ילדים זה כאן

Dimaya

New member
לילדה שלי

שאתמול מלאו לה 6 חודשים. מקווה שמותר כאן.

אולי זה ../images/Emo32.gif-חופש אוגוסט

כידוע אני עם שני קטנטנים בבית, ונופל עלי חופש של 3 שבועות שאין בו גן. חשבתי לעצמי איך לא להשתגע בבית עם שניהם והכנתי תוכנית "מה עושים כל יום" אותה תליתי בגן. לא תאמינו איזו התלהבות היתה מצד ההורים, קצרתי מחמאות
. ובקיצור חשבנו שנהיה עם עוד ילד - שניים, והנה יש 8-10 מצטרפים. אז למי שמעוניינת לשכפל את הרעיון אני מצרפת את התכנית ללא פרטים מזהים

n i s h a

New member
../images/Emo32.gif ספרותי

מי יכולה להסביר להדיוטה שכמותי מה ה "הו-הא" שיש סביב הספר מיץ פטל? הציורים - בלתי אפשריים ממש להבנה והטקסט -
.... או שפשוט אני מפספסת בענק משהו?

את נפלאה!

מזלטוב לכן (ולנו). אני גולשת מעט מאד בזמן האחרון וכמה כיף להגיע לכמה דקות ולראות כזה מכתב מרגש שכתבת לגוזלית שלך. נשיקות לכן מאתנו

galiaS

New member
באמת כל הכבוד

זו התארגנות קהילתית לשמה. שיחקת אותה. נשמע ממש כיף.

מעיןבר

New member
הציורים באמת זוועה

והגיע הזמן בענק להעביר לאיור מחודש ולהוציא משהו הרבה יותר אסטטי. אבל הטקסט חמוד בעיני להפליא. אני יודעת שיש טענות שהוא לוקה בשוביניזם, אבל אני אוהבת את החידה שמאחורי הסיפור ואהבתי מאוד את הסיפור כילדה. האמת, לאור התלונות המרובות שעולות בפורומים על האסטטיקה של הספר הזה, אולי הגיעה העת להתרכז ולכדי עצומה שתשלח למו"ל בנדון

הציורים ממש בלתי נסבלים

ואת השוביניזם עדיין לא גיליתי (אולי זה שהג'ירפה "צווחה" ?
) אני לא אוהבת את הסיפור, וגם כילדה לא אהבתי, אבל יובל מת עליו. ומכיוון שיש לי שני עותקים מהספר, אשמח לתרום אחד לי שרוצה

הטקסט עוסק בנושא מאוד אהוד-מחבואים

זה לדעתי סוד קסמו של הספר. האיורים - אכן לא נעימים. מי מהמוכשרות שבפורום מרימה את הכפפה ומציעה להוצאה לאייר מחדש???

lulyK

New member
כל שנה בבית ספר לעיצוב

יש מי שבוחר בפרוייקט הזה ומאייר מחדש את מיץ פטל. למרות שגם לי יש בעיה מסוימת עם האיורים המקוריים, עוד לא ראיתי איור חדש שלא גרם לי מיד לתחושת נוסטלגיה (לעומת "פטר והזאב" למשל, שאני מאד אוהבת את האיורים המקוריים ובכ"ז ראיתי כבר כמה גרסאות קסומות יותר). בקיצור, כמאיירת, אם יש משהו שהייתי נמנעת ממנו - זה לקחת על עצמי להתעסק עם זכרון ילדות קולקטיבי שכזה
.

yaelia

New member
המחבואים כמובן

ועצם זה שתמיד-תמיד רוצים להיות חברים עם מי שפחות רוצה להיות חבר איתנו. אצלנו מיץ פטל הוא להיט, בעיקר 'אתה, אתה אתה, פיל' שהופכות לכל חיה שאנחנו מכירים. לדעתי הוא ספר מלבב אם כי האיורים לא מוצלחים (אבל לא הפריעו לאף ילד שאני מכירה).

בלינקה

New member
../images/Emo32.gifהארי פוטרי

סוף סוף התחלתי לקרוא, וטפוטפוטפו, חוויה מתקנת אחרי הספר החמישי הזוועתי. זהו, פרקתי

yaelia

New member
שלא תוציא סתם כסף

אם את רוצה אני אשלח לך את העותק שלי כשאגמור איתו. (שבועיים טופס).

פ ו ל ק ע

New member
זה לא הציורים, זאת ההדפסה

יצא לי לראות ספר מאחת ההדפסות הראשונות - והאיורים הרבה הרבה יתר ברורים ונעימים לעין. ו-כן, הגיע הזמן שמישהו איר את הספר הזה מחדש.

אני גם לא אוהבת את הספר הזה

הסיפור לא מי יודע מה בעיני. הציורים זועת עולם. הייתי פעם עם עופרי בהצגה על מיץ פטל - וגם בזה לא מצאתי כלום. אין לנו את הספר בבית.

Arfilit

New member
דווקא אני אוהבת אותו מאוד

ותמיד אהבתי. מה רע בטקסט?

גם אני מתה עליו

והציורים אולי לא שיא האסתטיקה כפי שהיא מקובלת עכשיו, אבל לא פגשתי ילד שזה הפריע לו. הסתכלתם בציורים של איה פלוטו לאחרונה?

למעלה