הסלב

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifחחחחחחחח לא XD

הם נולדו כל אחד במקום שונה..אבל בארה"ב ג'ו נולד באריזונה (אם אני לא טועה), ניק נולד בטקסס וקווין נולד בניו ג'רזי

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo12.gif אז למה חשבתי שהם בריטים ?!

חח יצאתי טונה XD אבל אני בטוחה שמישהו אמר לי שהם בריטיים ..

חחח

קווין נולד בתאריך של חברה שלי ויום אחרי קרן... ג'ו נולד בתאריך של חברה אחרת שלי ויום אחרי חברה שלי אחרת... וניק נולד בתאריך של אמא שלי ויום לפניי אחח איזה עולם קטן...

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifשאלון על האחים ג'ונאס [תענו../images/Emo11.gif]

מי הכי חתיך מהאחים לדעתך ? איזה שיר את הכי אוהבת ? את שומעת אותם בכלל ? האחים ג'ונאס או מקפליי ? מה האלבום הכי טוב שלהם ? מי שר יותר יפה ? ניק או ג'ו ? מתי בפעם האחרונה שמעת שיר שלהם ? יש לך פוסטרים\סיכות\דברים שלהם ? קצר וקולע XD עוננה : מי הכי חתיך מהאחים לדעתך ? נייק
איזה שיר את הכי אוהבת ? אני לא מכירה הכל אבלל אממ לאב באג ..ווואן יו לוק מי אין די אייז את שומעת אותם בכלל ? יאפ .. קצת האחים ג'ונאס או מקפליי ? ממקפפללי
מה האלבום הכי טוב שלהם ? אממ לא יודעת XD נלך על האלבום שיש לי *הולכת לבדוק* א ליטל ביט לונגר :] מי שר יותר יפה ? ניק או ג'ו ? ניקניקניק !! ג'ו נראה כמו הומו
מתי בפעם האחרונה שמעת שיר שלהם ? אממ אתמול נראה לי .. יש לך פוסטרים\סיכות\דברים שלהם ? יאפפ מלא XD

../images/Emo108.gif../images/Emo23.gif עווונה ../images/Emo41.gif

מי הכי חתיך מהאחים לדעתך ? ג'ו
איזה שיר את הכי אוהבת ? SOS , BORNING UP
את שומעת אותם בכלל ? כן לפעמים .
האחים ג'ונאס או מקפליי ? מקפליייייייייייי
מה האלבום הכי טוב שלהם ? לא מכירה אלבומים ..
מי שר יותר יפה ? ניק או ג'ו ? ג'ו . אבל ניק שר מהמם גם .
מתי בפעם האחרונה שמעת שיר שלהם ? לפני 5 דק' .
יש לך פוסטרים\סיכות\דברים שלהם? יש לי כמה פוסטרים .

sweet shir

New member
חח טוביק נענה. XDD משעמם.

מי הכי חתיך מהאחים לדעתך? ג'ו, סמור חמוד שכמותו3> איזה שיר את הכי אוהבת? הממ אין אחד שאני אוהבת יותר מאחרים. את שומעת אותם בכלל? אהא.D: האחים ג'ונאס או מקפליי? ברור שמקפליי חח מה האלבום הכי טוב שלהם? הראשון או השני. מי שר יותר יפה? ניק או ג'ו? ג'ו. אבל ניק כזה קושקוש באלבום הראשוןDD: מתי בפעם האחרונה שמעת שיר שלהם? היום חח יש לך פוסטרים\סיכות\דברים שלהם? המון פוסטרים מעיתוני דיסני של אח שלי. XD

sweet shir

New member
להזכירך גברת אורטל, את יודעת על החיבה שלי

לHSM, וצר לי אבל HSM הרבה יותר גרוע מהאחים ג'ונאס!

Charley XD

New member
ולהזכירך גברת שירק, את יודעת שאני מנסה

להתעלם גם מזה
ואני לא בטוחה שהם לא יותר גרועים אחרי קאמפ רוק שלהם XD או השיר של מיילי על מי שזה לא היה משלושתם

sweet shir

New member
בהצלחה. ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח קאמפ רוק הרבה יותר נוראי מHSM, זה בטוח. XD ואנלא מסוגלת לשמוע יותר את 7 ת'ינגס מאז שגיליתי שהוא נכתב על ניק XDDDDD (כי אני פורצת בצחוק היסטרי)

Charley XD

New member
את לא היחידה XD

עוד לפני זה לא הייתי מסוגלת לשמוע את זה אבל שאמרת לי שהוא נכתב על ~בודקת מה כתבת~ ניק ! אני בכלל מתה מצחוק XDDDDDDDDD ואת רואה ? זה לא הרבה יותר גרוע, מה הדבר הבא ? שילדות בנות שנתיים יבוא וידרשו מאבא שלהן בובת ברבי ג'ו ? או זאקוש ?

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח אני עדיין לא מאמינהXDD

במיוחד הקטע של you're friends are jerks מביא אותי לרצפה. חחחח אבל הם לא נוצרו בעקבות סרט, הסרט נוצר בעקבותם. XD

Charley XD

New member
ותני לי לצטט איזה כלב אחד

"בטח בטח" זה אותו דבר בשבילי XD מה זה משנה ? "שחקן" "שירה" - "שירה" "שחקן" מה ההבדל ? חחחחחחח עם הייתי מקשיבה לזה באמת .. או שומעת את זה במקרה שלי סביר להניח שגם אני הייתי נקרעת בשלב הזה XD

sweet shir

New member
sure sure my ass../images/Emo69.gif אל תגרמי לי להקיא עליך!

איכס. חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Charley XD

New member
חס וחסה ..

עד שאכלת משהו את תוציאו אותו שוב ? צקצק שירק "אנורקסי זה לא שקסי טרללה בסוף מתים... אין לה ציצי אין לה תחת טרללה זה לא נעים !"

Charley XD

New member
אבל לא ראית ? התעמתי את השיר בדיוק בשבילנו !

אין איזה קראדיט או משהו ? איזה מילה טובה ? ואני לא בטוחה עם זאת השעה ולא משהו אחר שלא נפרט פה כי זה בכל זאת, פרום לכל המשפחה .. אבל בסדר .. נקבל את זה

Charley XD

New member
לא אבל יש פה הרבה ...

~אומרת לך במסן את ההמשך, אחרת אנשים יתחלו להיות טאצ'י ויקפצו עלי~

למעלה