איזה בוקר...

../images/Emo95.gif../images/Emo99.gifאיזה בוקר...

בוקר טוב לכולם! אני כאן, קוראת בשקט את כל המצטרפים החדשים, ורוצה לברך את כולכם בבורכים הבאים
. אני מאוד שמחה שהצטרפתם אלינו, יש כאן כמה סיפורים מאוד מעניינים. בימים האחרונים הייתי נורא עסוקה ולכן לא כתבתי כמעט. שלשום היתה לי פגישה עם הצפרדע!
- בגלל הנפילה ביקשתי אולטרסאונד ובדרך כבר עשו לי מוניטור. הצפרדע ציית להוראות האחות וקיפץ ובעט באמ-אמא של הרצועות שעל הבטן. הכל בסדר גמור ואפילו הצצתי בו קצת!
אתמול הלכתי עם החבר הכי טוב שלי (שהוא גם בעלי בנפרד, כמה מזל יש לי בחיים) לקניות. שעות רבות של הסתובבויות בחנויות ואח"כ מצאנו מסעדה נ-ה-ד-ר-ת, חזרנו הביתה באחת עשרה בלילה והתחלנו לפזר את הקניות. עד חמש בבוקר הוא הרכיב את הרהיטים לצפרדעון, ועכשיו יש מיטה, שידה, עריסה, עגלה, ומליון דברים קטנים ונחוצים רק מחכים לצפרדע שיבוא כבר. הלכתי לישון בחמש וקמתי הבוקר - כל כך מוזר ומדהים לפקוח עיניים ולראות מיטת תינוק ושידת החלפה בחדר שלי. איזה כיף לי!! ועכשיו אני מסתכלת על החדר, וכל שניה פותחת מגירות לראות את הבגדים והמצעים שקניתי, ואני כבר לא יכולה לחכות יותר לצפרדע שיגיע! שיהיה לכם יום נהדר!

kloei

New member
איזה כייף לך../images/Emo9.gif

לקרוא את ההודעה שלך באמת מביא לי חשק לעשות את הילד השני שלנו. כבר הרבה זמן אני ובעלי מגלגלים את הרעיון הזה ביננו, אבל אני מאוד רוצה שיהיה זה הריון כמו שהיה הראשון כלומר של חורף ובשביל זה אנחנו צריכים להתחיל להתאמן רק מחודש יוני-יולי, ובינתיים גם מצאתי סוף-סוף עבודה (אחרי שנה וחצי של חיפושים) כך שאני לא ממש פנוייה להתחיל מייד עם ההריון, אבל כל אמא חדשה שאני רואה מביאה לי את החשק.

Phoenix mom

New member
איזה כייף!!!! תתחדשו ../images/Emo65.gif

איזו נפילה? מה קרה? וואו, מפחיד! תתחדשו על הרהיטים והכל, אני יכולה ממש להבין את הקטע של לפתוח את המגירות ולבדוק כל רגע, לשנות מיקומים ולנסות זוויות... אני ישבתי שעות וקיפלתי בגדים וסדינים - סתם בששביל הכייף והריח
כמה זמן עוד נשאר לך לחכות?

efrat100

New member
בדיוק חודש לפני ../images/Emo95.gif

אני אמורה ללדת ב- 17 במאי (וחסר לבוטן אם הוא מגיע יום לפני או יום אחרי... הוא צריך להיות יקה אמיתי בנוגע לזמנים, כמו אמא שלו
) אפרת

ronnieyuval

New member
איזה כיף! ../images/Emo13.gif

נו, אז ספרי לנו, מה קנית בסוף? איזו עגלה? איפה קנית רהיטים? פרטים יקירתי! אחרי כל סקרי השוק והקישורים שנתתי לך אז, את הכי חשוב שכחת!
תהני לך מהדברים, את מזכירה לי בדיוק את עצמי לפני הלידה של יובל - שעות ישבתי וצבעתי את החדר שלה בפרפרים עם בטן ענקית, ואח"כ לסדר את הכל במקום.... איזה כיף! כמובן שהכל היה מכובס ובארונות חודשיים מראש... ומה זאת אומרת המצעים המגירה?? מהר מהר לסדר את המיטה!
זה הרבה יותר חמוד ככה!

