מפגש פורום - חנוככה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

ערימת ילדיםםםםםםםםם

Simple Girl 175

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

מייקי! אמרתי לך שבסוף נעשה את הערימה אלייך
אני קיימתי את ההבטחה שלי

Simple Girl 175

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

כאחת שלומדת במגמת תקשורת הרגשתי צורך להצטלם עם צ'רלי צ'אפלין ומרלין מונרו

Simple Girl 175

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

ועכשיו גם השפעתי על סיון ורוני שבהתחלה להתנגדו להצטלם XD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo187.gif

תמונה אחרונה
גאדדד! היה כלכך מצחיק בתוך המכונה הזאת נשפכנו מצחוק!!
~גררררררר!@#$ פיספסתי פטריה אחת והשרשור שלי נהרס
~

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifוואי היה אעשששש

דיי כל כך נהנתי.. אני רוצה שובבב
יש לי כמה תמונות... לא הרבה.. כי יש לי חרא איכות ולא רציתי לצלם עם הפלאפון
אהה ותתכוננו לחפירה על כ=ל מה שקרה שם.. אין מצב שמישהי קוראת את זה
אז ככה... אני ויאולטה והילה עלינו לרכבת בעשרו חמישה והגענו לעזריאלי ב12. יצאנו מהרכבת,הלכנו לשירותים וויאולטה הציאה לי להיכנס ביחד כדי שהיא "תעזור לי לפתוח את הכפתור" |גבות|. יצאנו משם, התקשרתי לרייבן לשאול איפה הולכים ואיפה היא והיא הייתה עדיין באוטובוס O: קיצר עליו לגג שהיה, סגור אז היינו בפנים שמה והתחלנו ללכת בסיבובים ואיזה איש אחד אמר לויאולטה להוריד את הסיכה הצהובה שלה מהראש כי זה מכוער XDDDDDD מצאנו את ספיר ודריה (החולה) – החלפנו איתן פוסטרים, ואז ראינו את הדר, ליגל ועוד מישהי לא זוכרת.. החלפנו גם איתן פוסטרים ואז כל הבנות התחילו להגיע(חוץ מסיוון ורוני שהחליטו ללכת להסתפר שעתיים וסתם חיכינו להן והן לא באו לעזריאלי בכלל בסוף..
) והצטלמנו והכרנו את כולן והדר ניסתה להידחף לכל תמונה חחח, וכולן עשו לרייבן הזמנות של מה לכתוב על נעליים והיא כתה לי Mcfly ו JB |גבות| ואז ירדנו מהגג והלכנו להזמין אוכל (טוסטים) והמוכר היה נורא חמוד "איזה טוסט? קטנצ'יק!?" חחח, וישבנו ליד טאוור רקורדס ^^ ואז גם נועם ועוד בנות באו
סיימנו לאכול, התחלנו להצטלם, ואז בזמן שצילמתי לא זוכרת את מי באו שני שנים (גיא ודין) לא קשורים שאף אחת לא מכירה ורצו להצטלם גם O__O אז זרמתי.. צילמתי אותם ודין צילם אותנו והם הצטלמו איתנו (בעיקר איתי....) ואז דין אמר לי ולסיגלית להסתכל לצד למלה ולנשוך את השפה בתמונה סקסית שכזאת והטיפשה הסכלה לכל הכיוונים שלא צריך... ואז שאלנו אותם איך קוראים להם והם שאלו אותנו ואני כזה "אני נסטיה" וסיגלית כזה "אני ויאולטה" ואז גיא עושה כזה ליובל "לך מתאים להיות מריה" והניא כזה מסתכלת עליו O_ם ואז באחת התמונות הצטלמתי עם שניהם, אני הייתי באמצע ואז, מסתבר, שדין נגע לי בתחת ובקושי שמתי לב לזה עד שסיגלית אמרה לי XDDDDDDDD קיצר הלכנו משם לכיוון היציאה ואז הם שוב באו והחלפתי עם גיא טלפונים כדי לשלוח לו את התמונות והצטלמנו שוב ואז דין נישק אותי בכתף [?!] וסיגלית ולידור אמרו לי.... טוב לא נזכיר בפומבי מה הם אמרו לי שקרה לו...... (עמד לו).... מדחיקה מדחיקה מדחיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיצר הלכנו לתחנת אוטובוס והיה שם שלטים ענקיים עם אורית פוקס והציצי הענק שלה בפרסומת לקליק אז הצטלמנו איתוDD: ואז הגיע האוטובוס ועד שכולם נכנסו עמדנו כמה דקות בחוץ, דורית פתחה מטרייה כי הפן נורא חשוב למרות שהיו רק טיפות קטנות..... ואז בא איזה פריק אחד לעלות לאוטובוס והוא היה לי נורא מוכר, מסתבר שכשנסתי לת"א בחופש הגדול ראיתי אותו באותה תחנת אוטובוס נוסע שוב לדיזינגוף...