היום ב-
אנשים

../images/Emo96.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo192.gif

בואו לעצב ברכות לשנה החדשה בפורום איה כורם ותוכלו לזכות בסינגלים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1530&msgid=85444976
טובים בעיצוב? אוהבים מתנות? פורום אפקט הפחד מזמין אתכם לעצב לוגו חדש בפורום ולזכות בפרסים! כל הפרטים בפנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1475&msgid=85335693
השתתפו בתחרות הפרומו לראש השנה של FLIX ותוכלו לזכות במצלמת וידאו דיגיטלית: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=984335

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo41.gif שאלון ../images/Emo41.gif

שעת התחלה:
פרטים אישיים:
שם: גיל: מקום מגורים: תאריך לידה: כיתה: בי"ס: מה את/ה לובש/ת: ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס? את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך?
האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."]
התרחצת: התנשקת: הזדיינת: היית בהופעה: היית בשירותים: כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]: היית בים: היית בבריכה: היית עם חברים: בכית: צחקת: השתכרת: שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת: רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח: שיחקת אמת או חובה: שיחקת סיגריה / נרגילה זונה: שיחקת במחשב: ראית טלויזיה: הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה: עישנת [נרגילה / סיגריה]: התלכלכת: שיקרת: עשית שיחת נפש: דיברת בטלפון: דיברת במסנג'ר / איסיקיו: שלחת אימייל: הלכת מכות: צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו: התעצבנת: נפגעת: היית מאושרת: כעסת: רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך: הרגשת שמנדים אותך: הרגשת דחוייה: הרגשת מקובלת: הרגשת טוב בין אנשים: הרגשת שרוצים להיות איתך: הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות: רצית למות: פגעת בעצמך: עשית לעצמך משו טוב: עשית אמבטיה: עשית משו עם המשפחה: שיחקת שש-בש: הרגשת טוב בבית: הרגשת טוב בבי"ס: הרגשת טוב עם עצמך: עשית ביד: ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי: היית שיכור/ה ולא מאלכוהול: קיללת: חיבקת מישו /מישי: צעקת: עשית גלגלון: אכלת עוגה: היית באירוע משפחתי: בנית ארמון מחול: דפקת את הראש בקיר: חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות: כאב לך הראש: קיבלת מחזור: שברת את הראש: שברת את היד: בלעת כדור: לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה: היו לך כינים: חלמת שאת/ה על הירח: היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:] היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון:
שעת סיום:
נגמרו השאלות>< תהנו יקירי
.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif מי שקרא שיעשה ../images/Emo45.gif

שעת התחלה:
14:05
פרטים אישיים:
שם: מיכלי גיל: 14 מקום מגורים: קיבוץ געתון תאריך לידה: 5.8 כיתה: ט בי"ס: אופק אמפריה
מה את/ה לובש/ת: חולצה ומכנס ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס? לא. את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך? כן, מאוד.
האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."]
התרחצת:
התנשקת:
הזדיינת:
היית בהופעה:
היית בשירותים:
כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]:
היית בים:
היית בבריכה:
היית עם חברים:
בכית:
צחקת:
השתכרת:
שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת:
רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח:
שיחקת אמת או חובה:
שיחקת סיגריה / נרגילה זונה:
שיחקת במחשב:
ראית טלויזיה:
הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה:
עישנת [נרגילה / סיגריה]:
התלכלכת:
שיקרת:
עשית שיחת נפש:
דיברת בטלפון:
דיברת במסנג'ר / איסיקיו:
שלחת אימייל:
הלכת מכות:
צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו:
התעצבנת:
נפגעת:
היית מאושרת:
כעסת:
רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך:
|
הרגשת שמנדים אותך:
הרגשת דחוייה:
הרגשת מקובלת:
הרגשת טוב בין אנשים:
הרגשת שרוצים להיות איתך:
הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות:
רצית למות:
פגעת בעצמך:
עשית לעצמך משו טוב:
עשית אמבטיה:
עשית משו עם המשפחה:
שיחקת שש-בש:
הרגשת טוב בבית:
אבל ממש מזמן. הרגשת טוב בבי"ס:
הרגשת טוב עם עצמך:
עשית ביד:
ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי:
היית שיכור/ה ולא מאלכוהול:
קיללת:
חיבקת מישו /מישי:
צעקת:
עשית גלגלון:
אכלת עוגה:
היית באירוע משפחתי:
בנית ארמון מחול:
דפקת את הראש בקיר:
חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות:
>< כאב לך הראש:
קיבלת מחזור:
שברת את הראש: לא זוכרת
שברת את היד:
בלעת כדור:
לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה:
היו לך כינים:
חלמת שאת/ה על הירח:
היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:]
היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון:
שעת סיום:
14:09

