ילדים זה כאן

חושחושה

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifלא מאמינה, אבל הפשוש

שלי היום בן שנתייםםםםםםםםםם איזה שנתיים ארוכותתתתתתתתת ומה הוא אמר לי הבוקר:אני אוהב אמאאאאאאאאא! היה שווה כל שנייה, גם אם אני על סף התמוטטות, הוא פשוט פרחח שובה לב! זהו, הייתי חייבת לספר לכן!

h i l a25

New member
בוקר טוב לכולן..

יש לי שאלונת למישתמשות בהרמל בלינאום. הבנתי שזה מחולל פלאים ולזאטוט בן החודשיים וחצי שלנו יש יובש בפני והם קצת אדומות האם ניתן לרחוץ עם זה את הפנים גם?רק פעם ביום במקלחת או גם בסתם שטיפת פנים?וקראתי פעם שהציעו למרוח את התכשיר עצמו קצת על הפנים בלי מים אחרי האמבט,מישהי ניסתה?מומלץ? יש עוד משהו שיכול להעביר את האדמומיות והיובש? וניראה לכם שצריך רופא עור או שזה נפוץ אצל הקטנטנים וזה יעבור כבר? טוב שאלתי יור משאלונת קטנטנה,אז תסלחו לי ותודה על ההתיחסות יום נפלא לכולנו

חושחושה

New member
../images/Emo95.gifאחרי הרבה דברים שמרחתי

לתינוק שלי, כולל משחות טבעיות, מרחתי לו שמן זית טהור על הלחיים, ועד היום אני מורחת לשניהם (8, ושנתיים בדיוק היום) בתוך הנחיריים, ועל שפתיים יבשות, זה פשוט מחולל פלאים, מרחתי לו את השמן כשהיה בן חודשיים. אבל אולי יש כאלה שאלרגים לשמן זית? פה אני לא יודעת מה לומר.

עדכון גל: עדיין קשה לה והיא נשארת

עד 12:00 בערך, כשחלק גדול מהזמן על הידיים של המטפלת. מה שכן נחשו מה למדה בגן? נכון שהייתן צפות ל"חנוכיה" או סביבון"? לא ולא, השובבה שלי חזרה אתמול מהגן עם "פנינה" חדשה ומאותו רגע זה כל מה ששמענו: "או אותה" שזה בעברית "לא רוצה". נו, שיהיה, אני מקווה שתלמד גם מילים יפות...

אפרת12

New member
../images/Emo6.gif חכי עד שהיא תלמד למשוך בכתפיים

בסופו של דבר היא תתרגל (וגם את
)

קובולט

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאפשר שאלה ואפשר סקר קטן

מה המתנה, או לחילופין משהו שאתן קניתן לגוזל שהוא הדבר הכי שימושי שיש לכן בבית בשביל הגוזל....????? מכיון שאני אמא ותיקה... כבר 8 חודשים (איך הזמן טס שהם בחוץ). נראה לי שהחברות שיולדות עכשיו מצפות ממני לדבר האידיאלי ביותר שישמש את הגוזל שלהן עד גיל צבא....
תודה מראש

קובולט

New member
כמובן שאני אכתוב את ה../images/Emo127.gif שלי

טרמפולינה.....את האמת קיבלתי עוד מובייל והלכתי להחליף המוכרת שאלה אותי אם יש לי טרמפולינה שאמרתי לא היא אמרה לי שזה פריט חובה..כאמא לגוזל בן 3 שבועות מה ידעתי אבל לקחתי... מאז אני לא מפסיקה לברך אותה. אם ברגעים שהיתי חייבת לשירותים והוא ישב לו מולי עם הטרמפולינה, אם הכיסא אוכל הענק שנקנה ובנתיים הוא מעדיף לאכול בטרמפולינה, אם בלתלות כביסה שהוא יושב לו נינוח לידי ומשחק. וגם ב10 דקות שהוא רואה איזו קלטת בטלויזיה שאני מסיימת לארגן את הבית!!!! ללא ספק סיפור הצלחה...למרות שניסיתי להעתיק וקניתי לו גם נדנדה היא פשוט לא עושה לא לו ולא לי את אותו אפקט של נוחות.

