כמובן, לפשוש)

../images/Emo13.gif

לום לכולם. אני מעוניינת להתייעץ איתכם בקשר לנושא השמרטפות[ או בייביסיטר בשפת העם :)]. אני נערה בת 17, והיות ואני גרה בשכונה עם הרבה משפחות צעירות חשבתי להציע עצמי כשמרטפית. בכ''א האם תליית שלטים עם פרטים כמו ''נערה מסורה ואחראית...'' הינם מספקים לדעתכם? האם אתם,בתור הורים,הייתם מעוניינים לקחת לעבודה נערה דרך פירסומים, או שאתם מסתמכים על נסיון והמלצות של אחרים? ואגב אם מישהו צריך,באיזור הקריות, נערה מסורה ואחראית .... תודה :)

מחכהלו

New member
סבא כבייביסטר, מה דעתכן../images/Emo35.gif

אוטוטו חוזרים לעבוד (ב- 1 לספטמבר ל 10 שעות שבועיות) והסבא שיצא לפנסייה (ומדי פעם גם סבתא) יופקד לשמור על התינוקי שלי (הסבא=אבא שלי). נכון, הוא גידל אותי ואת אחותי ויצאנו לא רע (
) אבל בתוך תוכי אני יודעת שסבא זאת לא סבתא שמשגיחה. אז מה דעתכן? אני כמובן סומכת עליו! בעיניי כל פתרון (כמעט) חוץ ממטפלת הוא מצויין, בייחוד עם אלו הסבים או הסבתות. תודה על התגובות!

sugerbabe1

New member
../images/Emo49.gifאם כבר שואלים מה להביא

|(שזה נדיר בפני עצמו)...עדיף באמת כבר לומר באמת מה צריכים/רוצים, גם אם זה "רק" לכם. אם זאת מתנת לידה אני תמיד מעדיפה כסף, מזומן, קאש(או כל מילה אחרת.. ולא מתביישת לומר אבל כמובן רק לקרובים ממש. ואם לא ,תגידי שיקנו לך תלושי קניה באחת החניות שתבחרי ותנצלי אותם כשממש תצטרכי.

למה לא? זה נפלא! אם אבא יכול להישאר

עם תינוק גם סבא יכול ובכל מקרה - עשר שעות שבועיות בכלל לא הייתי מתלבטת. גם על יום יום לא הייתי מתלבטת - אצלי האבא עם הילדה כבר חצי שנה.

אבא שלי תיפקד כמטפלת והיה מושלם

חזרתי לעבוד יומיים בשבוע כשהאפרוח היה בן 6 ח'. יום בשבוע הוא היה אצל חמותי ויום בשבוע אצל ההורים שלי, כשבעצם אבי היה אחראי לטיפול בו (שניהם פנסיונרים, אבל אמא שלי עסוקה בשלל חוגים ופעילויות). ביום שהוא נשאר איתו הייתי שקטה ורגועה. הוא ידע להכין לו את האוכל, להאכיל אותו, טייל איתו המון, שיחק איתו. רק דבר אחד היה בעייתי: החלפת טיטולים עם "מוצקים". למטרה זו אמא שלי היתה באיזור. אני לא סומכת על מטפלות, ולגן/משפחתון נראה לי צעיר מדי. עוד דבר שהיה חשוב עבורי - הקשר המקסים שנוצר ביניהם. אבא שלי אינו מהאנשים החמים והפתוחים, אבל עם האפרוח זה היה משהו אחר לחלוטין, אמא שלי היתה המומה כל פעם לראות אותם יחד. בקיצור - ממליצה בחום.

Arfilit

New member
מעולה!

אם את סומכת עליו - אז איפה הבעיה? אני לא מאמינה בכך שדמות נשית היא בהכרח טובה יותר לילד. סבא אוהב - הוא נכס בדיוק כמו סבתא אוהבת ויכול להיות מטפל מוצלח בדיוק כמוה.

dorlim

New member
נפלא ../images/Emo13.gif

אצלנו הילדה כבר שנה וחצי בערך אצל סבא-סבתא והיא קשורה לסבא יותר מכולם. צריך לראות את האהבה בין שניהם כדי להבין - יש בינהם קשר מדהים!!!!!!!!!!!!!
אם את סומכת עליו, אני ממליצה בחום!

dorlim

New member
אכן, נעלמתי לי....

המון דברים טובים עברו עליי בתקופה האחרונה ובמעט שהצצתי כאן זה היה בעיקר בגללך (או ליתר דיוק בגלל שחר
) עברנו דירה, נסענו לאנגליה וסקוטלנד (עם שני
), עומס בל יתואר בעבודה (בוס חדש), עומס חיובי אצל הבעל. מבטיחה להשתדל להיות כאן יותר

גורבי

New member
גמני התגעגעתי

טוב לשמוע שעברתם דירה (סוף סוף...), וגם על כל הדברים הטובים האחרים. שרק ימשיכו

משוש30

New member
תראו מי בא לבקר!! ../images/Emo24.gif

מה את אומרת? כבר עברתם?? איך הדירה? איך שני מתאקלמת? איך היה בחול? (נשמע מדהים סקוטלנד ואנגליה חלום ישן...)

כבר יצא לי שאבא שלי שמר על אופק

והיא בלתה נהדר. זאת לא סבתא המפנקת, זה סבא שלוקח אותה למסעות בשדה, וללטף חתולי רחוב ולתת להם אוכל, ועולה איתה למגלשה הכי גבוהה.... למה לא?

אלינה12

New member
סבא זה מצוין!

אבא שלי כל כך עוזר לנו עם ילדים ודווקא אבא ולא אמא. כשיפעת היתה קטנה הוא היה הבייביסיטר העיקרי שלה. זה הוא גמל אותה מטיטולים, הוא היה מצליח להאכיל אותה בתקופות שהיא לא רצתה, להרדים אותה, הוא כל קיץ עושה לה "קייטנה של סבא" ולוקח אותה לכל מיני מקומות: בריכה, לונהפארק, סופרלנד, ספארי וכו'. אז קצת מזכירים לו מה עושים עם תינוק קטן, איך מחליפים טיטול, איך מכינים בקבוק וזהו. אני אישית סומכת על אבא שלי כמו על עצמי או על בעלי.

yaelia

New member
מסכימה מאוד

אין כמו סבאים. הללי מת על הסבאים שלו וכשאבא שלי נשאר איתו הם מבלים בכזו הנאה שנהדר לשניהם. בכלל אני חושבת שקשר של נכד/ה סבא הוא נהדר (כשהסבאים לא פוחדים מעולל קטן), אצלנו לפחות זה מאוד טבעי להישאר/לבלות עם סבא, וגורם לי לקנא שלי לא היו סבאים אף פעם.

hagaram

New member
אצלנו סבא (אבא שלי) הוא הבייבי סיטר

המועדף! אבל לא הייתי "משתמשת" בן במקום המשפחתון של יהלי...

lulyK

New member
היית מבקשת משהו מחנות מוכרת

לוקחת זיכוי ושומרת אותו. בהמשך בטוח תצטרכו משהו..... (תמיד את יכולה לבקש חיתולים
).

sipor

New member
תבקשי משחקים לילד הגדול.

לשנה הקרובה ומעבר לכך. זה במילא יהיה טוב לשניהם וגם כך יהיה לך ולא תצטרכי לקנות, במילא הקטן שנולד לא ממש מבין מה הולך סיבבו והילד הגדול ישמח במתנות.

למעלה