ילדים זה כאן

n i s h a

New member
אין תחושה של התחלה אמצע וסוף בסיפור

הזה. אין המשכיות מאורעות. הכל הרגיש לי כמו מקטעים מקטעים. והסוף? כאילו היא (חיה שנהב) מהרה לאנשהו ומהר רצתה לסיים את הספר. כתבה את הסוף בלי ממש להתכוון
כשגמרתי לקרוא אותו שאל אותי הבן - זהו? פשוט לא התחברתי.

ענתש

New member
../images/Emo32.gif התקן תוך רחמי ?

ביום חמישי שמתי את ההתקן בלי ההורמונים. לא שמתי במחזור כי בגלל ההנקה אני לא צופה שהוא יגיע בקרוב (מנסיון העבר). הרופאה אמרה "יתכנו 48 שעות של דימומים קלים וכאבי מחזור". מיום חמישי ועד היום הדימומים לא מפסיקים, כמו מחזור ממש. הרופאה שלי לא תהיה עד יום שלישי ואני קצת דואגת. מישהי שמה כזה התקן ? יכולה לספר לי אם קרה לה ?

אני שמתי

ובפעם השניה (אחרי הלידה של המופלטה) היה מעט דימום, שהפך מהר מאוד להכתמה. 28 יום אחר כך, שמו שעון, הופיעה שוב הכתמה
בקיצור, אחרי שעם הגומבוץ הייתי נטולת מחזור שנה וחצי, כעת המחזור חזר אחרי שישה בעועות (חודשים רבים הוא היה ברמת ההרתמה, ולא דימום, אבל היה). בכמה דימום מדובר? אם את מחליפה יותר מאשר תחבושת בשעתיים- שלוש נראה לי שווה קפיצה למוקד נשים.

ענתש

New member
לא ברמה של למות מאובדן דם

בערך כמו שאמרת - תחבושת בשלוש שעות בערך. לא הצפה. אני אתן לזה כמה ימים.

nubi

New member
יש לי כזה התקן

שבוע של כאבי בטן, כמו מחזור ודימומים. לא יודעת למה, אבל גם לי הרופא אמר יומיים. ממש לא. שבוע.

יש לי גם

המחזור הראשון - זוועת עולם - לא יכולתי לקום מהמיטה מרב כאבים, גם כמות הדימומים הייתה כבדה. אני יכולה להגיד לך במחזור השני זה משתפר בשלישי זה גם מתקצר (בראשון זה היה 8 ימים זוועתיים). עד שזה נהיה סביל לחלוטין - אפילו בלי כדורים.

ענתש

New member
הבעיה שאני לא יודעת אם זה מחזור

זה דימום שהתחיל בגלל החדרת ההתקן ולא מפסיק
אני מניקה מלא, ליאור בן חודשיים וטיפה. עם נגה לקח למחזור שלי 10 חודשים לחזור...

אני כנראה בדעת מיעוט

אבל ממש אין לי בעיה עם האיורים של מיץ פטל- להיפך. אני דווקא אוהבת את העובדה שהם לא ממש ברורים. לדעתי זה מפתח את הדמיון של הילד. מעין יודעת יופי לזהות מי זה האריה ומי זו הג'ירפה וכל החיות האחרות. הדבר היחיד שהפריע לי קצת זה שיש דפים צבעוניים (שזה מצויין ומושך את העין) ויש דפים עם צבע אחד או שניים והם קצת יותר משעממים. לגבי התוכן- גם לי יש בעיה עם זה שהאריה הוא תמיד זה שיוזם והג'ירפה מסכימה או מבצעת (שלא לדבר על "צווחת"
) אבל הסיפור עצמו הוא בסדר גמור- פתרון של תעלומה, משחק ניחושים, תחרות (או "התחרות" כמו שקוראים לזה שם) וכיבוד החברים (למרות שהייתי שמחה אם הוא היה מכבד אותם במשהו יותר קרוב לירקות ומים ופחות קרוב לשוקולד ועוגיות ומיץ ממותק אבל זה אני..)

T noki

New member
אחלה תוכנית

לנו יש תוכנית לאוגוסט שקוראים לה "אמא בעבודה, אבא במילואים בהתנתקות" או בקיצור "סבתא". בשבוע האחרון של החופש עודדי יבלה עם אמא. חופש נעים!

עמית@

New member
תכנית מצויינת ../images/Emo3.gif

קיבלת את המסר האחרון ששלחתי לך?

T noki

New member
מי, אני? באיזה תאריך?

אם זה היה בימים האחרונים, אז לא.

yaelia

New member
איזה יופי

גם אני התחלתי לתכנן את שלושת השבועות שלנו עם פעילויות לרוב, בני דודים וחברים.

יעל י

New member
נהדר.אולי תגורי לידי...

גם אצלי יצאו מיום שישי לחופש - נגמרה בקייטנה ואני יוצאת לחופש רק ב 21.8 אוףףףףףףףףףף כמה עצבים יעלה לי החופש הזה ....

למעלה