ילדים זה כאן

שירי שוב חולה

פחות מחודש מהפעם הקודמת. והפעם חשש לדלקת ריאות. שלחו אותנו לצילום אבל הרוםאה אינה רואה בופן חד משמעי. אוף! מה אני עושה לא בסדר שגורם לילדה שלי להרגיש כה, להראות ככה ולחרחר ככה??

קטנציק1

New member
לכמה מכן יצא לישון עם התינוק במיטה

שלכם בלילות? ולכמה זמן? איך גומלים אותם מזה? אייל שלי בן חודש וחצי ולא מוכן בשום אופן לישון בכל מקום שהוא לא עלי... מה עושים? תודה

אור67

New member
אוי ואבוי לך...

למה את עושה את זה לעצמך?
תינוקות נוטים לחלות.לעיתים תכופות. אלא אם כן הוצאת אותה ערומה ואיפסנת במקפיא - זה לא לגמרי תלוי בך. אני מכירה אימהות שנמנעות ממפגשים עם תינוקות אחרים בכדי לא להידבק ויושבות עם הקטן בבית ובסוף הוא חוטף איזה וירוס -אלוהים יודע איך. מתוקה , אני בטוחה שאת אמא נפלאה חוץ מזה תהיה אופטימית לגבי האבחנה של החירחורים האלה. מקווה ששירי תתחזק מהר. תרגיש טוב. שולחת

cookie1

New member
לי ולי ולי

בהתחלה מאד פחדתי מההרגל ולכן לקח המון זמן עד שהייתי לוקחת אותו להנקות במיטה. האמת שגם פחדתי למעוך אותו. היום הוא כבר בן שנה וחצי וכל בוקר בסביבות 5:00 הוא עובר אלינו למיטה. האמת שאנחנו כל כך נהנים שלא מנסים לגמול אותו. אחד השינויים שעברתי מאז שהוא נולד זה שהבנתי שכל דבר קורה בזמן המתאים, ומלחמות הן לאו דווקא הדבר הנכון. יום אחד הוא בטוח ירצה לישון לגמרי לבד אז אני "מנצלת" אותו עוד קצת

lulyK

New member
כשהוא רוצה, הוא ישן איתנו.

מה שאומר שכמעט כל לילה נגמר במיטה שלנו (בחלק הוא ישן לילה שלם במיטה שלו או במיטה שלנו). איך גומלים? אנחנו מתכוונים לחכות לגמילה טבעית. כך עוד לכולנו טוב עם זה אני לא רואה בזה משהו בעייתי. נסי לחשוב על השנים הקרובות בפרספקטיבה של כל החיים. כמה זמן אייל עוד ירצה לישון איתך (מקסימום עוד 4-5 שנים...)? כמה זמן את עוד תתגעגעי לזה (כל עוד תחיי...)?

Arfilit

New member
אני - לעתים תכופות

אני משתדלת להחזיר אותה למיטה אחרי ההנקות - אבל לפעמים אני פשוט עיפה מדי...

dorlim

New member
גם אצלי זה כך

למורת רוחו של בעלי, שממש לא אוהב את הלינה המשותפת הזו

lulyK

New member
שאלה למומחיות הלינה המשפחתית.

יותם כאמור, מתחיל את הלילה במיטה שלו, ועובר אלינו לפי דרישה (שידרוג של 30 ס"מ - המרחק בין המיטה שלו לשלנו...). את שנת הבוקר והצהריים שלו (בימים האחרונים מוסד הולך ונעלם) הוא ישן במיטה שלו, מה שמאפשר לי זמן עם עצמי מחוץ לחדר. א-ב-ל, במיטה שלנו הוא ישן יותר טוב ויותר זמן. מה אתן עושות? איך אתן משאירות תינוק לבד במיטה זוגית? (זה רק מזרן? על מה הוא מונח? איך שוטפים את הרצפה? איך החדר שינה מאורגן?)