yaelia

New member
גם אצלנו הטרמפולינה היתה להיט

היום כל צעצוע ייעודי של אמבטיה (או כזה שמוסב לצעצוע אמבטיה), לוקח בגדול. הדפני שימש אותנו יופי וכך גם המנשאים (גם תינוכיס וגם סנאגלי). כל מה שאפשר להכניס/להוציא, כל מה שאפשר לפתוח, כל מה שאפשר לגרום לו נזק. ללא ספק החתולים הם הלהיט הכי גדול בבית, צעצועי התפתחות מעולים.

קובולט

New member
חתול הוא צעצוע מעודד זחילה הכי טוב

שיש ולנו יש 4 ....אז בר בוחר צבע וזוחל אליו תענוג אמיתי

אמברון

New member
מתנה (שביקשתי) - תלושי קניה לשילב

כך יכולתי לקנות את הדברים להם הזדקקתי באמת. ומה שקניתי ושימש אותי לאורך זמן (ועדין משמש) זה מנשא לטיולים.

מעיןבר

New member
בכל תקופה זה משהו אחר

כשהיא היתה קטנה מאוד אהבתי את המנשא בסיטואציות מסויימות, הטרמפולינה לא דיברה אליה... אנחנו אהבנו מאוד גם את המובייל (טייני לאב) שמאוד העסיק אותה עד גיל יחסית מאוחר. בשלב מאוחר יותר - בוסטר לכסא - כסא אוכל שיושב על כסא רגיל ויש לו מגש. בעיני הרבה יותר נח מאשר הכסא הגבוה שתופס המון מקום והיום משמש אותה בלי המגש כשהיא יושבת איתנו לאכול. גם הרבה יותר קל לפירוק וניקוי
האמת הכי טובות היו העיצות - כל הטיפים הקטנים שמקלים (למשל, לשים חבילת שקיות סנדווויץ' על השידה עבור חיתולים נפיצים, חיתול נקי מתחת למלוכלך כדי לא ללכלך וכדומה).

ה ו ב י ט

New member
ה"שווים" שלנו:

* מנשא * מובייל של טייני לאב * תלושים לשילב (זה הכי שווה לדעתי) * ספרים קלאסיים (פרפר נחמד, הזחל הרעב...) * דיסקים (מוסיקה קלאסית להרגעה והרדמות, השלישיה של גידי גוב עם זמרים אחרים)

ה ו ב י ט

New member
ומשהו שווה מאוד

(לא קיבלתי אבל חשבתי על זה) - להזמין לה מדריכת הנקה טובה שתגיע כבר לבית החולים (בהנחה שהיר רוצה להניק). שווה מאוד לדעתי.

טיפוטף

New member
אצלי ככה:

עם הגדול אוניברסיטה וג'ימיני עם הקטנה מנשא בייבי ביורן עם האמצעי שום דבר

אדר שלי

New member
השווים שלנו../images/Emo41.gif

מנשא "לופי" סדרת קלטות "בייבי איינשטיין" מכשיר אדים קרים "קאז" מובייל של "טייני לאב" אוניברסיטה-שמיכת פעילות של טייני לאב (עד גיל חצי שנה) דפני לאמבטיה חוג שחייה (אני יודעת שזה לא בתחום "הבית", אבל שווה לא פחות) ולגדל כלב בבית

ה ו ב י ט

New member
../images/Emo26.gif לגבי האדים הקרים - שאלה

אני שמה כל לילה אדים קרים כדי להתגבר על היובש של החימום. א ב ל - בבוקר כל הריצפה של החדר פשוט מלאה מים מהאדים. זה ממש מעצבן... איך זה אצלכם? לא מפריע לך?

למעלה