שרשור שבועי

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifבוהוO:

שיר השבוע של פראמור: We Are Broken My Heart Franklin שיר השבוע לא של פראמור: Braile- Bring Me The Horizon A Lot Like Vegas- Bring Me The Horizon Guys Like You Make Us Look Bad- Blessthefall Higinia- Blessthefall Black Rose Dying- Blessthefall קליפ השבוע: קליפ המסע לפולין של המחזור שלי. מומלץ מאוד!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=RfLAiXXU13M להקת השבוע: Bring Me The Horizon אלבום השבוע: Count Your Blessings משהו חיובי שקרה השבוע: לא משהו שלילי שקרה השבוע: הכל סדרת השבוע: אין ציטוט השבוע: המורה (הזקנה): "כשאני עשיתי רשיון זה לא היה ככה.." חברה שלי: *מחקה אותה* "כשאני עשיתי רשיון על האוטו של הפלינסטונס.." --- חברה שלי: (באותו הקשר) "נגמר לי המלווה על הממוטה. יש לי דלקן חינם, עשב לכל החיים!" תמונת השבוע: אוקיי זאת המורה שלי לפסיכולוגיה. קצת השתעשעתי עם הצייר כי בכל זאת, לא יפה לפרסם אותה ככה
כל הקונספט של התמונה הוא שזה נראה כאילו היא בגובה של השולחן XDDDDDDDDDDDDDDD אותי זה הרג

אוח. ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo141.gif

פעם שלישית שאת גורמת לי לבכות. אני סופרת.

A t a s h i

New member
אני שונאת ביצפר. ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של פראמור: My Heart. שיר השבוע לא של פראמור: Nightwish - Ghost Love Score. קליפ השבוע: נה. להקת השבוע: Nightwish. אלבום השבוע: אין ממש. :X משהו חיובי שקרה השבוע: וול. החברים היו נושים, ועזרו לי בביצפר. סחבו אותי או את הדברים שלי וכאלה. רובם היו ממש בסט. 3> משהו שלילי שקרה השבוע: וול, נאלצתי ללכת לביצפר עם הרגל השבורה והקביים והכל, זה די מבאס ומשפיל וכאלה. :X והלך לי חרא במבחנים באנגלית, ויש לי מבחן בספרות ביום ראשון שאפילו לא התחלתי לקרוא את הספר בשבילו, ומלא שיעורים במתמטיקה, ואין שום מצב שאני אספיק. :X ובכללי, לא תקופה כל כך מוצלחת. :/ סדרת השבוע: 'CSI: NY'. ציטוט השבוע: נה. תמונת השבוע: נה.

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifוואי, מזדהה איתך כ"כ על בצפר. >:

כוסומו בגלל השביתה הזאת עכשיו אנחנו סובלים ;_; באיזה כיתה את? (החלמה מהירה, אגב!!)

A t a s h i

New member
חח, תודה לשתיכן. 3>

אני בי"ב. :] שזה אומר שאני גם באמת צריכה להשקיע השנה, מה שעושה את זה הרבה יותר בעייתי. XD שנה שעברה לא היה איכפת לי להיכשל במבחן אחד או משהו, אבל השנה, בגלל השביתה וזה, אלה יהיו בערך המבחנים היחידים שלנו לפני המתכונות, אז אני באמת צריכה ציונים טובים וזה. :X

C h o p C h o p

New member
../images/Emo4.gifאיזה באסה..

אני בי'א ועכשיו מפוצצים אותנו במבחנים !!! לא דחו לכם את הגייוסים?

C h o p C h o p

New member
אניאניאנאינאיאניאנאני!!!

שיר השבוע של פראמור: born for this שיר השבוע לא של פראמור:My Chemical Romance- Helena (אתם יודעים שהם באים לארץ?!) קליפ השבוע:TAI TV!!! להקת השבוע:ברור שפרמור! אלבום השבוע:נע לא יודעת... משהו חיובי שקרה השבוע:לא באתי ביום שלישי לבצפר!!! משהו שלילי שקרה השבוע:המורה לאנגלית דעקה אלי שלא באתי ,חחח סדרת השבוע:השרדות! ציטוט השבוע:" אין לי כוח ,אני רוצה לישון! " כול יום שקמתי לבצפר. תמונת השבוע:טוב הוא לא נותן לי לשים תמונה :( סוף שבוע נעים!

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifחחחחחח טוב אוקיי מכר באים לארץ

כן חחחחחחחח טוב חחחחחחח אוקיי

לא באים מרצונם?../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

"הלו? מיי כאמ? אתם שומעים? אנחנו מעריצים משוגעים מישראל וחטפנו אתכם!!!!!!111111111111" סתם לא. ראיתי את ההודעות בפורום וזה. הם באים. שנה הבאה. מי יודע מתי בעצם.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifכשפומבה היה צעיר@!

חזיר יבלות צעירררר! [יפה מאד, תודה.] הריח שהפיץ היה איום ונורא, כל חיות הסוואנה הסתלקו במהרה! אמ כן x: שיר השבוע של פראמור: מיזורי ביזנס. שיר השבוע לא של פראמור: אקונה מטטה-טימון, פומבה וסימבה
קליפ השבוע: ~ להקת השבוע: קוברה3>. אלבום השבוע: ~ משהו חיובי שקרה השבוע: 96 במבחן באנגלית שבכלל לא הייתי בטוחה לגביו^^. משהו שלילי שקרה השבוע: אני אתגעגע
סדרת השבוע: אבודים ושנות ה-70. ציטוט השבוע: Jackie: It's just a meaningless fling, okay? We can stop whenever we want. Eric: Well, then maybe you should. Jackie: Why do you even care? Eric: BECAUSE YOU'RE BREAKING UP THE BAND, YOKO!. LOLZ
תמונת השבוע:
!

נישמתי רגישה אך עורי גס ועב ../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

זה מכאיב שקרובי לי מפנים את הגב!@#$ XDDDDDDD

C h o p C h o p

New member
../images/Emo9.gif

"הוי הבושה! הוא הרגיש כו אשם! עוד תחליף את השם ! הו! אשם לא השם! ותמיד כו סבלתי ...." אי לי להמשיך

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifבכללל פעםם ש.........

הו פומבה, לא ליד הילד.... אחח סרט שולטטטט

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifהו, סליחה...

וכולם ביחד~::: אקונה מטטה זה משפט מדהים אקונה מטטה לא טרוף חושים שלא תדאג עוד עד לסוף הימים [כן, שיר ילד] תסגל לך תורת חיים אקונה מטטה!
בא לי לראות אותו עכשיו ;;

למעלה