ילדים זה כאן

niritcat

New member
פשוט תשכחי מזה לבינתיים.

1. תני לך ולו שבועיים שקט מהנושא, ונסי שוב. 2. אל תטרחי לבשל. גם אותי זה נורא עיצבן לבשל לה ואז לזרוק לפח. פשוט קניתי גרבר (רסק תפוחי עץ של גרבר זה בלי תוספות כלל)ומדי פעם זרקתי צנצנת. 3. תזונתית, הוא לא צריך שום דבר נוסף מלבד חלב עד גיל שנה. 4. בדרך כלל יש להם סיבה טובה לחכות. תינוקות עם קיבה רגישה (כמו בתי, למשל, שחיכתה עד גיל 11 חודש) מעדיפים לחכות עד שהמערכת תתפתח יותר והם מוכנים יותר להתמודד עם מוצקים. 5. אי אפשר להכריח אותו. פשוט לא. לדחוף לו כפית לפה בכוח פוגע וגם לא יעיל. אין לך ברירה אחרת אלא לחכות עד שהוא יהיה מוכן. כל מה שנותר לך הוא להחליט להעביר את הזמן הזה בנעימים...

niritcat

New member
ואגב, בטן...

אני ירדתי 10 קילו מתחת למשקל של לפני ההריון, וכלום לא עזר. מחכה לאחרי הילד השלישי לעשות ניתוח.

אביטלתל

New member
לפני הכל

איך היחס שלו כלפיה כשהוא לא נשאר איתה לבד כלומר כשאתם בסביבה האם הוא מגיב אליה בשימחה אני לא יודעת בן כמה זיו, אבל איילה (5 חודשים) גם לא ממש מכירה את סבא וסבתא מצד אמא, מסיבות דומות - הם אנשים עסוקים ועובדים בגיל 3 חודשים יצא שהשארתי אותה איתם לפרקי זמן קצרים בבית שלנו והלכתי לסידורים. זה היה בסדר, לא היה צריך להאכיל אותה, רק להיות איתה. עכשיו בגיל 5 חודשים זה לא יעבוד כי היא לא מכירה אותם. אז לפני הכל הם צריכים להכיר אחד את השני, ובשביל זה אני לא חושבת שצריך להשאיר אותם לבד. לדעתי זה יהיה אפילו טוב יותר אם לתקופת הכרות ראשונית (אצלם בבית !) את תהיי איתם ביחד והיא תטפל בו. לדעתי הם צריכים פשוט יותר זמן אחד עם השני. אם את תהיי בסביבה זה אולי יקל עליו לבטוח בה.

1במיה

New member
חזרתי ../images/Emo13.gif שכחנו לשלם את חשבון הטלפ'

וניתקו לנו את הקו ולא שמתי לב עד שרציתי להכנס לפורום ו.... טוב שילמנו
(הכי חשוב לא?!) שי שי שלי מחר הולכת לראשונה החייה לרופא בגלל שהיא מקיאה 1/2 מהאוכל - כנראה שהיא לא הסתגלה לתחליפים עדיין נקווה לטוב והנה תמונה ישר מהדפוס של הקטנטונת שלי (והגדולה לא פחות מדהימה..)

1במיה

New member
תודה../images/Emo9.gif לי ולבעלי יש עיניים ירוקות

ולשתי הבנות שלנו יצא עיניים כחולות. משוש את ירושלמית לא?!

1במיה

New member
'מודה באשמה' ירושלמית מאז ומתמיד

אני פשוט זוכרת אותך מפורום הריון ולידה. את באוניברסיטה לא?!

1במיה

New member
כוונתי הייתה שלמיטב זכרוני את עובדת

שם וסתם תהיתי באיזו מחלקה (את לא חייבת לענות)

1במיה

New member
הביבי שלי ביקרה אצל רופא מומחה היום

הגעתי איתה לרופא (פרופסור ברנסקי מנהל רופאת ילדים בהדסה ומומלץ ,בחום
)בגלל שהיא מקיאה ופולטת בלי הפסקה וזה מתגבר מיום ליום ושם בנוסף הוא איבחן שיש לה "קפלים לא סימטרים" ושלח אותי מחר דחוף לעשות לה צילום אגן כי זה יכול להעיד על בעיה באגן שתגרום להפרעות בהליכה אם לא מטפלים בזה בזמן. אז מצד אחד אני שמחה שהוא איבחן את זה מוקדם (בתקווה שהוא טועה) ואז לא תהיה לה שום בעיה בעתיד כי היא תטופל מוקדם ומצד שני מאוד חוששת כי היא בס"כ בת 5 חודשים ואני לא רוצה לראות אותה סובלת בתוך גבס או משהו כזה בקיצור תאחלו לנו שזה כלום, פשוט טעות באיבחון

nonaa

New member
אם הכוונה למפרק ירך לא תקין-זה מאוד

שכיח, נגה היתה עם מתקן לצורך כך מגיל חודש וחצי עד 3 חודשים ... במקרה כזה : כמה שמתחילים יותר מוקדם, נמצאים עם המתקן פחות זמן ...

