ילדים זה כאן

אור67

New member
בעיה עם האימא של האיש../images/Emo4.gif(יצא ארוך)

מאז שזיו נולד הוא צמוד לציצי שלי. עצם היותו סרבן בקבוקים מושבע ויונק מכור הפכו אותו לבעייתי למשתמש... ז"א שכל פעם שהשארנו אותו עם הסבתות - לא היה איי יאי יאי... עם הזמן הבינו את הוראות ההפעלה של הנכד המיוחד הזה והכול הסתדר. אבל עם האימא של האיש זה לא קרה. בגלל עיסוקיה הרבים ובגלל העדפות שלי, הם לא ממש בילו ביחד, לא בתור בייביסיטר בפרט, ולא באופן כללי מעבר לשבתות שאנחנו מגיעים. הפעמים שבהם שמרה עליו כשהיה עולל השאירו לי טעם כל כך רע שפשוט המחשבה על עוד פעם כזאת פשוט ביאסה אותי. מאחר והיא סבתא "ותיקה" יש לה שני נכדים נוספים, מה שהופך אותה בעיניי עצמה ל"יודעת" משאיר את הבעייתיות אצל זיו(ילד לא נוח, לא לוקח בקבוק, עצבני..) אני לומדת ומלמדת במשך השבוע , יש לזיו סידור אצל אימא שלי, וחלק מהזמן אצל אישתו של אבא שלי (סוג של stepgrany) האימא של האיש "הושארה" מחוץ לסידור. היום, באופן חד פעמי לא מצאתי סידור לזיו והחלטנו להשאיר אותו אצלה. השארתי הוראות תפעול ואת הטריקים האחרונים שלו , התקשרתי מהשיעור ושמעתי אותו בוכה. הייתה לי הרגשה פיחסית כזאת. יצאתי מהשיעור מוקדם יותר. הוא נרדם והיא הייתה לידו שומרת עליו (שלא ייפול או משהו כזה...
) מותשת, היא אמרה שהם טיילו והיה נחמד ומקסים ואז הוא בכה והיא עלתה איתו הביתה כי הייתה בטוחה שמשהו מפריע לו (הוא היה עייף וזהו) והוא בכה בבית במשך חצי שעה ונרדם. אחרי שעה שהייתי שם הוא התעורר עם קול קצת צרוד.
כל כך כואב לי. זה סוג של פלונטר, כי היא לא ממש מכירה אותו ובכדי להכיר אותו היא אמורה להישאר איתו לבד. הפיתרון של: "אולי היא תבוא אליכם ותהיה איתו כשאת בבית" לא ממש עובד, כי הוא הכי נינוח בעולם כשאני בסביבה (באמת שהוא ילד נשמה, אין לי מושג מי זה הילד העצבני שהיא מדברת עליו.) חוץ מזה היא אישה מ ד ה י מ ה וכל כך רוצה לעזור לנו ולהקל. מה עושים מה ????

מיבת

New member
שאלה..

למישהי כאן בטטטטוח יש אוצר בגיל חצי שנה.... הוא לא אוכל כלום אני משתגעת מזה!!! רק החלב שלו אוף, סתם אני מבשלת לו תוחנת לו והוא...חלב. לא עובד אוירון ולא רכבת ולא פרארי... עכשיו אליי... איך אני מורידה תבטן אוף אני עושה ספורט אני הולכת והכל חזרתי למידה שלי אבל הבטן ..בשלה כאילו בעולם אחר לא באותו גוף.

odeia

New member
קשה לענות אבל אולי להתחיל עם מרווחי

זמן יותר קצרים וכאלו שאת יכולה להתפנות ברגע.