B a m b o o k

New member
פגשתי סלב../images/Emo6.gif

שעת התחלה: 17:18 פרטים אישיים: שם:צליל גיל:15 וחצי מקום מגורים: באר שבע תאריך לידה:20.3.1991 כיתה:י'2 בי"ס:אולפנאת אמי"ת...
מה את/ה לובש/ת:חצאית ג'ינס חולצה שחורה תחתנים וחזיה ואולסטאר כתומות וגרביים ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס?כע את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך?ממש ממש ממש ממש ממש ממשששש לא האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."] התרחצת:
התנשקת:
הזדיינת:
היית בהופעה:
היית בשירותים:
כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]:
היית בים:
היית בבריכה:
היית עם חברים:
בכית:
צחקת:
השתכרת:
שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת:
רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח:
שיחקת אמת או חובה:
שיחקת סיגריה / נרגילה זונה:
שיחקת במחשב:
ראית טלויזיה:
הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה:
עישנת [נרגילה / סיגריה]:
התלכלכת:
שיקרת:
עשית שיחת נפש:
דיברת בטלפון:
דיברת במסנג'ר / איסיקיו:
שלחת אימייל:
הלכת מכות:
צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו:ישמצב התעצבנת:
נפגעת:
היית מאושרת:
כעסת:
רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך:
הרגשת שמנדים אותך:
הרגשת דחוייה:
הרגשת מקובלת:
הרגשת טוב בין אנשים:
הרגשת שרוצים להיות איתך:
הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות:
רצית למות:
פגעת בעצמך:
עשית לעצמך משו טוב:
עשית אמבטיה:
עשית משו עם המשפחה:
שיחקת שש-בש:
הרגשת טוב בבית:
הרגשת טוב בבי"ס:
הרגשת טוב עם עצמך:
עשית ביד:
ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי: היית שיכור/ה ולא מאלכוהול:
קיללת:
חיבקת מישו /מישי:
צעקת:
עשית גלגלון:
אכלת עוגה:
היית באירוע משפחתי:
בנית ארמון מחול:
דפקת את הראש בקיר:
חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות:
כאב לך הראש:
קיבלת מחזור:
שברת את הראש:
שברת את היד:
בלעת כדור:
לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה:
היו לך כינים:
חלמת שאת/ה על הירח:
היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:]איפה? היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון:
שעת סיום:17:22 נגמרו השאלות>< תהנו יקירי.

ססילייה

New member
../images/Emo13.gif

שעת התחלה:18:45 פרטים אישיים: שם: ליל. גיל:|סדגש18. מקום מגורים: קריית ביאליק. תאריך לידה:14.4 כיתה: י'ב. בי"ס: אנקורי.
מה את/ה לובש/ת: חצאית ואת החולצת שלומציון
. ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס? לא. את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך?מאוד! האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."] התרחצת: כן :) התנשקת:כן
. הזדיינת:ברור! היית בהופעה:כן
. היית בשירותים: וודאי DD: כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]: יאפ D: היית בים:|סדגש כן. היית בבריכה:|סדגש וודאי :) היית עם חברים:
בכית: איזו שאלה עם תיזמון.. \: צחקת: כן.. \: השתכרת: יום שישי >>>.<<< שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת:כן!! רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח: פוגו נחשב?
שיחקת אמת או חובה:בטח :) שיחקת סיגריה / נרגילה זונה:אהא..
שיחקת במחשב: נו וודאי.סימס!!#@%%@# ראית טלויזיה:כן. הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה:כן. עישנת [נרגילה / סיגריה]:כןכןכן :] התלכלכת: תלוי באיזה מובן >< שיקרת:כן. עשית שיחת נפש: כל כך הרבה פעמים.. דיברת בטלפון: כן >< דיברת במסנג'ר / איסיקיו: כן. שלחת אימייל:כן.[ואפילו לפני שניה גם D:] הלכת מכות:כן. צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו:לא צעקתי..אבל אמרתי \: התעצבנת:כן.. \: נפגעת:
היית מאושרת:כן. כעסת:כן. רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך:כןכן. הרגשת שמנדים אותך:סוג של. הרגשת דחוייה: כן, קצת. הרגשת מקובלת:
הרגשת טוב בין אנשים:אני תמיד מרגישה טוב בין אנשים :) הרגשת שרוצים להיות איתך: כן. >< הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות:כן. רצית למות:גם. פגעת בעצמך:גם. עשית לעצמך משו טוב:כמו מה?Oס עשית אמבטיה:בטח :) עשית משו עם המשפחה:כן XD שיחקת שש-בש:מזמןלא.
הרגשת טוב בבית:קשהלי. הרגשת טוב בבי"ס:כןכןכןכן!!!!11 הרגשת טוב עם עצמך:בקושי. עשית ביד:לא.
ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי:אהא...
היית שיכור/ה ולא מאלכוהול: :X קיללת:כן. חיבקת מישו /מישי:כן. צעקת:כן. עשית גלגלון:אולי בגיל 3
אכלת עוגה:אהא :) היית באירוע משפחתי:כן \: בנית ארמון מחול: בגיל 3.
דפקת את הראש בקיר:לא.מה אני?טל?
חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות:המון פעמים. כאב לך הראש:כן. קיבלת מחזור:כן. |הדגששברת את הראש:
לא. שברת את היד:כן.
בלעת כדור:וודאי. לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה:רהמוטיב, נחשב?Oס היו לך כינים: בכיתה א' אולי Oס XD חלמת שאת/ה על הירח:לא. היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:] במה?
היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון: נו כל הניצנים בוםבמלה האלה..אבל מזמן לא
שעת סיום:18:59.

