XDDD כמה חמוד ~! וגם כמה מתאים לו XP מתוק. אני צובעת את האיצ'יצ'אדו עכשיו, כמו שביקשת. ;]
B Bakura New member 14/1/06 #20 ../images/Emo96.gif XDDD כמה חמוד ~! וגם כמה מתאים לו XP מתוק. אני צובעת את האיצ'יצ'אדו עכשיו, כמו שביקשת. ;]
../images/Emo96.gif XDDD כמה חמוד ~! וגם כמה מתאים לו XP מתוק. אני צובעת את האיצ'יצ'אדו עכשיו, כמו שביקשת. ;]
G Goggle Girl New member 14/1/06 #23 איכס לא >< ממתי אישי כזה שרירי וחסון? וממתי איצ'י כזה שחיפון? ><
G Goggle Girl New member 14/1/06 #25 בואי נעזוב לרגע את אי היכולת של איצ'י להיות אוקה של יותר מדי אנשים בסדרה (דיברתי עם חברה שלי שממש אין לה בעיה לראות אף אחד לא למעלה ולא למטה... והיא לא יכלה לראות אותו אוקה כמעט. ממש XD)... את רוצה שאישי יהיה הסמא של איצ'י?!
בואי נעזוב לרגע את אי היכולת של איצ'י להיות אוקה של יותר מדי אנשים בסדרה (דיברתי עם חברה שלי שממש אין לה בעיה לראות אף אחד לא למעלה ולא למטה... והיא לא יכלה לראות אותו אוקה כמעט. ממש XD)... את רוצה שאישי יהיה הסמא של איצ'י?!
B Bakura New member 14/1/06 #35 ../images/Emo96.gif הצ'אדואיצ'י2 צבוע :] הפנים של איצ'י יצאו קצת בעייתים, אבל ניחא ^^ או, וירדה לזה האיכות כי הייתי צריכה לשמור בפורמט אחר. חרא ;[.
../images/Emo96.gif הצ'אדואיצ'י2 צבוע :] הפנים של איצ'י יצאו קצת בעייתים, אבל ניחא ^^ או, וירדה לזה האיכות כי הייתי צריכה לשמור בפורמט אחר. חרא ;[.