עמית@

New member
היתה לנו מיטה על בסיס-

אחרי כמה צניחות של תמר, אמרנו די (אמנם על פרקט מגובה מזערי של 20 ס"מ אבל בכ"ז..)- הנחנו מזרן זוגי על הרצפה- ממנו תמר עולה ויורדת כרצונה. שוטפים את הרצפה בקלות- פשוט מרימים אותו כך שיישען על הקיר.

lulyK

New member
וכשהיא מתעוררת היא פשוט

מגיחה אל הסלון? <נראה לי שהמיטה שלנו בדרך לאיחסון>

עמית@

New member
כן..

אם כי היא בהחלט מעדיפה להתחיל להציק לנו, וכשהיא מליחה להעיר אותנו, לעשות לנו הצגות תכלית של כל מה שהיא יודעת (וזה ארוך ומתוק) אין כמו לבוא לישון בלילה ולהריח אותה ולגעת בה נושמת צמוד אלי. (סקס למשל- כבר לא עושים במיטה.. תמר כ"כ קטנה ובכ"ז היא תופסת את כל המיטה)

lulyK

New member
לישון איתם זה הדבר הכי נהדר

ביקום. אני מוטרדת (אם מוטרדת זו המילה) מהשינה שלו לבד במיטה הגדולה. כשאנחנו שם ברור שהוא לא ימהר להמלט

עמית@

New member
לא נראה לי שהוא ימלט...

אם הוא ישן- הוא ישן- וכהוא מתעורר סביר להניח שהוא יקרא לכם, ורק אם לא תענו (ואתם תענו
) אז הוא ילך לשוטט..

משוש30

New member
אנחנו ישנו איתו במיטה עד לפני חודש

(אז בעלי קנה את מיטת התינוק באיקאה. דרך אגב סיפרתי לכם את הסיפור המדהים הזה? אם לא אני חייבת!) אבל למתן מראש לא היה ממש איכפת איפה הוא ישן והוא ישן בכל מקום (רק לא רצוף לצערי). אולי המיטה הזאת יכולה להיות פתרון גם בשבילך

משוש30

New member
היא 1.40 מטר והיא נראית כמו לול

גדול והיא מודולרית. כלומר כשהוא גדל אפשר להוריד את הסורגים ולהפוך אותה למיטת ילד. אז אנחנו הצמדנו אותהלמיטה שלנו והורדנו את הסורגים מהצד שצמוד למיטה וככה הוא ישן במיטה שלו על מזרון שלו אבל הוא בעצם איתנו...נ-ו-ר-א נוח

hagitag

New member
גם אצלנו רק בבוקר ולא בגללה. בגללי.

יש לי בבוקר צורך נוראי לחבק אותה...והיא אני חייבת להודות גם די "נותנת" מעצמה (מחבקת מנשקת מלטפת...) אז נורא קשה לי לוותר על זה, למרות שבכללי זה נראה לי הרגל רע. ומאד ממכר. היא פשוט מתעוררת כל בוקר ב 5:00 וככה יש לנו צאנס לישון עוד שעתיים לפחות... בכל אופן, לפני זה (לפני גיל שנה) בחיים לא העזתי להרדם איתה ביידים בגלל יותר מדי דברים רעים עליהם שמעתי וקראתי. לא יודעת, כנראה שעכשיו זה נובע מיתר הורמונים. אצלי. טוב, בכלל לא עזרתי, אז ננסה שוב, גמילה נראת לי פשוטה במקרה כזה. הצורך נובע מקירבה ומגע. אז פשוט שמים אותו במיטה, יושבים לידו או עומדים לידו, נותנים לו יד, או מלטפים לו את הראש או הגב, מה שיותר מרגיע אותו, גם לשיר עוזר מבחינת זה שהוא ידע שאמא איתו ולא עוזבת...ולתת לזה את הזמן שהוא צריך. בסוף זה נגמר. ככה בכל אופן אני גמלתי אותה מלהרדם על הציצי..

למעלה