../images/Emo121.gifאין לי כוח לקרוא, אני אקרא מחר

אני אוהב אותך כל כך!! תדברי איתי כשאת יכולה

Hezi The One

New member
עוד מעט עוד מעט גשם כבד עומד ליפול

פרטים אישיים: שם:חזי גיל:16 מקום מגורים:ר"ג תאריך לידה:26.6 כיתה:י"א 9 (שיא הלא קשור ה9 הזה) בי"ס:בליכס מה את/ה לובש/ת:בוקסר וחולצה ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס?כן את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך?מסמפט פלוס האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."] התרחצת:מן הסתםO_O התנשקת:כן הזדיינת:כן היית בהופעה:כן היית בשירותים:כן כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]:זה כזה דבילי וכן היית בים:כן היית בבריכה:כן היית עם חברים:מה הכל יהיה כן?! בכית:מיכלי את משעממת צחקת:כן השתכרת:כן שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת:כן רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח:כן שיחקת אמת או חובה:כן שיחקת סיגריה / נרגילה זונה:מה שיחקתי?! שיחקת במחשב:כן ראית טלויזיה:כן הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה:קיבוץ עלק חחחחח עישנת [נרגילה / סיגריה]:כן התלכלכת:כן שיקרת:כן עשית שיחת נפש:כן>< דיברת בטלפון:זה היה צריך להיות מתי בפעם האחרונהה באמאשלי דיברת במסנג'ר / איסיקיו:כן שלחת אימייל:כן הלכת מכות:כן צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו:יאאאאאא זה הכי כיף שיש התעצבנת:כן נפגעת:כן>< היית מאושרת:כןכןכןכן/2'3ך5למ235 כעסת:כן רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך:
הרגשת שמנדים אותך:כן הרגשת דחוייה:כן הרגשת מקובלת:כן הרגשת טוב בין אנשים:כן הרגשת שרוצים להיות איתך:תמיד מה הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות:לאO_O רצית למות:לא פגעת בעצמך:כן עשית לעצמך משו טוב:בטח עשית אמבטיה:מן הסתם עשית משו עם המשפחה:כן שיחקת שש-בש:כן אני טוב מה הרגשת טוב בבית:כן הרגשת טוב בבי"ס:כן הרגשת טוב עם עצמך:כן עשית ביד:מן הסתם ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי:כן היית שיכור/ה ולא מאלכוהול:O_O קיללת:כן חיבקת מישו /מישי:כן צעקת:שיגמר כבר כן עשית גלגלון:כן מזמן מה אכלת עוגה:כן היית באירוע משפחתי:כן בנית ארמון מחול:יואו זה כזה משעמם דפקת את הראש בקיר:לא שזכור לי חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות:כן כאב לך הראש:חחח בסקסD:D:D:D:D קיבלת מחזור:לאO_O שברת את הראש:לא שברת את היד:לא בלעת כדור:כן לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה:לא היו לך כינים:כן פעם חלמת שאת/ה על הירח:לאO_O היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:] לא היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון:כן שעת סיום:19:58 אהההה בדיוק בזמן לאלופה נגמרו השאלות>< תהנו יקירי.