והייתה לו חולצה שהיה כתוב עלייה "לאכול בשר זה רצח" אז שאלתי אותו אם הוא צמחוני והוא אמר לי שהוא טבעוני ואמרתי לו שהוא מוכר לי.... לא חשוב... עלינו לאוטובוס והיינו דחוסים שם וסיגלית באה לי ביציאה "אוף איך באלי עכשיו לעזוב הכל וליפול על אנשים" והפריקי היה מאחוריינו XDDDD קיצר ירדנו ונכנסנו לסנטר והלכנו לתומר (אני סיגלית והילה) וקנינו שם צמידים ושרוכים |גבות| ואז הלכנו לדוכן העיתונים וקנינו שם מלא עיתונים של מקפליי (והאחים ג'ונאס) והתלהבנו מהם... ואז אני הילה וסיגלית הלכנו לחפש את החנות עם הדפסי החולצות ומצאנו עוד חנות עם עיתונים אז קניתי עוד עיתון של הג'ונאס ^^ יאיי לי והיה בTOTP צלליות ו2 ליפגלוסים
ואז הלכנו לאיזה חנות עם כל מיני דברים (צעיפים, כובעים,לקים וכו') וראינו ילד אחד עם כובע נורא יפה יוצא משם אז רצנו אחריו וקראנו לו כזה "ילד" והוא הסתובב ואז באנו לו ביחד "מאיפה הכובע!?" והוא כולו כזה חייך מבוייש כזה "חח מה נפלתן עליי?!" ואז צחקנו והוא אמר שזה כובע של חבר.. והוא היה נורא דומה לריאן שקלר
וקניתי שם שני לקים, עיפרון שחוק, וצמיד. ואז הלכנו וחיפשנו את החנות ומצאנו ילדה אחת שהייתה איתנו מקודם והיא לא מהפורום והיא הראתה לנו איפה החנות ואז לא קנינו כלום כי לא נשאר כסף... וראינו שם איזה מישהי עם מכנס ורוד פוקסייה, אוזניים של חתול כאלה כמו בתחפושות על הראש וכולה מלחיצה כזאת... ואז הלכנו לUFO ולא היה שם שומדבר נחמד, ובדרך תרמתי 3 שקל ו30 אגורות לילדים חולי סרטן וקיבלתי מחזיק מפתחות לב יפה כזה מאיזה ילד...ואז חזרנו וקניתי מילקשייק תות ומלון (יאמי) ואז הלכנו לקיר עם הפינגווינים ואני ויובל הצטלמנו שם ואז פגשנו (אני לפחות) את מיקי,רוני וסיוון ואז רייבן ולידור וכל השאר הצטלמו במכונת צילום הזאת וכל השאר ישנו בחוסר מעש....ומיקי שיתפה אותנו בעינייני הצבא שלה
ואז בא ילד אחד וביקש שקל, אז הבאתי לו ומיקי אמרה שהוא כבר ביקש גם ממנה ואז הוא הביא עוד שני חברים בלונדיניים שלו שביקשו גם ולא היה לא כח להביא להם יותר
וגילינו שהם התערבו מי מוציא יותר כסף מאנשים בסנטר ולילד שהבאנו היה איזה 80 שקל ולחברים שלו היה כל אחד 50 ומשו.... ואז הלכנו והסתובבנו בתקווה למצוא מקום לכולנו לשבת בו והלכנו לאיזור החדש שבנו וישבנו שמה ובדרך איזה מישהי שהתחפשה ליפנית חילקה סופגניות עם ריבה בחינם... ואז ישבנו שם למעלה והצטלמנו מלללללללללאאאאאאאאאאאאא תמונות ורייבן,רוני,סיוון ולידור עשו תמונה של מק מרדיו אקטיב
ואז אחרי איזה שעה + הלכנו משם ואז אני הילה וסיגלית עצרנו לקנות מים והלכנו לאיבוד וניסינ למצוא את החנות תומר כדי למצוא את היציאה מאיפה שנכנסנו ואז אני עושה כזה:"בואו נשאל איזה פריק" והיה אחדש מאחוריי וניסיתי להדחיק ולקוותצ שהוא לא שמע ואז הילה עושה לידו :"הנה יש אחד מאחורייך" ואני כולי פאדיחותתתתתתתתת קיצר בסוף יצאנו מיציאה אחרת ובדרך איזה איש אחד עבר ואמר לסיגלית כזה :"שלום" וניפנף לה עם היד O__ם ומצאנו את התחנת אוטובוס בזכותי בסוף ^^ כןכן.... פגשנו שם את קרן,יובל ומייקי ונסענו איתן חזרה