ילדים זה כאן

odeia

New member
מתור להראות תמונה או 2?(סוף סוף יש)

אז זו התמונה של השמנדוזה שהביאה אותי לפורום הזה

קטנציק1

New member
האם הגיוני שתינוק בן חודשיים ...

יונק כל שעה וחצי? ביומיים האחרונים הוא ישן מלא וכל שעה וחצי כשהוא מתעורר הוא רוצה לאכול. האם זה בסדר? מתי מתחיל להתאזן הלילה? הוא קם בלילה כל 3 שעות לאכול. תודה על כל עזרה..

קטנציק1

New member
שאלה נוספת - איך מרגילים תינוק ל..

עגלה? בטיפת חלב אמרו לי לטייל ולא להתרגש מהצווחות אבל אני לא מסוגלת! איך שמניחים אותו בעגלה הוא לא מפסיק לצווח - זה יעבור מעצמו מתישהו? מה עושים???

1במיה

New member
אני לומדת שהכל הגיוני במה שקשור

לזעטוטים. לגבי השאלה ה-2 הילדה הבכורה שלי שנאה את העגלה מאז ומתמיד ועד שהיא לא התחילה ללכת 1/2 מהזמן היא ייללה בעגלה וה-2 מתה על עגלה וטיולים... (לכי תביני) לגבי אוכל אני בגישה שהם יודעים מתי הם רעבים אם נראה לך שהוא אוכל אז לכול להיות שזה הסדר שלו בגיל הזה. הבת שלי בת 4.5 חודשים אוכלת כל שעתיים שלוש שעות במשך היום ומשעה שש וחצי לא אוכלת עד 4 לפנות בוקר אפילו יותר וזה הסדר שלה. אל תתרגשי הכל מתאזן בסוף.

משוש30

New member
הי לגבי אוכל יש כמה אפשרויות

יתכן והוא בקפיצת גדילה של כמה ימים. כמה זמן זה נמשך? יכול להיות גם שאת לא מזהה את הבכי שלו ולא תמיד הוא בוכה מרעב דווקא. אם מניקה? אם המצב נמשך הרבה זמן אולי כדאי להתייעץ עם יועצת הנקה? הוא עולה טוב במשקל? לגבי טיולים מה זאת אומרת לא להתרגש מהצרחות??? אם לא טוב לו בעגלה ניסית מנשא? מוצץ? בכל מקרה דבר אחד אני יכולה להבטיח- זה עובר...

אביטלתל

New member
כן זה הגיוני

וזה משתנה אני זוכרת שהייתה תקופה שאיילה ינקה כל שעתיים ביום וכל 3 שעות בלילה וזה השתנה לאט לאט לגבי העגלה - אז שטיפת חלב יצטרפו אלייך לטיול אם הן כל כך חכמות שם
אני מעדיפה תמיד מנשא והעגלה שלנו היא למצבים שבהם אין ברירה אני מניחה שיש הרבה תינוקות כאלה כי כמעט בכל פעם שאני מגיעה למקום גדול אני רואה אמא או אבא עם תינוק על היד ומסיעים עגלה ביד השנייה אם זה חשוב לך לנסות אולי לתת משהו שיסיח את דעתו

yaelia

New member
גם אנחנו השתדלנו לא לצאת

לפני שהלל היה 3 קילו, הוא נראה לי כל כך שביר ופעוט. היום הוא
טו בן 7 חודשים ומגרד את ה-6 קילו, עדיין עוצרים אותי ברחוב ומתפלאים על הגיל שלו. חוץ מזה כל הכבוד על האומץ לצאת להתאוורר עם הפצפוניות, אני בטוחה ששניכם מאוד צריכים את זה.

משוש30

New member
זה לא קטן?

כלומר מתן היה 5.800 בשקילה של 4.5 חודשים והוא באחוזון נמוך

yaelia

New member
זה גמדון קטנטון

אבל הוא נולד 2.190, ויחסית לעצמו הוא עולה מאוד יפה במשקל, הוא כמעט שילש את המשקל של עצמו כבר. הוא בא באריזה קטנה ומושלמת.

משוש30

New member
../images/Emo46.gif למה אין את התמונה שלו בגלריה???

הכי כיף קטנים...(גם נוח
)

yaelia

New member
הוא כן.

תסתכלי גם בביכורים וגם בגלריה הרגילה. הוא הכופתאון הכי מצחיק. הללי או הלל של יעל, לא זוכרת מה הכיתוב.

תתרגלי - ככה זה עם תאומים../images/Emo8.gif

ומה עם השאלות? לא שאלו אתכם כל מיני דברים מוזרים? כמו: זה בן ובת? הן זהות? הן טבעי או טיפולים? יש במשפחה? איך את מניקה את שתיהן? אה, את נותנת גם בקבוק (פרצוף חמוץ)? למה הן כל כך קטנות? למי את נותנת יותר לבכות? את מי את יותר אוהבת? מי של אבא ומי של אמא? הן מסתדרות אחת עם השניה? בטח קשה? בטח נורא כיף? החלום שלי זה תאומים! אני מזה מקווה שלא יהיו לי תאומים! וכו' וכו' כיד הדמיון הטובה וברוח של כל עם ישראל צריך לדעת את הפרטים האינטמיים של משפחתך... אבל חייבת להודות שיש גם פלוסים ביציאה לציבור עם תאומים - בכל מקום שאנחנו מגיעים עם העגלה ישר מפנים לנו את הטור, משיגים לנו אישורים יותר מהר, עוזרים לנו - בקיצור יש הרבה טררם גם חיובי סביב העניין.

למעלה