טולייצ

New member
year after year ../images/Emo10.gif

שעת התחלה: 20:10 פרטים אישיים: שם: אורטל גיל: 18 וקצת מקום מגורים: באר שבע תאריך לידה: 24.7.88 כיתה: סיימתי בי"ס: למדתי ב'רבין' מה את/ה לובש/ת: מכנס ספורט בורדו,וחולצת שייגעצ! נשבעת! ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס? היו.. את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך? אוהבת,ומתגעגעת
האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."] התרחצת: היום בבוקר התנשקת: חודש,אבל נו טוב,זה היה שבוע עמוס חוויות הזדיינת:
היית בהופעה: חמישי. שליחי הבלוז
היית בשירותים: חצי שעה כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]: השבוע היית בים: 3 שבועות. גאד,זה היה סיוט. היית בבריכה: שבועיים.. היית עם חברים: היום בצהריים בכית: חמישי צחקת: מכל הלב,שישי השתכרת: וואו,לא זוכרת שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת: המון זמן לא עשיתי את זה רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח: כנ"ל שיחקת אמת או חובה: לא זוכרת,זה אף פעם לא היה מציאה.. שיחקת סיגריה / נרגילה זונה: מה זה?! שיחקת במחשב: ברגעים אלו ראית טלויזיה: חצי שעה הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה: אה?! עישנת [נרגילה / סיגריה]: חמישי התלכלכת: כל הזמן
שיקרת: אממ.. עשית שיחת נפש: המון זמן לא עשיתי דיברת בטלפון: לדבר לדבר? יום שישי דיברת במסנג'ר / איסיקיו: עכשיו שלחת אימייל: וואו,המון זמן.. הלכת מכות: אה?! צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו: כמעט עשיתי זאת יום שישי התעצבנת: כל הזמן! בעיקר יום חמישי! נפגעת: חמישי היית מאושרת: חמישי
כעסת: אני כועסת גם עכשיו רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך: עכשיו הרגשת שמנדים אותך:
הרגשת דחוייה: כנ"ל הרגשת מקובלת: כיתה ו'?! הרגשת טוב בין אנשים: בעבודה הרגשת שרוצים להיות איתך: אממ.. הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות: אממ.. רצית למות: עכשיו פגעת בעצמך: ... עשית לעצמך משו טוב: המון זמן.. עשית אמבטיה: אתמול עשית משו עם המשפחה: ארוחת שישי שיחקת שש-בש: אף פעם הרגשת טוב בבית: אתמול בבוקר הרגשת טוב בבי"ס: סוף שנה הרגשת טוב עם עצמך: . עשית ביד:
ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי: חודש פלוס מינוס.. היית שיכור/ה ולא מאלכוהול: חמישי קיללת: כל הזמן,144 זה זנות חיבקת מישו /מישי: היום צעקת: לא מזמן עשית גלגלון: כשהייתי קטנה אכלת עוגה: היום,אבל משהו בקטנה.. היית באירוע משפחתי: כמעט חודש בנית ארמון מחול: לא זוכרת דפקת את הראש בקיר: אולי עכשיו אעשה זאת חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות: כל הזמן כאב לך הראש: היום. גם אתמול,כ"כ קיבלת מחזור: 3 שבועות שברת את הראש: אף פעם שברת את היד: גיל 3-4 בלעת כדור: הרבה זמן לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה: - היו לך כינים: פעם. לכולם היה! חלמת שאת/ה על הירח: אף פעם היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:] איפה זה?! היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון: רביעי שעבר! סמילנסקי רולז! שעת סיום: 20:32,אבל עשיתי עוד מליון דברים בין לבין..

