תינוקות מעריצים את התאומות

f o x g i r l

New member
../images/Emo95.gifתינוקות מעריצים את התאומות../images/Emo70.gif

כן, כן, זה נשמע מוזר אבל אכן תינוקות גם מעריצים את התאומות. היום החזקתי את אחותי הקטנה בחדר שלי ופתאום היא התחילה להסתכל בתדהמה על הפוסטרים של התאומות שיש לי על הדלת, ופתאום היא התחילה לעשות קולות ולדבר עם הפוסטרים, (היה אחד ספציפי שהיא אהבה והיא הסתכלה עליו
), ואז שאלתי אותה:"ניר, את יותר יפה מהם
", והיא ענתה לי:"גרררר, וגווווו", היא הייתה כזאת מתוקה
תסלחו לי שאני פותחת הודעה חדשה, זה פשוט הדהים אותי איך היא הסתכלה על הפוסטר, עמדנו ליד הפוסטר בערך דקה והיא התסכלה עליו בפה פעור

דסדוּס

New member
בקרוב...

כל סדרת התמונות הזאת, תופיע בצורה המקורית שלה באתר הישראלי לתאומות אולסן.

אבל באתר זה יהייה עם כתובת מה לא?

ויש שם עוד תמונות אבל אין לי כוח לשים אז יאאלה אני זזה לישון.....

דסדוּס

New member
נכון..

בגלל שאלה יהיו התמונות המקוריות אני אהיה חייבת לשים כתובת על התמונה...

ruth yehuda

New member
למה....../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

אני לא מבינה למה אתם חייבים להשים כתובת על התמונה
זה סתם הורס את התמונה
ומה הקשר שאלה התאומות המקוריות...

netta12

New member
הם חייבים כדי שאתרים אחרים ../images/Emo141.gif

לא יקחו את התמונה וישימו אותה באתר שלהם
נראה לי זה נכון

Danna P

New member
יש תמונות ויש תמונות...

אז ככה, יש תמונות שאנחנו סרקנו. חוץ מזה, יש כל מני תמונות אקסקלוסיביות, שחלקן יש לנו מכל מיני אתרים ישנים מלפני 3-4 שנים או יותר! וכל תמונה שלקוחה מאתר, היא עם אישור מפורש באימייל מהווב-מאסטר! מלבד זאת, יש המון דברים שאנחנו מקבלים ממעריצים אחרים בתמורה לחומר אחר, וזה לרוב דברים שאין באינטרנט. חוצמזה, אנחנו כותבות בשיטה שלא אמורה להפריע, הטקסט מובהר ולא נראה בצורה משמעותית.

ruth yehuda

New member
אני בכל מקרה...../images/Emo60.gif

לא ראיתי אצלכם תמונות ממש נדירות- או משהו כזה....

Alexis14

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo113.gif

ומה טוב בתמונות נדירות אם יש עליהן כתובת תמונה? או בתמונות בכלל?

ruth yehuda

New member
נגה צודקת......./images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

לפי דעתי זה סתם הורס- ואני לא נכנסת לאגף של התמונות בגלל זה....

ראסמי....

אני אישית דיי מאבדת את החשק להיכנס לעמוד תמונות של מישהו ששם את הכתובת שלו על התמונות.... אבל דוגרי, זה החלטה של מוטי הדס ודנה...

A d i d a

New member
מה פתאום!

תאמינו לי, שאם היה עידכון באתר של מוטי, הדס ודנה והם היו כותבים "תמונות עדכניות, חדשות ונדירות מחודש שעבר" והיו על התמונות כתוביות, עדיין, הייתם ישר מסתכלים! והם כותבים את זה כדי שלא יגנבו להם תמונות, זה קצת מעצבן, נכון אבל מובן לחלוטין. מוטי, הדס ודנה- רק אם תוכלו, לעשות את הכתוביות כמו טרנצ´קאוט טויינז, שזה שקוף כזה...

motib4

New member
בדיוק ככה...../images/Emo29.gif

תראו- גם לנו לא הכי כיף לראות את התמונות עם כתובת עליהן (שאגב, עדי- הן כמו טרנצ´קואט
), אבל אין ברירה. יש כאלה שלא שמים על אף אחד, ולא מעריכים כלום, וגונבים תמונות או שפשוט מקשרים לכתובת של התמונה מהאתר שלנו, וזה הדבר הכי מעצבן! באתר הקודם שלי לא היו תמונות עם כתובת- והאמת? הפסדתי מזה- ובגדול. חוץ מזה- לא לכל התמונות באתר יש כתובת וגם אם יש כתובת- אנחנו לא מדביקים אותה בצורה קריטית. ממש לא.

דסדוּס

New member
../images/Emo45.gif

אין לי מה להוסיף, מוטי ודנה כיסו על הכל! ותודה עדי על התמיכה!

למעלה