הייתכן שראשונה?!?!
שיר השבוע של פראמור: crushX3, LTFB emergency וbrighter שיר השבוע לא של פראמור: יש מלא...אין לי כח לכתוב.. קליפ השבוע: בין ההזויים ביותר שראיתי...
http://www.youtube.com/watch?v=Qx5Rr-2b5Qc&feature=related להקת השבוע: mcfly אלבום השבוע: RIOT! משהו חיובי שקרה השבוע: דוד דביר הופיע אצלנו, (הרשע מנולד לרקוד) זה היה כ"כ מצחיק, יש ציטוטים!!! , הגיעו האוסטרלים, עדיין לא ראיתי אותם כי הם הלכו לישון...מסכנים... משהו שלילי שקרה השבוע: הורידו לי את התחבושת באצבע ואני חייבת להשתתף בשיעורי ספורט, אבל אז המורה החליטה שאני חייבת לחבוש את זה ולעלות כל הזמן לחדר כושר בזמן שהן משחקות בסקי!!!!!! סדרת השבוע: "נמלטים!!!" אני התמכרתי..ראיתי את כל הפרקים 3 פעמים ציטוט השבוע: יש מליי... ~היה ריקוד כזה של ים והיה קטע במוזיקה נביחות של כלב~ ידיד שלי:"לא ידעתי שיש כלבים בים, חוץ מכלבי ים..." ~דוד כזה נועל את הנעלי בלט שלו" אני:"זה היה פשוט פאתטי, נסיון עלוב של לגימת קפה, תצמצם יריכיים.." XDDD ~דוד כזה מנפנף בבד כזה~ אני:"מהנפנופים שלו יש לו כאלה שרירים..ב ואנה עכשיו אני הולכת למנגל לי קצת.." ~שיחה שהפכה במהרה להזויה ומגעילה- לחברה של היה טיץ מתחת למכנסיים כדי שלא יהיה לה קר~ אייזי:"תראי איזה יפים הם.." אני:"ממש לא.." אייזי:"כשאני אוריד אותם את תראי.." ~קראנו פיק, והיינו במצב כפית בגלל הטיץ..~ אני:"להם יש בדיחות עלובות, לנו יש בדיחות מכנסיים!!!" XDDD ~ואז התכתבנו עם חברה אחרת שלנו...~ אני:"ערבה, החטלנו לאמץ אותך.." ערבה:"מה?! למה?!" אייזי:"רגע, אני אכנס להריון?" אני:"כי אנחנו רוצות להיות אבא ואמא... יהיה לך אח קטן.." תמונת השבוע: תתעלמו מהכיעור?! זה עוד כחבשו לי את האצבע אז תהיו נחמדים..