AvtipuS

New member
אוגרים סיבירים

שעת התחלה: 21:07 פרטים אישיים: שם: רז גיל: 16 ומשו מקום מגורים: צפון תאריך לידה: לפני 16 ומשו שנים כיתה: י"א 2 בי"ס: אורט מוצק אין. מה את/ה לובש/ת: בגדים. ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס? כן, כמעט כמו של ה SS... את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך? לא, מה אני ליל!? האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."] התרחצת: כי אני החכם היחיד פה.-אתמול. התנשקת: אוגר 16 ביט. הזדיינת: אוגר 8 ביט. היית בהופעה: לאדע, בהאנגר 11 של אביב גפן. היית בשירותים: לפני כמה שעות. כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]: כנ"ל. היית בים: מזמןןןןןןןןןן. היית בבריכה: מזמןןןןןןןןןן. היית עם חברים: תגדירו חברים. בכית: אנערף. צחקת: בבוקר. השתכרת: כל היום. (אני מצונן, זה סוג של שכרות בלי לשתות) שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת: לפני כמה ימים. רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח: כנ"ל. נראה לי. שיחקת אמת או חובה: פף מזמן. שיחקת סיגריה / נרגילה זונה: מה!? שיחקת במחשב: מזמן. ראית טלויזיה: עכשיו. הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה: כן. עישנת [נרגילה / סיגריה]: להלהלה. התלכלכת:אע!? שיקרת: עכשיו XD עשית שיחת נפש: לאדע, כל הזמן דיברת בטלפון: לפני רבע שעה בערך דיברת במסנג'ר / איסיקיו: לפני 5 דקות שלחת אימייל: מזמן הלכת מכות: מזמן צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו: זה לא אני. התעצבנת: כל הזמן. נפגעת: כנ"ל היית מאושר: אמ לאדע כעסת: לאדע רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך: הווההוהו. הרגשת שמנדים אותך: נמ. הרגשת דחויי: מה אני צ'ק? הרגשת מקובל? אממממ הרגשת טוב בין אנשים: לאדע הרגשת שרוצים להיות איתך: האהאהא הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות: חעחעחעחעחעחע (זאת תשובה מספיק נכון?) רצית למות: פףפהפהף פגעת בעצמך: פםההפהףפ בובובו! עשית לעצמך משו טוב: לא כותבים דברים כאלה בפורום הזה! עשית אמבטיה: אנערף. עשית משו עם המשפחה: אתמול. שיחקת שש-בש: בחיים לא. הרגשת טוב בבית: שזחרתי אחרי החודש וחצי שלא הייתי בבית. הרגשת טוב בבי"ס: בשיעורים מצחיקים אנערף. הרגשת טוב עם עצמך: נמ. עשית ביד: לא הייתה כבר שאלה כזאת? XD ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי: להלהל! היית שיכור/ה ולא מאלכוהול: נו גם על זה עניתי! קיללת: עכשיו. חיבקת מישו /מישי: לאדע צעקת: זה כבר היה. בטוח. עשית גלגלון: מה אני אתלטתלטתלטתל!? אכלת עוגה: אתמול. היית באירוע משפחתי: אתמול בנית ארמון מחול: כמה שנים דפקת את הראש בקיר: חחח עוד לא חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות: ישמצב כאב לך הראש: אתמול כל היום קיבלת מחזור: XD שברת את הראש: עוד לא שברת את היד: מזמן בלעת כדור: לפני הרבה מאוד שנים. לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה: לא!~ היו לך כינים: לאדע חלמת שאת/ה על הירח: חח לא היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:] מטא מה!? היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון: אמממממ עיר הבירה? שעת סיום: 21:19

אפאחד לא קורא להלהלה../images/Emo194.gif

שעת התחלה: 21:15
פרטים אישיים:
שם: קרן גיל: עוד מעט 18
מקום מגורים: תל אביב תאריך לידה: 9.12.88 כיתה: יב' בי"ס: תיכון חדש מה את/ה לובש/ת: פיג'מה ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס? חס וחלילה
את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך? אמממממ.. ככה ככה |
האם אי פעם
התרחצת: כע התנשקת: כע הזדיינת:
היית בהופעה: כן היית בשירותים:
כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]: חחחחחחחחחחחח
כן היית בים: כן היית בבריכה: כע היית עם חברים: כע בכית: כע צחקת: כע השתכרת:
דה שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת: כןכן רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח: וואי כן!
שיחקת אמת או חובה: כן שיחקת סיגריה / נרגילה זונה: אה?!
שיחקת במחשב: כעע ראית טלויזיה: כע הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה: חח כן עישנת [נרגילה / סיגריה]: שניהם כן התלכלכת: כן שיקרת: לא
עשית שיחת נפש: כן דיברת בטלפון: כעע דיברת במסנג'ר / איסיקיו: כע שלחת אימייל: כע הלכת מכות: כן
צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו: כן =\ התעצבנת: כע נפגעת: כע היית מאושרת: כע כעסת: כע רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך: כן =[ הרגשת שמנדים אותך: כן הרגשת דחוייה: כע הרגשת מקובלת: כע הרגשת טוב בין אנשים: כע הרגשת שרוצים להיות איתך: כע הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות: כעע רצית למות: אכן פגעת בעצמך: כע עשית לעצמך משו טוב: כע עשית אמבטיה: כע עשית משו עם המשפחה: כע שיחקת שש-בש: לא הרגשת טוב בבית: כן הרגשת טוב בבי"ס: כן הרגשת טוב עם עצמך: אממ כן עשית ביד:
ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי: כן היית שיכור/ה ולא מאלכוהול: חח כן קיללת: כן כוס אעמק!
חיבקת מישו /מישי: כןכן צעקת: כן עשית גלגלון: חחחחח סוג של אכלת עוגה: כןן היית באירוע משפחתי: כע בנית ארמון מחול: כע דפקת את הראש בקיר: כע חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות: כע כאב לך הראש: כע קיבלת מחזור: כן..אבל בחודשיים האחורנים לא =\ שברת את הראש: לא שברת את היד: כע בלעת כדור: כע לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה: לא היו לך כינים: איכס כן
חלמת שאת/ה על הירח: חח לא היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:] במה?! היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון: חח כן | שעת סיום: 21:23

עדי D

New member
../images/Emo9.gifאני לאהוב שאלונים.

