שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo95.gifשרשור שבועי../images/Emo95.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

mcfly danna

New member
הייתכן שראשונה?!?!

שיר השבוע של פראמור: crushX3, LTFB emergency וbrighter שיר השבוע לא של פראמור: יש מלא...אין לי כח לכתוב.. קליפ השבוע: בין ההזויים ביותר שראיתי... http://www.youtube.com/watch?v=Qx5Rr-2b5Qc&feature=related להקת השבוע: mcfly אלבום השבוע: RIOT! משהו חיובי שקרה השבוע: דוד דביר הופיע אצלנו, (הרשע מנולד לרקוד) זה היה כ"כ מצחיק, יש ציטוטים!!! , הגיעו האוסטרלים, עדיין לא ראיתי אותם כי הם הלכו לישון...מסכנים... משהו שלילי שקרה השבוע: הורידו לי את התחבושת באצבע ואני חייבת להשתתף בשיעורי ספורט, אבל אז המורה החליטה שאני חייבת לחבוש את זה ולעלות כל הזמן לחדר כושר בזמן שהן משחקות בסקי!!!!!! סדרת השבוע: "נמלטים!!!" אני התמכרתי..ראיתי את כל הפרקים 3 פעמים ציטוט השבוע: יש מליי... ~היה ריקוד כזה של ים והיה קטע במוזיקה נביחות של כלב~ ידיד שלי:"לא ידעתי שיש כלבים בים, חוץ מכלבי ים..." ~דוד כזה נועל את הנעלי בלט שלו" אני:"זה היה פשוט פאתטי, נסיון עלוב של לגימת קפה, תצמצם יריכיים.." XDDD ~דוד כזה מנפנף בבד כזה~ אני:"מהנפנופים שלו יש לו כאלה שרירים..ב ואנה עכשיו אני הולכת למנגל לי קצת.." ~שיחה שהפכה במהרה להזויה ומגעילה- לחברה של היה טיץ מתחת למכנסיים כדי שלא יהיה לה קר~ אייזי:"תראי איזה יפים הם.." אני:"ממש לא.." אייזי:"כשאני אוריד אותם את תראי.." ~קראנו פיק, והיינו במצב כפית בגלל הטיץ..~ אני:"להם יש בדיחות עלובות, לנו יש בדיחות מכנסיים!!!" XDDD ~ואז התכתבנו עם חברה אחרת שלנו...~ אני:"ערבה, החטלנו לאמץ אותך.." ערבה:"מה?! למה?!" אייזי:"רגע, אני אכנס להריון?" אני:"כי אנחנו רוצות להיות אבא ואמא... יהיה לך אח קטן.." תמונת השבוע: תתעלמו מהכיעור?! זה עוד כחבשו לי את האצבע אז תהיו נחמדים..

mcfly danna

New member
XDDDD שברתי אותה...

השלישית בחצי שנה, והשישית בכללי....רואים עד כמה שההיסטוריה הרפואית שלי לצידי...

אומייגאד../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

וואו, את ממש כישרונית
אני לא שברתי אף עצם בגוף שלי עד היום
[שלישית בחצי שנה?! איך הצלחת?!]

mcfly danna

New member
חברה שלי וכדורסל....שילוב מנצח..

איך הצלחת לא לשבור כלום?!?!?! או שאני כישרון או שאת כישלון... XDDDD

HagarStar

New member
אר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: הרמיקס של מיזביז שיר השבוע לא של פראמור: fake it - seether קליפ השבוע: פייק איט? להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: ממ מורה פרטית [כן זה חיובי] ולא זוכרת מה היה השבוע
משהו שלילי שקרה השבוע: שני מבחנים סדרת השבוע: מחשבות פליליות
ציטוט השבוע: המורה להיסטוריה: "חופש התאגדות.." אני: "מה?! התאבדות?!" המורה להיסטוריה: "ספר על הרייכסטאג" יותם: "זה עם נ'?" המורה לביולוגיה: "כשאני יורדת להלל מהקפיטריה ואני קונה סנדוויץ' עם שפיציקים כאלה בלחם.." |מבט חולמני| ג'ניה: "מה זה שפיציקים? שומשום?" המורה לביולוגיה: "שתוק" תמונת השבוע: עקומה רצח

mcfly danna

New member
XDDD איזה אצבעות גמישות...סליחה, זה היה דורש

לא סתם, יצאת ממש ממש יפה...

הזויה13

New member
../images/Emo214.gif

שיר השבוע של פראמור: המממממ... ג'אסט לייק מי שיר השבוע לא של פראמור: פאנדורה של מדינה לייק קליפ השבוע: אין לי כוח להביאXD להקת השבוע: מדינה לייק אלבום השבוע: המהמ בלאקאווט של בריטני משהו חיובי שקרה השבוע: יש סיכוי סופסוף משהו שלילי שקרה השבוע: אממ. שומדבר בתכלס.. קמתי היום חולה, זה נחשב? סדרת השבוע:
ציטוט השבוע: You know that silence is loud when all you hear is you heart. תמונת השבוע:

^^"../images/Emo28.gif

יש לי הרגשה טובה לגבי הסופשבוע הזה... שיר השבוע של פראמור: Pressure (Acoustic) - Paramore שיר השבוע לא של פראמור: The Way We Are - Cinema Bizarre Masterpiece - Bayside The End Is The Beginning Is The End - Smashing Pumpkins It's All Over But The Crying - Garbage קליפ השבוע:
להקת השבוע: בייסייד. אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: לא יודעת ><" משהו שלילי שקרה השבוע: גם לא יודעת ><" סדרת השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: למה כולן שמו תמונות שלהן?
אני אהיה מקורית. זה התינוק שלי
[ושל בר
]
תגידו שהוא לא חמוד

הזויה13

New member
אמגאד!../images/Emo214.gif

התינוק המושי מושלם שלנו
(ד"א.. גארביצ'?!XD את סינמה ביזאר עוד אפשר איכשהו להבין, אבל גארביצ'?!
)

למעלה