אביטלתל

New member
לא חצי שנה, אבל כמעט ../images/Emo13.gif

דבר אשון, בגיל חצי שנה מתחילים לטעום - זה אומר כמה כפיות מקסימום בהתחלה ולא כל התינוקות מוכנים בשלב הזה תנסי יום יומיים ואם לא אז שוב אחרי כמה ימים עם משהו אחר. אבל אני מציעה לך לעזוב משחקים - אווירון, הליקופטר ומעלית זה הרגל מאוד מאוד רע לשניכם כשהוא יהיה מוכן לאכול הוא יאכל, חבל על העצבים של שניכם אל תהפכי את האוכל למשחק ומאבק, זה מתכון לצרות לגבי הבטן - אולי כפיפות בטן ? עצה שקיבלתי בנושא היא להחזיק את הבטן פנימה, כמו לפני שמנסים לסגור מכנסיים צרות.

מיבת

New member
../images/Emo168.gif

כפיפות בטן...אני שונאת..אין לי בעייה לשים מכנסיים פשוט מעצבנת אותי הבליטה הזו כמו חודש שלישי, מבאס. ליאור לא רוצה כפיות הוא , או שלוקח לי מהיד ומעיף הכל או שעד שסוף סוף הצלחנו להכניס אותה לפה הוא מעוות את הפרצוף ויורק הכל ולפעמים אפילו מטיז לי הכל לפנים..לא נעים אבל מצחיק מאוד!!! מה לחכות ממש? כי הוא כבר צריך לאכול בשר וירקות והגברבר מסרב : (

אביטלתל

New member
לחכות בסבלנות ולא להכריח

היית רוצה שמישהו ידחוף לך בכוח דברים לא מוכרים לפה ? העצה הטובה ביותר שאני יכולה לתת לך זה לשבת לאכול איתו, כשאת אוכלת שהוא יהיה עלייך וכך הוא יראה אותך אוכלת

nubi

New member
הוא לא צריך שום דבר

רוצה יופי, לא רוצה-גם יופי. אל תכריחי אותו!

nubi

New member
לי יש בת חצי שנה

אני נותנת לה הכל (לא מהמקפידים). יש ימים שהיא אוכלת יותר ויש ימים שפחות. אל תכריחי אותו-כשהוא יהיה רעב הוא יאכל. ולגבי הבטן-תודיעי לי גם כשתמצאי את התשובה

מיבת

New member
יווווווווווו

גם ליאורי נולד ב 30/11/03 בשעה 1310 בצהריים...

מיבת

New member
מחפשת חתן...

ליאורי נולד 30/11/03 2860 גרם 50 ס"מ והרבה חיוכים ואושר!!!

משוש30

New member
אני הבנתי נכון שהחלטת על הזהות

המינית של בנך כבר בשלב זה או שהתכוונת שאת מחפשת לו כלה?

nubi

New member
../images/Emo6.gifממש לא!

שי תחפש בעצמה כשתגיע לגיל המתאים

משוש30

New member
לגבי בטן לא יודעת לגבי העולל יש לי

בן חצי שנה וגם אוכל רק חלב. ניסינו קצת פירות וזו לא הייתה הצלחה אדירה. נחכה קצת ונתחיל שוב. אני ממש לא מתרגשת מזה

מיבת

New member
../images/Emo20.gif

לא מתרגשת יותר מידי אם הוא לא רוצה מבחינתי עד שיהיו לו שיניים בבקשה.. אז כשיהיו שיניים הוא בטוח יאכל יותר דברים.... זהות מינית...לא בשביל משהו כן..אני מעדיפה שליאור יבחר בעתיד באישה ולא באיש...כי לא משנה כמה ממש לא אכפת לי מה עושים האנשים האלו אני לא רוצה את זה אצלי בבית . חביבים מתוקים עדינים שני המינים אבל בכל זאת פאק של הטבע... ויש לי במשפחה לסבית....

מיבת

New member
מה הקשר?

בין עיניים כחולות לזה? יש גבר ואישה ולא סתם זה כך כמו שכך אצל בע"ח יש זכר ונקבה. אין קשר לעיניים,שיער או צבע עור! זו דעתי וזה מה יש.

lulyK

New member
ועוד איך יש קשר.

רדם נולד עם זהות מינית בדיוק כמו שהוא נולד עם צבע עיניים

למעלה