לעזריאלי ,כבר היה שש וחצי, ואז הגענו לשם ובחוץ ניסו להביא לנו דגלים של גלעד שליט- מטרה חשובה אבל לא היה לי כסף.. קיצר עלינו חזרה למעלה ונכנסנו לTOPTEN ואני מייקי וסיגלית התחלנו לרקוד שם בחנות ולשיר עד שכל מי שהיה בחנות שם לב אליינו והמוכרות צחקו עליינו והעיפו אותנו משם כששרנו את I KISSED A GIRL |שורק| ואז הלכנו אני הילה וסיגלית לרכבת ובדיוק כשבאנו הרכבת יצאה לנהריה (איזה איש אחד אמר לנו) ואז התבאסנו שנצטרך לחכות חצי שעה אבל מסתבר שהרכבת שלנו בכלל איחרה ב10 דקות אז חיכינו לה וראינו איזה דוגמנית אחת מנהריה שהילה הכירה (אל תשאלו....) ואז עלינו לרכבת והתחלנו לקרוא את העיתונים ולסיגלית יש עיתון עם פוסטר של מקפליי ולי יש רק עם כתבה עלייהם ועוד 2 עיתנוים מפוצצים באחים ג'ונאס, ואז שמענו קצת מוזיקה וקלטנו מישהי עם לפטופ מאחוריינו רואה סטפ אפ 2 אז נדחסנו לשם לראות גם (עם עוד איזה 5 אנשים לא קשורים שישבו מסביבה) וראינו איזה חצי סרט עד שנגמרה לה הסוללה ואז עוד 20 דקות התחרפנו,רקדנו ושרנו שם כי הקרון היה כבר חצי ריק ושרנו "רובי רובי רובי רובי תנהנהנהנהנהנה" ואז כל הצילצולים שרייבן עשתה |שורק| ואז ירדנו מהרכבת והגענו בחצי שעה איחור הבייתה כי הרכבת עוד עצרה באמצע הנסיעה 3 פעמים כל פעם לאיזה 10 דקות..... וזהו הגעתי הבייתה עייפה אבל מרוצה (וכשיצאתי מהרכבת שוב התחיל לרדת גשם ונרטבתי) ויש לי מלללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאא פוסטרים של האחים ג'ונאס מכמעט כל הבנות בפורום |גבות| בטח אף אחת לא קראה הכל חחח אני לא מאשימה אותכן

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

"It's not over, not over, not over, not over yet"

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

"She she, she want it, I want to give it to her She know that, it's right here for her"

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

"Ohh and when I hit the block I still will kill And I don't want to, nigga but I will if I got to Kill, if niggaz get to fuckin around If niggaz get to fuckin around" חח עזבו תשירים שאני שומעת בשעות כאלה

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

"I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep, Cause I'd miss you babe, And I don't wanna miss a thing, Cause even when I dream of you, The sweetest dream would never do, I'd still miss you babe, And I don't wanna miss a thing."

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo182.gif

"I’m sorry for the times that I left you home I was on the road and you were alone I’m sorry for the times that I had to go I’m sorry for the fact that I did not know"

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo183.gif

"You got me so hypnotized the way your body rolling round and round That booty keep bumping tities just bouncing up and down You got me so hypnotized the way your body rolling round and round That booty keep bumping tities just bouncing up and down"

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif

פרשתי מהשירים...

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif

רייט נה נה נאו......

למעלה