שעת התחלה: 21:44 פרטים אישיים: שם: עדי גיל: 15 וחצי מקום מגורים: חיפה תאריך לידה: 16.1.91 כיתה: י' בי"ס: ליאו באק מה את/ה לובש/ת: חולצה של תדהר אימפריה חח.. וג'ינס. ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס? לאאאאאאאאא
את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך? מאוד חח.. אבל באמת.. אחלה בצפר האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."] התרחצת: מה פתאוםםםםםםםםםםםםםם. התנשקת: כן
הזדיינת: לא היית בהופעה: יאפ היית בשירותים: יאפ כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]: יאפ היית בים:בוודאיייי היית בבריכה: כן. אבל איכ. היית עם חברים: כןן איי פעם הייתי עם חברים:]. בכית: כן צחקת:כן השתכרת:כן שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת:כן רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח:כן שיחקת אמת או חובה: חח כן שיחקת סיגריה / נרגילה זונה: לא כי אני לא מעשנת.. שיחקת במחשב: וודאי ראית טלויזיה: וודאי הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה: כן. עישנת [נרגילה / סיגריה]: נופ התלכלכת: חח כן שיקרת:כן עשית שיחת נפש:כן דיברת בטלפון:כן דיברת במסנג'ר / איסיקיו:כן שלחת אימייל: באונהה אנחנו במאה 21!! מזה השאלות האלה?. הלכת מכות: חח כן צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו: בערך. מן כזה. התעצבנת: ואעואעע. נפגעת:כן. היית מאושרת:כן כעסת:כן רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך:כן הרגשת שמנדים אותך:כן הרגשת דחוייה:כן הרגשת מקובלת:ממ.. בערך כן הרגשת טוב בין אנשים: כן הרגשת שרוצים להיות איתך: כן הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות: ממ לא חושבת רצית למות: לא פגעת בעצמך: לא עשית לעצמך משו טוב: כן עשית אמבטיה: כן עשית משו עם המשפחה: כן שיחקת שש-בש: לא הרגשת טוב בבית: כן הרגשת טוב בבי"ס: כן הרגשת טוב עם עצמך: כן עשית ביד: בטחח. היית שיכור/ה ולא מאלכוהול: חח מהלילהה.. קיללת: כן חיבקת מישו /מישי: כן צעקת: כן עשית גלגלון: חח לא אכלת עוגה: כן היית באירוע משפחתי: כן בנית ארמון מחול: כןן:]] דפקת את הראש בקיר: כן חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות: כן כאב לך הראש: כן קיבלת מחזור: כן :] שברת את הראש: לא שברת את היד:לא בלעת כדור:כן לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה: לא היו לך כינים: בטח בגן. חלמת שאת/ה על הירח: לא היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:] האמ. היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון: יאפ שעת סיום:21:57

Felix dude

New member
אני חזק! אני שרירי!

שעת התחלה: 22:27
פרטים אישיים:
שם: רותם פליקס אומיל רגב גיל:15 וקצת-יותר-מחודש מקום מגורים: רחוק תאריך לידה: 3.8 כיתה: י בי"ס: מכוער מה את/ה לובש/ת: בוקסר וגופיה ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס? לא את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך? לא
התרחצת: כן התנשקת: לא הזדיינת: לא היית בהופעה: כן היית בשירותים: כן כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]: כן היית בים: כן היית בבריכה: כן היית עם חברים: כן בכית: כן צחקת: כן השתכרת: כן שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת: כן רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח: כן שיחקת אמת או חובה: כן שיחקת סיגריה / נרגילה זונה: האה? שיחקת במחשב: כן ראית טלויזיה: כן הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה: כן עישנת [נרגילה / סיגריה]: כן התלכלכת: כן שיקרת: כן עשית שיחת נפש: כן דיברת בטלפון: כן דיברת במסנג'ר / איסיקיו: כן שלחת אימייל: כן הלכת מכות: כן צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו: כן התעצבנת: כן נפגעת: כן היית מאושרת: כן כעסת: כן רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך: כן הרגשת שמנדים אותך: כן הרגשת דחוייה: כן הרגשת מקובלת: כ..לא הרגשת טוב בין אנשים: כן הרגשת שרוצים להיות איתך: כן הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות: ? רצית למות: כה פגעת בעצמך: לא עשית לעצמך משו טוב:כוסאמק אני שומעת רעשים כאילו מישו משחק לי דמקה במחשב אבל המסנג'ר סגור ואין לי שמץ מזה!!!! עשית אמבטיה:ככההה עשית משו עם המשפחה: ? שיחקת שש-בש: כה הרגשת טוב בבית: כה הרגשת טוב בבי"ס: כה הרגשת טוב עם עצמך:כה עשית ביד:?. ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי:לא היית שיכור/ה ולא מאלכוהול: כה קיללת: חיבקת מישו /מישי: צעקת: עשית גלגלון: אכלת עוגה: היית באירוע משפחתי: בנית ארמון מחול: דפקת את הראש בקיר: חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות: כאב לך הראש: קיבלת מחזור: שברת את הראש: שברת את היד: בלעת כדור: לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה: היו לך כינים: חלמת שאת/ה על הירח: היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:] היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון: שעת סיום: הודגש באמצעות מדגישומטיק
נמאס לי. עצבן אותי השאלון הזה. [חהחה רצתי היום 4 קילומר בפחות מ25 דקות]

