ילדים זה כאן

מאז

New member
מבקשת דוגמאות ספציפיות

אלו משחקים לגדול? אגב- כסף זה לא ממש רלוונטי (לא נעים לבקש).

Arfilit

New member
דוגמאות למתנות לילד הגדול -

קוביות מעץ, מטבח וכלי מטבח, מגה-בלוקס, טרמפולינה, צבעים לציור, בובות, מיטה לבובות, עגלה לבובות, חרוזים גדולים להשחלה, פאזלים, כלי נגינה - כל מה שעולה בדעתך שעוד אין לכם...

אני בעד בגדים מרשת שנותנת זיכוי../images/Emo3.gif

יש כמה יתרונות: לא צריך להתרוצץ למרחקים כדי להחליף/להזדכות, אפשר להמיר בבגדים לגדולים, ובמקרה האופטימלי - אפשר להמיר בבגדים של גדולים <אמרה א', שרכשה חזיה ב- .GOLF & CO תמורת זיכוי ממתנות שקבלה לפני שנה לרגל לידת האפרוח - פויה, לא יפה!>

yaelia

New member
הה! גם אני עשיתי כזה מן דבר

בקשר למתנות, בגדים תמיד כיף לקבל (ולהחליף), מתנות לגדול כמובן, ספרים, משחקים (אצלנו בבית חזקים מאוד כיום מגנטים, פאזלים, מכוניות כמובן). ואולי דברים שאתם צריכים, למשל פינוקים להורים המותשים

מנוי לגן חיות או להצגות ילדים לגדול

או סתם כרטיס להצגה או לסרט - אפשר כבר קצת בגיל הזה או קצת יותר מאוחר. אני חושבת שכשהקטנה שלי נולדה - כל המתנות היו לגדולה. בכלל לא לקטנה - מה הם מבינים? וכסף? אני אף פעם לא מבקשת.

Noah6

New member
בעית שינה

יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. התינוק שלי בן חודשיים והוא לא מוכן לישון במיטה שלו או בעריסה. בבקרים הוא ישן רק בטרמפולינה או בנדנדה. בלילה- אין ברירה אנחנו מנסים להעביר אותו למיטה כשהוא רדום והוא מתעורר בכעס. הסיפור הזה נמשך כל ערב עד 12 בלילה. מה עושים??

משוש30

New member
כנראה יש לו גזים במקרה כזה

הנדנוד עוזר להרגיע את הכאבים בבטן אין הרבה מה לעשות (חוץ מנדנדה חשמלית...) סביב גיל 3 חודשים הגזים נרגעים אז אם זה מעודד אותך לא נותר הרבה זמן...

אולי תנסו להרדים בעגלה שלו

וקצת להסיע אותה כדי שהוא יחוש את התנועה. מהעגלה כבר יותר קל להעביר למיטה, כי את התנועה אפשר להפסיק בהדרגה ואחרי שהיא ללא תנועה כמה דקות להעביר למיטה. הוא נרדם בידיים או במנשא?

Noah6

New member
רעיון נחמד

הוא נרדם גם על הידיים וגם במנשא אני אנסה את רעיון העגלה תודה

ו שתי

New member
מנצלשת לעדכן

שסופסופ מצאנו את רופא הילדים שחיפשנו. אמין, אחראי, מקצועי, נעים, רגוע. הכל. אמנם היתה מלחמה קטנה, אבל זהו. אנחנו שלו והוא שלנו. וגם---- נרדמה עליה קטנה אך קיימת במשקל. שלה. הידד. עכשיו אני רגועה.

../images/Emo77.gifמתנות

אלה המתנות שאני קיבלתי, או ביקשתי, או קניתי לעצמי
: במקום הראשון: סנאפ-אנד-גו, או בשמו העברי: סל-סע. זו שילדה עם גלגלים, שהסלקל מתלבש עליה ב"קליק", וזה אחד המוצרים שאשכרה שינו לי את החיים. זה תמיד אצלי באוטו (אני משאירה את העגלה בבית), וכשאני יוצאת להסתובב אני משתמשת רק בזה. מאד מאד מאד נוח, לא חושבים פעמיים אם להוציא את הילד או לא, לא חושבים פעמיים כשרוצים רק לקפוץ לאנשהו לכמה דקות, פשוט מעולה. במקום השני: לילד השני קנינו עגלה חדשה (מדריד פלוס) כי תיעבתי את הפג ונציה שהיתה לי עם הבכורה. יציאה מעבדות לחירות, העגלה הזו. מקום שלישי: מנשא לופי. עם הגדולה היה לי את המנשא 6 מטר בד, ולמרות שלא הייתי צריכה מנשא, הרבה יותר נוח לי עם הלופי. מקום רביעי: תיק חדש לעגלה. שנאתי את הקמפניולה שלי, וקיבלתי את התיק של אאוטדור שהוא מצויין בעיני. ולקינוח: המון המון מתנות לגדולה שלי. הלהיטים: מטבח (המצאה מעולה, זה עומד אצלנו בסלון, ואת כל זמני ההנקות שלי היא מבלה בלהכין לי קפה ומרק...), בית בובות, מר תפוח אדמה, ספרים. ואם זה לא מספיק - הייתי מבקשת משהו, לא חשוב מה, מחנות שבה את יכולה להחליף לדברים שהם לא רק עבור ילדים (המשביר לצרכן, גולף, איקאה וכו'). אצלי חלק ממתנות הלידה של הגדולה הפכו לסירים (במשביר) ולבגדים לעצמי (בגולף). ואף אחד לא חייב לדעת שהחלפת, כמובן.

lulyK

New member
כשאני קונה,

אני משתדלת לקנות בחנויות כאלה, בהנחה שיחליפו - וממש לא אכפת לי, להפך.

למעלה