ילדים זה כאן

gali melenboim

New member
מיכלי התהפכה פעם ראשונה!!!!

האמת שלפני כמה ימים היא עשתה את זה פעם ראשונה (מהבטן לגב) אבל לא עשתה את זה שוב מאז, אז חשבתי שזה היה במקרה. אבל! היא כבר מאתמול - כל פעם שאני מניחה אותה עם הבטן - היא מתהפכת לגב!!! והיא רק בת חודש ושלושה שבועות

אני מאמינה לך, גם אופק שלי התחיל

לדבר ולספור ממש מוקדם. קצת מעל גיל שנה הוא כבר הבין את הנושא הכמויות וגם ידע לספור. כל אחד והקצב שלו. לי גם לא האמינו שהוא אכל שום ובצל טרי בתור תינוק.
עד שלא ראו אותו אוכל את זה בשידור חי...
גם לא האמינו שהוא טיפס במדרגות במהירות האור בגיל... 5.5 חודשים, עד שלא ראו בפועל את השובב הקטן... ואני לא מאמינה שאחותו הקטנה כזאת עצלנית יחסית אליו.

gali melenboim

New member
גם אני מאמינה,

האחיין שלי - עידו בן שנה ו5 חודשים וסופר. עד 5. אני חושבת שכל אחד מתפתח בקצב שלו ויש ילדים יותר מפותחים, מה לעשות?! רק להינות מזה

yaelia

New member
שאלות

מה עושים עם כל הפרווה של החתולים? אני שואבת ושואבת והבית מלא. חוץ מהחדר של הלל שסגור בפניהם. (תספורת זאת לא אופציה). ועוד אחת, איך יודעים שעומדות לצוץ שיניים? אין נפיחות אין חום, אבל המלאך הקטן פתאום ניג'ס נורא ואני רואה שמשהו מפריע לו. אין לי מושג אם אלה שיניים בכלל. איך להקל עליו?

yaelia

New member
כואב הלב על הספר../images/Emo8.gif

נראה לי שהם יעלבו נורא, אף פעם לא סיפרתי אף אחד מהם, אני רק מברישה המון.

lulyK

New member
אנחנו סיפרנו לראשונה קצת לפני שיותם

נולד, ולא האמנו כמה זה שיפר לנו את איכות החיים. החתול לשנו לא יוצא מהבית, כך שלא היה מצב שחתולים אחרים יצחקו עליו, באמת לא היה שינוי במצב רוח שלו. אנחנו הולכים לספר שמגיעים אליו מכל קצוות הארץ בגלל שהוא ידוע כמעין לוחש לחתולים.....ומסתדר עם חתולים מאד קשוחים בלי לטשטש אותם.

משוש30

New member
לנו יש חתולים אנחנו לא עושים כלום

האמת בקקי האחרון שלו מצאתי קצת שערות אבל זה לא נראה לי ממש נורא. מתן כבר חודשיים עושה קולות של שיניים ובינתיים אין כלום. מה שעוזר זה גליגם ואנחנו משתמשים במשחה לשיניים bonjela שעוזרת

אנידס

New member
לגבי החתולים, זן התקופה של הנשירה

המסיבית (שיער החורף העבה שנושר) והיא חולפת. קודם כל באיזו תדירות את מברישה אותם? מומלץ 5 דק' פעם ביממה עם מברשת טובה. אגב, ייתכן שהלל התחיל לזחול או לזוז או לעשות משהו חדש? אני שואלת כי שמתי לב אצלנו שכאשר הפשושה מתחילה לעשות משהו חדש החתולה כנראה נכנסת ללחץ וידוע שכשחתולים בלחץ השיער מתחיל לנשור להם (מן תגובה שכזו) ואז הבית מלא שערות לבנות. לגבי השיניים לא יודעת מקווה שירגיש טוב החמוד.

yaelia

New member
שאלות

מה עושים עם כל הפרווה של החתולים? אני שואבת ושואבת והבית מלא. חוץ מהחדר של הלל שסגור בפניהם. (תספורת זאת לא אופציה). ועוד אחת, איך יודעים שעומדות לצוץ שיניים? אין נפיחות אין חום, אבל המלאך הקטן פתאום ניג'ס נורא ואני רואה שמשהו מפריע לו. אין לי מושג אם אלה שיניים בכלל. איך להקל עליו?

sipi1

New member
על שיניים, והפתעונת בסוף ../images/Emo98.gif

איך יודעים שהשיניים בדרך ? הילד מתחיל לנשוך, ולשפשף בחניכיים. יורק המון. החניכיים אדומים ונפוחים, לפעמים גם רגישים. לפעמים - יש חום והרגשה רעה, שנעלמים בבת אחת כשהשן בוקעת. לאיתן שלי יש כבר חצי שנה סימנים כאלה, ושיניים - אין. אחרי שכמעט התייאשנו, פתאום היא הופיעה - בלי חום ובלי קיטורים מיוחדים : סתם כך, באמצע הגרבר שמענו איך הכפית מקישה על משהו בתוך הפה... אז הנה הגנבתי את ההשווצה שלי : לאיתן בקעה שן ראשונה !!!

למעלה