1במיה

New member
וא לא ממש פירט על מה מדובר הוא אמר

שקודם נבדוק ואח"כ נדאג...
הוא רק אמר שהוא רןאה קפלים לא סימטרים בירכיים. משהי שמעה על זה

lulyK

New member
עשיתם us פרקי ירכיים בגיל 6 ש'?

אם כן והכל בסדר, סביר שאין מה לדאוג. אם לא - אז כמו שהרופא אמר - חבל לדאוג לפני שמוודאים שזה אכן זה. ואם זה זה, אז באמת טוב שעולים על זה מוקדם וחוסכים סבל בגיל מבוגר. הטיפול הוא בד"כ פיסוק של הרגליים (לא חייב להיות בגבס. שמעתי גם "רק" על החתלה כפולה)

משוש30

New member
אני עדיין חושבת שהפתרון של להגיע

כשאת בבית הוא נכון. כי יש דברים קטנים שמועצמים כשאת לא שם ואם היא תלמד להכיר אותם בקטן היא תדע להתמודד איתם לבד. אתן לך דוגמא ממתן: כשהוא עייף ונודניק כשמכניסים לו מוצץ לפה הוא מתחיל לעשות קול מצחיק כזה מן"אאו אאו אאו". כבר לפי הקול אפשר לדעת שהוא עייף אז שמים לו יד על הראש הוא מחבק אותה ונרדם. כשהיא תכיר את התריקים הקטנים האלה של זיו יהיה לה הרבה יותר קל. לך הדברים נראים טבעיים כי את מכירה אותו מצויין ולה לא.

Arfilit

New member
אין לי פתרונות קסמים (וחוויה משלי)

ואפילו לא טריקים. כנראה שזה עוד אחד מאותם דברים בהם הזמן יעשה את שלו. אם היא אישה מדהימה כפי שאת אומרת - היא תמצא את הזמן ואת הדרך אליו. ואם כבר בענייני אמא של הגבר: המטפלת שלנו טסה היום לחו"ל לשבוע וחצי. מאחר שלא אישרו לי חופשה מהעבודה - היינו צריכים לג'נגל סידור לפעוטה - ומפה לשם הוחלט שהיום ומחר היא נשארת עם סבתא מצד אבא אפון. יאמר לזכותה - שבשועיים האחרונים היא באה אלינו כמה פעמים בשעות היום - כדי להיות עם המטפלת וללמוד את רזי הטיפול באפונת הגינה שלנו. האפונה לעמות זאת - איננה חסידה גדולה של שינויים. היום בתשע וחצי התקשרתי הביתה (היא הגיעה בתשע) - הגבר ענה לי וברקע שמעתי צרחות צרחות צרחות צרחות. הפעוטה מחתה בקולי קולות כנגד השינויים שנערכו לה בסדרי העולם. רציתי למות. רציתי לעזוב הכל ולרוץ אליה. לא הרבה אחר כך נמסר לי שהיא לא אכלה בכלל - ושוב נחמץ לי הלב (הבשורה הטובה - היא שתתה הרבה מים - ובחום הזה לפחות שללנו חשש להתייבשות). לקראת הצהריים - החל להירשם הרגעות בגזרה - ולקראת המרק היה כבר שיתוף ]עולה מלא. הקטנה שיחקה וטיילה עם סבתא שלה, ישנה למעלה משעתיים וחצי (הרבה יותר ממה שהיא ישנה עם המטפלת) - וכשהיא הגעתי - היתה שקועה במשחק ערני על השמיכה. מה שכן - ברגע שהיא ראתה אותי - נפלטה קריאת אושר מפיה - והיא זחלה אליי בכזו התרגשות - שהיה ברור שהיא התגעגעה מאוד. האמת - היום גם אני התגעגעתי יותר מהרגיל. הדאגה, מסבר, עושה לי געגוע. נראה איך יהיה מחר.

למעלה