../images/Emo79.gif"If I Could Fly..."

שעת התחלה:11:18
פרטים אישיים:
שם:גלוֹס/גלוּש
מקום מגורים:בית כזה...
תאריך לידה:15/3
כיתה:י"ב
בי"ס:בע
מה את/ה לובש/ת:בוקסר לבן וחולצה כתומה
ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס?כן אבל אנלא לובשת אותם
את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך?לא
האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."]טוב זה מטומטם אז אעשה לפי "מתי בפעם האחרונה"
התרחצת:בבוקר
התנשקת:המ.
הזדיינת:המ.
היית בהופעה:חמישי
היית בשירותים:מיקודם
כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]:אתמול או משו
היית בים:לפני יותר מידי זמן!! [שבוע וחצי ככה]
היית בבריכה:כמה שבועות
היית עם חברים:היום
בכית:חמישי
צחקת:היום
השתכרת:מממ...שישי לפני שבועיים
שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת:לא זוכרת
רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח:בטח בפעם האחרונה במועדון
שיחקת אמת או חובה:סוף החופש
שיחקת סיגריה / נרגילה זונה:באותו יום^
שיחקת במחשב:כמה ימים
ראית טלויזיה:עכשיו
הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה:אתמול
עישנת [נרגילה / סיגריה]:לפני...מממ...3 שעות?
התלכלכת:לאדעת
שיקרת:לאדעת
עשית שיחת נפש:תמיד
דיברת בטלפון:מיקודם
דיברת במסנג'ר / איסיקיו:מיקודם עם טלוֹס :]
שלחת אימייל:מזמן
הלכת מכות:מזמן
צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו:לאדעת
התעצבנת:תמיד
נפגעת:דיי אתמול...בעקיפין כזה..מממ...לאמשנה ><.
היית מאושרת:לאדעת
כעסת:תמיד
רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך:כלכך הרבה.
הרגשת שמנדים אותך:טוב, אעבור ל"האם אי פעם"... -כן.
הרגשת דחוייה:כן
הרגשת מקובלת:כן
הרגשת טוב בין אנשים:כן
הרגשת שרוצים להיות איתך:אה-הא
הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות:אה-הא
רצית למות:אה-הא
פגעת בעצמך:נפשית
עשית לעצמך משו טוב:ישמצב
עשית אמבטיה:אה-הא
עשית משו עם המשפחה:אה-הא
שיחקת שש-בש:אה-הא :]]]]]]
הרגשת טוב בבית:אה-הא
הרגשת טוב בבי"ס:מממ...ישמצב
הרגשת טוב עם עצמך:ישמצב
עשית ביד:לא
ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי:
היית שיכור/ה ולא מאלכוהול:כן :] טבעי.
קיללת:אה-האא
חיבקת מישו /מישי:ברורררר
צעקת:אה-הא
עשית גלגלון:אה-הא
אכלת עוגה:אה-הא
היית באירוע משפחתי:כן נו
בנית ארמון מחול:כןן
דפקת את הראש בקיר:כן
חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות:כן
כאב לך הראש:כן
קיבלת מחזור:כן
שברת את הראש:לא
שברת את היד:לא
בלעת כדור:כן
לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה:לא
היו לך כינים:לאדעת
חלמת שאת/ה על הירח:לא
היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:]הא?
היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון:ברורר
שעת סיום:11:28

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifכל הלילה היא רחצה לאור ירח

