ילדים זה כאן

איזה קטע היה לנו אתמול ../images/Emo12.gif

הלכנו עם שיר ומאי לעשות סיבוב קטן בקניון. להזכירכן הן בנות חודש ושוקלות פחות מ- 3 קילו כל אחת. איך שנכנסנו לשם הן התחילו לבכות בעגלה אז הוצאנו אותן אני והבעל שלי, כל אחד תפס אחת על הידיים והלכנו איתן ככה עד שתרגענה ופתאום כל ה-א-נ-ש-י-ם ב-ק-נ-י-ו-ן הלכו אחרינו. יא איזה חמודות, איזה קטנות, בנות כמה הן ? מה הן אוכלות וכמה הן שוקלות. מצאנו את עצמנו הולכים עם עדת מעריצים, ילדים וגם גדולים. אני נהייתי אדומה כמו עגבניה וגם הבעל שלי הסמיק. לרגע הרגשנו כמו איזה זוג סלבריטאים שעוד שניה יבקשו מהם חתימות. איזה פדיחה. ברחנו משם מהר מאוד. מה זה הדבר הזה ? אנשים לא ראו אף פעם תאומות קצת קטנות ? מחמיא אבל גם מביך. מה עושים במצבים כאלה חוץ מלענות בנימוס, להסמיק ולברוח ?

אני לא יצאתי לקניון עם הבנים לפני

שהם שקלו מעל שלושה,הזהירו אותנו בפגיה,קניון זה חממה לחיידקים... מומלץ לצאת לטייל באוויר הפתוח...(מצטערת על ה"נזיפה" אבל תאומות חולות בטח לא יהיה כייף) חוצמזה אומרים תודה,מסמיקים ומסתלקים...

1במיה

New member
מי תהיה מחר בהפעת של טיף וטף במוד

במודיעין??. אני לוקחת את רוני (שי נשארת עם הסבתא)) עם חבר מהגן ויש אחלה מבצע קונים כרטיס ב60 ש"ח ואת השני מקבלים במתנה עם הנקודות של ישראכרט אם משהי מעונינת לקבל את הטלפון שתרשום ואני אשלח לה במסר כשאני יחזור מהעבודה. יאלאלה אני מאחרת בי

קובולט

New member
גם פה אני מלשינה על עפרונית 1

עפרונית 1 שילדה לא מזמן את שקד הקטנה פותחת פעוטון אז אם אתן גרות ליד כרמיאל שווה להציץ. ובנוסף היא פתחה גם קומונה פה בתפוז שנקראת פעוטות.....אז לא לשכוח לברך בהרבה הצלחה בכל מעשי ידיה....

משוש30

New member
שמעתם על הסיפור החדש של רמדיה?../images/Emo123.gif

מה זה??? מה יהיה הסוף? לא קונה בחיים שום מוצר שלהם!

nubi

New member
כמות הויטמינים

שמצוינת על הדייסות היא לא נכונה. בפועל יש הרבה פחות. לא יאומן!

ליילה

New member
תסלחו לי, אבל לא ייאמן שהחברה הזו

עוד קיימת בכלל. אחרי מה שהם עשו היה צריך לסגור אותם לאלתר. אני לא מבינה הורים שעוד קונים את המוצרים שלהם, אני כבר לא מדברת על חרם צרכנים ועל הצורך לסגור להם את הברז, אבל זה כבר מתחיל להראות ממש רולטה רוסית עם הילד שלך כשאתה קונה מוצרים שלהם.

dorlim

New member
אין סיכוי קל שבקלים שאני אקנה מוצר

מזון שלהם!!!!!!! אני מרגישה שהם עושים הכל כדי לפעול שלא לטובת הצרכן!

יעלי ס

New member
גם לי יש דילמה קשה בקשר לרמדיה.

לפני הלידה החלטנו שלא מזמינים את כל הדברים הקטנים אלא בעלי פשוט יכנס לשילב ויקנה הכל לפי הרשימה. לא כתבתי איזה סוג של מוצץ לקנות ,כי הבנתי שזה לא חשוב,שצריך לנסות עד שמתאים. ובעלי קנה של רמדיה .אתן מכירות את הגברים? הוא פשוט שלף את המוצצים הקרובים אליו שהתאימו לגיל ולא הסתכל על החברה. האמת....שגם אני לא הסתכלתי.טוב,אחרי ניתוח קיסרי ממש לא היה אכפת לי . ואיתי לקח את המוצץ ובינתיים מרוצה ממנו. כשגיליתי מי היצרן כבר היה מאוחר. אני ממש מתביישת לעמוד ליד המדף שלהם,אבל מה לעשות? אי אפשר להחליף לו עכשיו מוצץ אם הוא מרוצה ממנו! אגב,אית בן חודשיים .

shell5

New member
המנשא של יעלה-מישהי מכירה???

אני מעוניינת לקנות אותו, בגלל הפשטות שלו,דיברתי עם יעלה וסיכמנו שהיא תשלח לי את המנשא, אבל, בינתיים בעלי הצליח להלחיץ אותי בעניין הבטיחותי ואמר (די בצדק) שעל דברים פחות קריטיים מזה התעקשנו שיהיה תו תקן, וכאן אין. מה דעתכן??? למי שיש -כמה זמן יש לך את המנשא והאם את מכירה אחרות שקנו אותו ויכולות לתת פידבק. תודה מראש

אביטלתל

New member
נסי את הלינק הבא

המלצות_מנשאים באתר באופן טבעי תעשי חיפוש בדף (ctrl+F) על השם יעלה ואני מסכימה עם עניין התו תקן למרות שיש הרבה נשים שתופרות מנשאים לעצמן מהוראות באינטרנט

shell5

New member
תודה../images/Emo141.gif

כבר התחלתי לחשוב שאני מוזרה בהיסטרייתי, לגבי התקן... לא ברור לי חוסר ההתייחסות למנשאים במכון התקנים.

yaelia

New member
נשבר לי ה../images/Emo14.gif

על התינוק הזה שקורעים אותו בין ההורים היחידים שהוא מכיר ובין אלה שילדו אותו, שגם הם הוריו. לקיתי במציצנות וישבתי לראות את הראיונות עם ההורים שלו ועם הביולוגית שלו, והאמת היא שעל אף שלבי נוטה אל הוריו, המצב כל כך מסובך ונואש שאני לא יודעת מה עדיף לו. מה שבאמת בולט כאן הוא שהקרב הוא בין הגדולים, ושיש שם תינוק בן שנה שכך או כך יצא מופסד. חוץ מלבכות עליו ולחבק את הללי חזק חזק, אין לי מושג מה אני חושבת.

למעלה