איזה בוקר...

רוני - שאלה

ואם יש עוד מי שיודעת, אני אשמח. חברים ביקשו שאכין רשימה של דברים שאני רוצה אבל עוד לא קניתי... אחד מהדברים האלה זה טרמפולינה (Bouncer) - כזאת עם ויברציה. אני מחפשת משהו שמתאים לתינוק קטן, ורוב התמונות שאני רואה ברשת וגם מה שראיתי בחנויות הם די יושבים. בקיצור, אני רוצה המלצה (עם לינק אם אפשר
) לטרמפולינה נחמדה. וכמובן הלא אין חכם כבעל נסיון.

ronnieyuval

New member
הנה אחת...

היא נראית לי דווקא די שוכבת. לא מצאתי את מה שיש לנו - זה כנראה דגם קצת יותר ישן. אבל כולם דומים, ולטרמפולינה שלנו יש שני מצבי שכיבה - אחד יותר שוכב ואחד יותר זקוף קצת (גם לא מי יודע מה זקוף). כשהתינוק שוכב בפנים המשקל שלו מוריד את המושב למטה, אז מה שנראה לך בחנות זה לא איך שזה ייראה עם התינוק בפנים. אבל תחפשי אחד שיש לו שני מצבים.

לא חשבתי על המשקל שלו...

והפישר פרייס הזאת היא בדיוק אותה אחת ששמתי עליה עין... לא ידעתי שיש להן שני מצבים!! תודה, היא גם במחיר טוב אז נראה לי שבקניה הבאה אני אקח אותה

י ע ל 7

New member
היא נהדרת

ירדן שוכבת עליה מגיל שלושה שבועות, תחילה עם תומך ראש שלקחתי מהסלקל, וזה היה מרגיע יותר מן הנדנדה. עכשיו כשהיא בת שלושה חודשים פלוס, היא כבר משחקת עם הצעצועים התלויים עליה.

Inuit

New member
אני ממליצה

על בייבי סנס.כך אפשר לישון יותר רגועים לנו זי עזר מאוד קיבלנו את זה ליפני שנגב(השלישי) נולד ואני מאוד שמחה שקיבלתי את זה ,היו לו הרבה הפסקות נשימה שללא המכשיר וללא היינו שמים לב לכך (למרות שאצלנו רוב התינוקות בגיל חודש-חודשיים נישארים לילה בבית החולים לבדוק את זה)ואפשר לשלב את הבייבי סנס עם אינטרקום במידה וצריך אינרקום

MicMik

New member
Kick 'n Play Bouncer - פישר פרייס

זה מה שקנינו והיינו מרוצים מאוד, הוא די שכוב. גם את בנדל-מי את יכולה לשים ברג'יסטרי, ואולי כמה פריטים לאח"כ: כסא האכלה , UltraSoucer - מאוד מומלץ

../images/Emo113.gifמאתמול לא יצאתי מהבית

אבל בגלל השלג יובל עדיין כאן והוא פינה את המכונית שלי בבוקר. לא שזה עוזר. לא נראה לי שאני אוכל ללכת לעבודה מחר ממילא אם הסערה תימשך. בדרך כלל אני מפנה בעצמי מהמכונית, ויש לי 4X4 אז מעבר לזה אני ממש לא צריכה. המכונית הזאת מצליחה לצאת מכל מקום... אבל זו באמת הסופה הכי היסטרית שהיתה בניו ג'רזי שנים לפי מה שאומרים לי. אחרי ארבע שנים באפסטייט ניו יורק אני כבר לא מתרגשת. כיף לשבת בבית בחימום ולראות איך הכל בחוץ הופך לדיונות לבנות. בינתיים, מאז שעברתי הנה היו כמה סופות קטנות יותר ואני מפנה לבד... אני בכלל חסידה גדולה של לבד כמו שממת לב
ובעצם למה אתה שואל?

יורי CA

New member
אני שאלתי מתוך סקרנות

משום מה היה לי נדמה שכל אחד חייב לפנות את השלג בחזית הבית שלו. אני מניח שיש הרבה אנשים שלא מסוגלים לעשות את זה, והיה לי מעניין לשמוע מה הם עושים במקרה כזה.

משלמים למישהו אחר, אני מניחה

אצלי בקומפלקס מפנים את הכבישים אבל יוצרים הרים מסביב למכוניות. כל אחד משבל (מלשון shovel) בעצמו מסביב לרכב שלו. המכונית שלי קבורה היום בתוך הר של שלג, והיות וגם אין לי shovel שלא לדבר על יכולת פיזית לפנות את הכל, ביקשתי מאנשי התחזוקה של הקומפלקס שיקפצו לעזור לי מתישהו אחה"צ... אבל אני יודעת שאנשים בבתים פרטיים צריכים לפנות את ה-driveways שלהם לבד, או שהם פשוט חונים ברחוב וסומכים על העירייה... במקרים של אנשים נכים או מבוגרים או מוגבלים אני יודעת שיש המון נערים תיכוניסטים וכו' שמשלמים להם והם עושים את זה, או שמבקשים עזרה מהשכנים.

MicMik

New member
במנהטן, מקסיקנים עם חוש יזמות מפותח

מסתובבים עם אתים ומציעים פינוי שלג בתשלום

אותי רימו

עכשיו אני מגלה מה גזלו ממני. הפשוש שלי רימה ונולד.5 3 שבועות הזמן כל מה שהספקתי לעשות היה לצבוע את הקשיר בחדר שלו ובום ירידת מים. אין קניות אין כלום. מאיפה הכינוי צפרדע? יותם (פשוש כעת חיה) היה שמוליק קיפוד כל זמן שהוא התארח בביתני... בהצלחה עם החתולים. ענת

הצפרדעון

קיבל את שמו משום שהוא קופץ ומקפץ לו שם בפנים ללא הפסקה. כשהייתי בפלורידה לפני שבועיים ישבתי במטוס, וללא אזהרה מוקדמת היצורון קפץ לו היישר משיפולי הבטן התחתונה אל תוך הצלעות שלי!! מאז הוא מתקרא הצפרדע.

הולם ביותר

היתרון היחידי בלידה מוקדמת היא שבדיוק כשהור מתחיל לבעוט בריאות שלך הוא בחוץ. יותם היה תינוק שקט ולא מקפץ ועל זה יעידו כמיות השוקולד שאמא שלו צרכה במהלך ההריון כדי לשכנע אותו לזוז ולהוכיח שהוא שם (שאגב נשארו אחריו והצריכו לידה נוספת (נמשכת כבר שנה אבל פחות 25 קילו...)). אגב הכירתי תינוק עם שם הבטן וולי על שם לשחרר את וולי. בהצלחה לצפרדע

למעלה