תינוקות מעריצים את התאומות

motib4

New member
ככה- ../images/Emo29.gif

אתרי בננה בום באדיבותם, פשוט קישרו לתמונה שאני העליתי, בשביל האתר שלי. ביזבזתי אנרגיות על המכתבים ששלחתי להם- ונמאס לי לראות כל פעם את התמונות באתרים אחרים ובלי שום לינק לאתר חזרה. עד שלא יעשו לך דבר כזה- לא תביני. לי נמאס.

דסדוּס

New member
כל המלנוננים...

היי, קודם כל, זו דנה. (אני אצל הדס עד סוף השבוע). אז ככה: אני לא מבינה מה הבעיה? אנחנו לא רושמות להן על הפרצוף, ונגיד שכן, אז מובהר. אנחנו עושות את זה רק בתמונות נדירות מאוד, ותתפלאו, כן יש לנו כאלה, והן עוד יהיו באתר. לא הכל אצלינו מועתק מאתרים אחרים כמו שנראה לכם. אני יודעת שזה ישמע מתנשא, אבל יש לנו עוד המון מקורות מלבד טרינצ´קואט ועוד כל מיני אתרי מעריצים. בינתיים, אף מעריץ לא התלונן וקיבלנו אך ורק הערות חיוביות. ולא משנה מאיפה נשיג את התמונות שלנו, נרצה שהן לא יהיו באתרים אחרים. דוגרי, מי כן היה רוצה?

f o x g i r l

New member
היא רק בת שלושה חודשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

היא כזאת מתוקה

באמת איזה חומד...

ייוו זה נישמע כל כך חמוד!!!!! והינה עוד עובדה שהתאומות הן מדהימות כי אם אפילו תינוקת בת 3 חודשיים!!!!! שמה לב לזה כך שזה חייב אבל חייב להיות נכון..................חיחיחיחיחיחי

נ"ש...

הינה כמה תמונות שפעם מישהי שמה כאן שהן ישנות אבל נדירות אז הינה כמה מהתמונות בלי הכתובות המרגיזות הללו ובכלל ניראה לי שמצאתי גם כמה תמונות שהי לא שמה... אז הינה זה...

למעלה