אז ככה, הנה רשימה

עגלה - קניתי את ה-Travel System של Graco הזאת. במקום 230 דולר הצלחתי עם קופונים וקומבינות למצוא אותה ב-180 ואני מאוד גאה בעצמי. אתמול בערב הרכבנו אותה ואת הכסא, הורדנו את הכיסויים וכיבסתי הכל. למדתי איך לתפעל, להזיז, להפוך ולהתעסק איתה. אח"כ ארזתי אותה יפה בניילון וקיפלתי לקופסא... למרות שאני כבר מתה להתקין את הכסא באוטו והכל. אבל יש לי שני חתולים מאוד סקרנים בבית שצריך לחנך אותם לא לקפוץ לדברים של התינוק, והם ממש לא אוהבים את זה. אז בינתיים כל מה שיכול להיות ביאחסון מאוחסן ואני מתחילה סידרת חינוך. אני אצטרך עוד לקנות רשת לעריסה וכל מיני הגנות כדי לכסות את השידת טיפולים שלא תתמלא שערות חתולים... קניתי את העריסה של Snoopy - מאוד נחמדה וחמודה. קניתי מיטה לבנה פשוטה ויפה ב-125 דולר, מזרון ב-90 של סימנס, ושידת טיפולים ב-125, גם לבנה, עם ידיות צבעוניות. קניתי גם מנשא של בייבי ביורן, היה לי קופון להנחה, ועוד המון מצעים ושמיכות, קניתי כרית הנקה של בופי עם כיסויים צבעוניים, ריפודים למיטה, בגדים, סט התחלתי של בקבוקים, כמה מוצצים, ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת. עוד נשארו לי קניות אבל את רוב הדברים הגדולים כבר קניתי. מדגדג לי כבר באצבעות לסדר ולכבס את הכל ולהכין מיטה וכו' אבל שוב, גם בגלל החתולים וגם בגלל שזה עוד חודשיים בכל זאת והרי במיטה הוא לא יישן לפחות בחודש-חודשיים הראשונים... עדיף שלא. כך שבינתיים הכנסתי הכל למגירות אבל לא הוצאתי מאריזות ועוד לא כיבסתי. כיבסתי והכנתי בינתיים רק את הריפודים של העגלה והסל קל, וקצת קרוב יותר ללידה אני אכבס את כל השמיכות והמצעים והריפוד של העריסה. אבל אני נורא מתרגשת ואני כל הזמן מתעסקת עם הדברים... בקיצור, איזה כיף!!! אני מתה שיוולד כבר הצפרדע.

איזה כייף!!!! תיק לבי"יח כבר הכנת?

כל ההתעסקות הזו סביב הדברים החדשים מזכירה לי איך "בצעירותי" בסוף חודש אוגוסט, סוף החופש הגדול, הייתי מתעסקת בכל הדברים החדשים שקנו לי לכבוד השנה החדשה (קלמר, ילקוט, מחברות עטופות עם מדבקות שבחרתי...) זה רק מראה שאנחנו אף פעם לא באמת מתבגרים

ronnieyuval

New member
דברים ממש יפים!

העגלה פיצוץ! המיטה מאוד מאוד יפה בעיניי - אני אוהבת ריהוט לבן לתינוק. היא גם הופכת למיטת TODDLER? ככה זה נראה לפחות. זה אחלה של דבר! את בהחלט יכולה להיות גאה בעצמך על השימוש הנפלא בקופונים ובהנחות!
אם יש משהו שהתמחיתי בו מאז שיובל נולדה זה להריח את הסייל עוד לפני שהוא מגיע ולא לקנות שום דבר במחיר מלא אלא אם כן אין ברירה וזה ממש נחוץ באותו הרגע, ואי אפשר לחכות שבועיים עד שיהיה סייל (ותמיד יש בסייל בסוף). תתחדשי!

efrat100

New member
אחלה דברים

חברה שלי קנתה לפני כמה חודשים את ה- TRAVEL SYSTEM של GRACO והיא מאוד מרוצה. חוץ מזה - מאיפה הקופונים וההנחות? - גם אני רוצה! אפרת

תיכנסי לאתרים של מוצרי תינוקות

Burlington Babies R Us Buy Buy Baby Pampers Huggies ועוד, ותירשמי אצלהם. אמנם תקבלי קצת ג'אנק מייל אבל הם שולחים קופונים. אני אגרתי כמה חודשים, ולפני שפג תוקפת הלכתי לקנות. חלק מהרשתות מקבלות גם קופונים אחת של השניה! תפתחי לך baby registry בחנויות, ככה הכתובת שלהם נכנסת לרשימת דיוור שלהם, ותקבלי מלא קופונים בדואר.

ronnieyuval

New member
ממש יפה!

רק תזהרי עם דברים שתלויים מעל השידה או המיטה - הוא בצ'יק תולש לך את זה...

אתמול חשבתי על זה...

שאחרי כמה שבועות אני אצטרך למצוא מקום אחר למובייל
מצד שני, אם הוא שרד את החתולים שנורא אוהבים לשחק בו... אולי הוא גם ישרוד את הצפרדע. בינתיים אני במאבק חינוכי מתמיד עם החתולה לחנך אותה לא לעלות על השידת טיפולים...

אני בעד פעמונים קטנים../images/Emo8.gif

תלינו לרוי פעמונים מהתיקרה מעל משטח ההחתלה והוא ממש משוגע על זה ...על החרוזים שמחוברים לפעמונים ועל הצלילים שלהם. החיוך הראשון שלו היה למשמע הפעמונים!!!! אין דאגה שהוא יתלוש משהו בזמן הקרוב לכן נתתי לך דעיון קטן ומשגע!!!
יום טוב....שרונה

שליז

New member
../images/Emo45.gif אין כמו פעמונים.

זואי עד היום משוגעת עליהם.

TulyNY

New member
שידה

באיזה חנות קנית את השידה? היא מדליקה והמחיר שגעון .גם אני רוצה.

בבייביס אר אס

והיתה לי חוברת קופונים שלהם שנתנה לי 25 דולר הנחה. לא מצאתי אותה אונליין משום מה באתר שלהם. אבל עדיין, 150 זה גם מחיר מאוד טוב יחסית למה שבדקתי.

TulyNY

New member
150

כן גם 200 זה מחיר מעולה אני ראיתי עד עכשיו רק 400 ויותר. אני נוסעת להתחיל עם הרישום שבוע הבא ואני מקווה למצוא את השידה שם. תודה

למעלה