שדרוג קל בכל זאת מדובר בריבה...
W West Doll New member 8/8/10 #46 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מצא את ההבדלים: "לאחת יש כובע!" אמאלה אני זוכרת כמה צחקתי
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מצא את ההבדלים: "לאחת יש כובע!" אמאלה אני זוכרת כמה צחקתי
A And It Feels Like New member 9/8/10 #131 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
LeAnnDylan Well-known member 8/8/10 #30 אחחח דרורה דרורה.. מה היינו עושים בלעדייך! כפרעליך שרשור מדהים! הצצתי קלות נקרעתי מצחוק, תכף אגיב לכולם;; בנתיים אחשוב לי על עוד אנשים שניתן לצרף
אחחח דרורה דרורה.. מה היינו עושים בלעדייך! כפרעליך שרשור מדהים! הצצתי קלות נקרעתי מצחוק, תכף אגיב לכולם;; בנתיים אחשוב לי על עוד אנשים שניתן לצרף
LeAnnDylan Well-known member 8/8/10 #48 ../images/Emo190.gif מס' 15 ../images/Emo190.gif לורה בל בנדי (בגרסתה הרעה בקליפ Only Prettier) וקייטי פרי
../images/Emo190.gif מס' 15 ../images/Emo190.gif לורה בל בנדי (בגרסתה הרעה בקליפ Only Prettier) וקייטי פרי
LeAnnDylan Well-known member 8/8/10 #49 ../images/Emo189.gif מס' 16 ../images/Emo189.gif ההילריות הילרי סוואנק והילרי סקוט
LeAnnDylan Well-known member 8/8/10 #50 ../images/Emo193.gif מס' 17 ../images/Emo193.gif ג'סיקה קפשאו (המוכרת לנו בתור ד"ר אריזונה רובינס מהאנטומיה של גריי) וג'ניפר נטלס של שוגרלנד
../images/Emo193.gif מס' 17 ../images/Emo193.gif ג'סיקה קפשאו (המוכרת לנו בתור ד"ר אריזונה רובינס מהאנטומיה של גריי) וג'ניפר נטלס של שוגרלנד
A And It Feels Like New member 9/8/10 #134 הכי הופרדו בלידתן!../images/Emo95.gif חייבים להפגיש בניהן להביא את ג'ן לאיזה ביקור באנטומיה בתור אחותה התאומה של אריזונה
הכי הופרדו בלידתן!../images/Emo95.gif חייבים להפגיש בניהן להביא את ג'ן לאיזה ביקור באנטומיה בתור אחותה התאומה של אריזונה
LeAnnDylan Well-known member 8/8/10 #51 ../images/Emo156.gif מס' 18 ../images/Emo156.gif חבל שאין אייקון של שיניים בכל אופן, שתי הג'וליות שלנו;; ג'ול של איידול (קריסטל) וג'ול שלנו;;
../images/Emo156.gif מס' 18 ../images/Emo156.gif חבל שאין אייקון של שיניים בכל אופן, שתי הג'וליות שלנו;; ג'ול של איידול (קריסטל) וג'ול שלנו;;
LeAnnDylan Well-known member 8/8/10 #70 ../images/Emo226.gif מס' 19 ../images/Emo226.gif לא יודעת לי הם תמיד מזכירות אחת את השניה אולי בגלל ששתיהן הכי מהממות אבר ליאן ריימס ופייפר פראבו
../images/Emo226.gif מס' 19 ../images/Emo226.gif לא יודעת לי הם תמיד מזכירות אחת את השניה אולי בגלל ששתיהן הכי מהממות אבר ליאן ריימס ופייפר פראבו