נראה לי שכבר אפשר להגיד מזל טוב

hilali1

New member
../images/Emo25.gif המון המון מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

יאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!

ראיתי הרגע בוואלה חדשות וישר נכנסתי לפה... איזה כיף!!!!!!!!:) מירי ואורי המון המון מזל טוב, שתדעו רק נחת מהקטנה... ושלא תצרח יותר מיידי בלילה:)

shay keran21

New member
מזל טוב להורים המאושרים../images/Emo99.gifאיזה כיף

זה מאוד מאוד מרגש...

Doronn10

New member
קולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולו!

יואואווא מזל טובבבבבבבבבב! סוף סוף!! איך אני מתרגש פה.. כמעט בוכה.. איזה כייף! אני מקווה שהכל בסדר,איזה התרגשות!!!! מעניין איך היא תקרא לה.. אני מאחל לילדה המתוקה הזאת את כל האושר והשמחה,בריאות ואהבה.. למרות שבבית כזה איך היא לא תקבל את כל זה.. היא בטוח מהממת בלי עין הרע.. עם כשרון גדול בפתח זה בטוח! זה ברור שהיא נולדה לאחת המשפחות הכי טובות שיש.. אם לא הכי טובה!!
חיים ארוכים ומאושרים.. איך אני מתרגש בשביל מירי.. איזה התרגשות! איזה כיף! איבדתי את אוצר המילים שלי מרוב התרגשות!! אין מילים בפי! הרבה בריאות!
אני אתעשת וארשום ברכה ראויה.. חחח.. מזל טוב!!

המון המון מזל טובב!!!../images/Emo42.gif

בשעה טובה!! שידעו רק נחת ואושר!!! והכי חשוב בריאות!! זה ממש מרגש! כל הבית שלי פה חוגג בערך חחחח ואני בטוחה שהיא הילדה הכי חמודה שיש!! מזל טוב למירי ואורי!

ואווווווווו ../images/Emo140.gif

גם שנים לא כתבתי פה (ככה זה שאין זמן..) וגם היום הודעה כזאת משמחת!!! אני ממש מתרגשת!!!! שיהיה מלא מלא מזל טוב!!!! ומה שלום כולם פה?
התגעגעתי!

איריס מ

New member
המון ../images/Emo49.gif למירי ואורי ../images/Emo140.gif

ובעיקר בריאות, נחת, אושר ובשעה טובה, מקווה שהייתה לידה קלה.

../images/Emo49.gifמזל טוב למירי ולאורי../images/Emo49.gif

בשעה טובה ומוצלחת נולדה לכם בת. תהנו ממנה ושיהיה לכם הרבה אושר ועושר והרבה בריאות וחוויות טובות.

../images/Emo26.gif

כל אחד בדק כל יום באתרים כדי שבסוף ורד כמובן תיהיה הראשונה לדווח בעזרת איזה הודעה הזויה של מישהי חח. איזה מרגשששששש!! המון מזל טוב!!! סקרנית לגבי השם. איזה יופי הסטטוס של אורי בפייס :)

למעלה