../images/Emo77.gifמתנות
אלה המתנות שאני קיבלתי, או ביקשתי, או קניתי לעצמי
: במקום הראשון: סנאפ-אנד-גו, או בשמו העברי: סל-סע. זו שילדה עם גלגלים, שהסלקל מתלבש עליה ב"קליק", וזה אחד המוצרים שאשכרה שינו לי את החיים. זה תמיד אצלי באוטו (אני משאירה את העגלה בבית), וכשאני יוצאת להסתובב אני משתמשת רק בזה. מאד מאד מאד נוח, לא חושבים פעמיים אם להוציא את הילד או לא, לא חושבים פעמיים כשרוצים רק לקפוץ לאנשהו לכמה דקות, פשוט מעולה. במקום השני: לילד השני קנינו עגלה חדשה (מדריד פלוס) כי תיעבתי את הפג ונציה שהיתה לי עם הבכורה. יציאה מעבדות לחירות, העגלה הזו. מקום שלישי: מנשא לופי. עם הגדולה היה לי את המנשא 6 מטר בד, ולמרות שלא הייתי צריכה מנשא, הרבה יותר נוח לי עם הלופי. מקום רביעי: תיק חדש לעגלה. שנאתי את הקמפניולה שלי, וקיבלתי את התיק של אאוטדור שהוא מצויין בעיני. ולקינוח: המון המון מתנות לגדולה שלי. הלהיטים: מטבח (המצאה מעולה, זה עומד אצלנו בסלון, ואת כל זמני ההנקות שלי היא מבלה בלהכין לי קפה ומרק...), בית בובות, מר תפוח אדמה, ספרים. ואם זה לא מספיק - הייתי מבקשת משהו, לא חשוב מה, מחנות שבה את יכולה להחליף לדברים שהם לא רק עבור ילדים (המשביר לצרכן, גולף, איקאה וכו'). אצלי חלק ממתנות הלידה של הגדולה הפכו לסירים (במשביר) ולבגדים לעצמי (בגולף). ואף אחד לא חייב לדעת שהחלפת, כמובן.