אמא של עופרי וטל
New member
אני בכלל לא עושה עם חלב
שמה במחבת מים בערך כוס הם רותחים בשניה - מוסיפה להם את הקוואקר ואת מה שאני עוד רוצה (כמו בננה, תאנים, תמרים, מולסה שקדיה, תפוח מגורד ועוד כיד הדימיון) מערבבת ואחרי דקה שתיים זה מוכן. אם סמיך מידי מוסיפים מים. אם דליל מידי מוסיפים קוואקר. פעם ראשונה אולי לא יצליח לך, פעם שניה כבר יהיה טוב יותר ופעם שלישית כבר תעשי את זה בשלוש דקות.
שמה במחבת מים בערך כוס הם רותחים בשניה - מוסיפה להם את הקוואקר ואת מה שאני עוד רוצה (כמו בננה, תאנים, תמרים, מולסה שקדיה, תפוח מגורד ועוד כיד הדימיון) מערבבת ואחרי דקה שתיים זה מוכן. אם סמיך מידי מוסיפים מים. אם דליל מידי מוסיפים קוואקר. פעם ראשונה אולי לא יצליח לך, פעם שניה כבר יהיה טוב יותר ופעם שלישית כבר תעשי את זה בשלוש דקות.