ילדים זה כאן

אמברון

New member
תבדקי את תקינות המכשיר

זה לא אמור לקרות. תבדקי גם אם את לא שמה יותר מדי מים (כשהבנו את זה נגמרו ההצפות).

אדר שלי

New member
אצלי לא נוזלים מים מהמכשיר../images/Emo182.gif

וזה טוב גם כשאין חימום לאדר המשתעל והמצונן.

אביטלתל

New member
עוד שאלה לגבי אדים קרים ?

המכשיר שלנו מרעיש לא משהו נורא, אבל בערך כמו מפזר חום כל המכשירים כאלה ?

עינבלית

New member
שלנו התחיל להרעיש אחרי

שפעם אחת נגמרו לו המים. באופן כללי הם שקטים.

אדר שלי

New member
את המכשיר שלנו לא שומעים../images/Emo141.gif

תוציאי את הפילטר ותראי, אולי משהו מפריע לסיבוב של המנוע, או תקוע בפילטר. זה לא אמור להרעיש.

lulyK

New member
המתנות השוות שקבלנו:

-תיק עגלה -מזרון פעילות -אוניברסיטה -טרמפולינה -צעצוע עץ שאפשר לתפוס ביד (ועולה כמו טרמפולינה
)

אנידס

New member
הכי שימושי אצלנו

|כוכב| המובייל של טייני לאב - שימש אמנם זמן מועט, אך קריטי. |כוכב| מנשא בד |כוכב| האוניברסיטה של פלייסקול (משמש אותנו עד עצם יום זה - שנה ועשרה חודשים). |כוכב| שטיח הפעילות של ליטף - יכול להוות גם תחליף לשטיח. אגב, אצלנו הטרמפולינה לא היתה להיט. הפעוטה לא אהבה מהרגע הראשון.

אביטלתל

New member
הכי שימושי

דבר ראשון זה לפי תקופות אבל במקום הראשון של כל התקופות זה המנשאים כל תקופה היה מנשא אחר שכיכב, בחודשים הרשונים זה היה התינוכיס ולאחרונה זה ה baby holder, עבור בן הזוג זה מנשא ווילקינט בתקופה הראשונית כרית הנקה שהזמנתי מארה"ב My Best Friend זה מאוד הקל על ההנקה בחודשים הראשונים וחברה שקניתי לה את זה במתנה הסכימה לאבחנה הזו
וגם משטח שינה Snuggle Nest שנכנס למיטת ההורים ואפשר לכולנו לישון ביחד כשהייתה עוד קטנה וקצת פחדנו לישון איתה היום אנחנו במיטה משפחתית מורחבת בימים אלה כשבוקעות לה שיניים והיא מגיבה קשה אני יכולה לאמר בלב שלם שהדבר הכי יעיל זה הציצי שלי והמיטה המשותפת
חוץ מזה - עגלה עם ידית מתהפכת (ד"ר בייבי), ארגז פלסטיק גדול ופשוט לאחסון הצעצועים כסא אוכל בוסטר שמתלבש על כסא רגיל גם הטרמפולינה הייתה נוחה שמיכת פוך שלא הייתה בשימוש כשמיכה אלא כמשטח להנחת התינוקת על הרצפה

אלינה12

New member
אצלינו

אצלינו הלהיט זה ג'ימיני\אוניברסיטה וקלטת בייבי מוצרט. גם אף פעם לא יזיקו עוד בגדים (למרות שהם גדלים מהר)

ornaok

New member
כמה דברים עולים לי בראש...

טרמפולינה. משטח פעילות - פאזל מסול(איכסו אותו השבוע בגיל שנה וחודש). כיסוי ניילון שקוף למשטח החתלה של השידה - אם יש פספוס רק מעבירים מגבון ולא צריך לכבס. שידת החתלה רחבה שמכילה הרבה ונוח לחתל עליה עד היום. לקטנטנים ביותר - בגד גוף חזיה - גם נוח להלבשה לא דרך הראש וגם תופס את החיתול. קלטות. סטריליזטור למיקרוגל. תיק של חגית נאמן גורני. מצלמה דיגיטלית. וגולת הכותרת מבחינתי - סלקל שמתחבר לעגלה. איפשר לי להסתובב איתה בכל מקום, עם כל נהג, בלי מגבלות. עדיין משמש אותנו כי הסלקל עד 13 ק"ג והיא רזונת. מה עם סקר הדברים הלא שימושיים? אצלנו - המיטה שלה. שק שינה מפליז לסל קל - היא הזיעה בו כהוגן. ספר טייני לאב למיטה - הילדה מעולם לא שמה עליו.

daldan

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif

איזה כיף לשמוע אותו אומר את זה. שיהיה המון המון מזל טוב

nubi

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif

מה, את יום אחרי? אנחנו חגגנו אתמול שנה. כמה מרגש!

אדר שלי

New member
מזל טוב למתוק שלך בן השנתיים!../images/Emo20.gif

קצת איחרתי, אני יודעת, אבל הוא עדיין בן שנתיים ,לא? אז המון אושר וחיבוקים!

אנידס

New member
וואו איזה כייף, מזל טוב ליומולדת

שנתיים של הפשוש.
אין כמו ביטויי אהבה ומחוות רגשיות שלהם, פשוט להיפך לשלולית רגשית.

../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo86.gif

מזל טוב לפשוש הקטן הרבה אושר אהבה ובריאות.

למעלה