ילדים זה כאן

אני בכלל לא עושה עם חלב

שמה במחבת מים בערך כוס הם רותחים בשניה - מוסיפה להם את הקוואקר ואת מה שאני עוד רוצה (כמו בננה, תאנים, תמרים, מולסה שקדיה, תפוח מגורד ועוד כיד הדימיון) מערבבת ואחרי דקה שתיים זה מוכן. אם סמיך מידי מוסיפים מים. אם דליל מידי מוסיפים קוואקר. פעם ראשונה אולי לא יצליח לך, פעם שניה כבר יהיה טוב יותר ופעם שלישית כבר תעשי את זה בשלוש דקות.

לימור י

New member
נו, ידעתי שאותך אני צריכה ../images/Emo3.gif

מצטערת על השאלות המפגרות אבל... 1. כמה קווקר על כוס מים? 2. איפה קונים קווקר? (אם בסופר אז איך זה נראה?). 3. כמה זמן צריך לבשל את כל הסיפור הזה? לפני\אחרי שמוספים את הפירות? זהוא אני חושבת.... תודה מראש על התשובות

כתבתי סוכר עם הסולת, החמאה מוסיפה

לזה מרקם וטעם מיוחדים. ניסיתי גם בלי, יותר טעים עם.

גוליגל

New member
גם אני בלי חמאה, אבל עם קקאו

יאמי. את הקקאו (כדי שלא יהיו גושים) כדאי לערבב עם הסולת, הסולת "כותשת" את גושי הקקאו. בינתיים זה משהו שאני עושה לעצמי ומתענגת, לילד עוד לא עשיתי (אולי קקאו לא טוב בשבילו?)

POOH*

New member
לגוון זה טוב אבל...

למה לתת לה אז דייסה של מטרנה? או בכלל משהו מהמוכנות שהן בעיקר קלוריות ריקות בלי הרבה ערך תזונתי? תקני קוואקר ותעשי לה דייסה אמיתית. גם יותר בריא. גם יותר קלוריות. ואגב אצלנו גיא סירבה בתוקף לדייסות. [והיא כיום מתחת לאחזונים אז הייתה בערך באחוזון 3]. אם היא מתפתחת בסדר והיא עולה בשמקל על אותו אחזוון אין סיבה להיות מודאגת.. POOH

yaelia

New member
איזה כיף לך שהן מסכימות

לדייסת סולת טעימה. הלל מסרב בתוקף לדייסה בתור ארוחת בוקר.

ו שתי

New member
יעלי, נסי לשחק עם הסמיכות

אצלנו התגלה הבוקר ש דווקא לדיסה נוזלית יותר יש הצלחה.

galiaS

New member
את מזכירה לי שבדיוק פגשתי תינוקת בת

5 שבועות שמקבלת "מטרנה לילה טוב" המכילה כאמור קורנפלור ואמא שלה כועסת כי זה "לא עובד עליה"
.

וזה בגלל הפרסומות ../images/Emo46.gif

קוראים לזה "מטרנה לילה טוב", אמא בטוחה שהיא נותנת את זה לילד ו- הופ יש לה לפחות לילה אחד שקט. (כי הרי תינוק מתעורר בלילה רק אם הוא רעב)

ובדיוק בגלל אנשים כאלה אני תמיד

אומרת שצריך לשקול מה ממליצים בפורומים, כי יש כאלה שפשוט לא מפעילים קצת את המחשבה....

אנחנו השתמשנו רק בגלל ריפלוקס

כדי להסמיך את המזון, ולהאט קצת את קצב ההקאות. אחרת, באמת אין לזה סיבה. וילדים ישנים בלילה זה מזל. או שזה קורה או שלא. ובתאומים, אני ממש רואה את ההבדל. הבן, אוהב לישון, גם תנומות במהלך היום, וגם שנת לילה ארוכה ורגועה, ואחותו ממש לא. קשה לה להירדם, היא מתעוררת מספר פעמים, ולפעמים נרדמת רק במיטה שלנו. ושניהם, ד"א מקבלים בדיוק את אותה הדייסה....

אמיתמי

New member
נועה אוכלת דווקא מעט יותר לפני שינה

וישנה לילה שלם, בלי עין הרע.( גם לנועה יש ריפלוקס ואוכלת אינפמיל אר, שמוסמך קצת בעמילן אורז).

Tammy52

New member
דמי הבראה למטפלת

שעבדה כשנה וחצי אצלה בבית חמישה ימים בשבוע איך הולך החישוב???

למעלה