עדי בשמיים
New member
../images/Emo95.gif../images/Emo99.gifאיזה בוקר...
בוקר טוב לכולם! אני כאן, קוראת בשקט את כל המצטרפים החדשים, ורוצה לברך את כולכם בבורכים הבאים
. אני מאוד שמחה שהצטרפתם אלינו, יש כאן כמה סיפורים מאוד מעניינים. בימים האחרונים הייתי נורא עסוקה ולכן לא כתבתי כמעט. שלשום היתה לי פגישה עם הצפרדע!
- בגלל הנפילה ביקשתי אולטרסאונד ובדרך כבר עשו לי מוניטור. הצפרדע ציית להוראות האחות וקיפץ ובעט באמ-אמא של הרצועות שעל הבטן. הכל בסדר גמור ואפילו הצצתי בו קצת!
אתמול הלכתי עם החבר הכי טוב שלי (שהוא גם בעלי בנפרד, כמה מזל יש לי בחיים) לקניות. שעות רבות של הסתובבויות בחנויות ואח"כ מצאנו מסעדה נ-ה-ד-ר-ת, חזרנו הביתה באחת עשרה בלילה והתחלנו לפזר את הקניות. עד חמש בבוקר הוא הרכיב את הרהיטים לצפרדעון, ועכשיו יש מיטה, שידה, עריסה, עגלה, ומליון דברים קטנים ונחוצים רק מחכים לצפרדע שיבוא כבר. הלכתי לישון בחמש וקמתי הבוקר - כל כך מוזר ומדהים לפקוח עיניים ולראות מיטת תינוק ושידת החלפה בחדר שלי. איזה כיף לי!! ועכשיו אני מסתכלת על החדר, וכל שניה פותחת מגירות לראות את הבגדים והמצעים שקניתי, ואני כבר לא יכולה לחכות יותר לצפרדע שיגיע! שיהיה לכם יום נהדר!
בוקר טוב לכולם! אני כאן, קוראת בשקט את כל המצטרפים החדשים, ורוצה לברך את כולכם בבורכים הבאים