שעת התחלה:00:17 פרטים אישיים: שם:שי גיל:16 מקום מגורים:איזור חיפה תאריך לידה:27.8.90 כיתה:י"א בי"ס:מ.מ. מה את/ה לובש/ת:כרגע? בוקסר ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס?חלילה את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך?כן האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."] התרחצת:כן.. התנשקת:כן הזדיינת:בינתיים לא
היית בהופעה:כמובן היית בשירותים:כן כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]:כן היית בים:כן היית בבריכה:כן היית עם חברים:כן בכית:כן צחקת:כן השתכרת:|סדגשכן| שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת:כן רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח:כן שיחקת אמת או חובה:כן שיחקת סיגריה / נרגילה זונה:כן שיחקת במחשב:כן ראית טלויזיה:כן הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה:כן עישנת [נרגילה / סיגריה]:כן התלכלכת:כן שיקרת:כן עשית שיחת נפש:כן דיברת בטלפון:כן דיברת במסנג'ר / איסיקיו:כן שלחת אימייל:כן הלכת מכות:לא צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו:כן התעצבנת:כן נפגעת:כן היית מאושרת:כן כעסת:כן רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך:כן הרגשת שמנדים אותך:כן הרגשת דחוייה:כן הרגשת מקובלת:כן הרגשת טוב בין אנשים:כן הרגשת שרוצים להיות איתך:כה הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות:כה רצית למות:כה פגעת בעצמך:כה עשית לעצמך משו טוב:כה עשית אמבטיה:כה עשית משו עם המשפחה:כה שיחקת שש-בש:כה הרגשת טוב בבית:כה הרגשת טוב בבי"ס:כה הרגשת טוב עם עצמך:כה עשית ביד:כה ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי:כה היית שיכור/ה ולא מאלכוהול:כה קיללת:כה חיבקת מישו /מישי:כה צעקת:כה עשית גלגלון:לא אכלת עוגה:כה היית באירוע משפחתי:כה בנית ארמון מחול:כה דפקת את הראש בקיר:כה חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות:כה כאב לך הראש:כה קיבלת מחזור:לא שברת את הראש:לא שברת את היד:לא בלעת כדור:כה לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה:לא היו לך כינים:כה חלמת שאת/ה על הירח:לא היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:]לא היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון:כה שעת סיום:00:20 נגמרו השאלות>< תהנו יקירי.
שאלון דפוק באמאשלי!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

כל השאלונים אותו דבר.

שעת התחלה: 13:50 פרטים אישיים: שם: יוכבד גיל: 15 מקום מגורים: נגב תאריך לידה: 26.6 כיתה: י בי"ס: מעה"ב מה את/ה לובש/ת: בגדים ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס? לא את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך? כן נחמד ביותר האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."] התרחצת: דה התנשקת: דה הזדיינת: נוופ היית בהופעה: דה היית בשירותים: דה כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]: דה היית בים: דה היית בבריכה: דה היית עם חברים: דה בכית: דה צחקת: דה השתכרת: דה שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת: דה רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח: דה שיחקת אמת או חובה: דה שיחקת סיגריה / נרגילה זונה: כן!~ שיחקת במחשב:דה ראית טלויזיה: דה הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה: דה עישנת [נרגילה / סיגריה]: דה התלכלכת: דה שיקרת: דה עשית שיחת נפש: דה דיברת בטלפון: דה דיברת במסנג'ר / איסיקיו: דה שלחת אימייל: דה הלכת מכות: דה צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו : דה התעצבנת: דה מרוקאיות לשמה!!!!!! נפגעת: דה היית מאושרת: כן, אניחושבת כעסת: דה רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך: אוהו הרגשת שמנדים אותך: חח הרגשת דחוייה: חח הרגשת מקובלת: חחח הרגשת טוב בין אנשים: דה הרגשת שרוצים להיות איתך : דה הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות: בהחלטיק רצית למות: דה פגעת בעצמך: דה עשית לעצמך משו טוב: דה עשית אמבטיה: דה עשית משו עם המשפחה: דה שיחקת שש-בש: דה עידן הפסיד לי וכתירוץ לזה הוא הלך לצבא הרגשת טוב בבית: הרגשת טוב בבי"ס: דה הרגשת טוב עם עצמך: דה עשית ביד: למיכלי P: ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי: חחחחח תלוי מה אתם מגדירים היית שיכור/ה ולא מאלכוהול: דה קיללת: דה חיבקת מישו /מישי: דה צעקת: דה עשית גלגלון: דה!! אכלת עוגה: דה היית באירוע משפחתי: דה בנית ארמון מחול: דה דפקת את הראש בקיר: כן היום בבוקר האמת חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות: דה, מי לא? כאב לך הראש: דה קיבלת מחזור: דה שברת את הראש: במובן הפיזי? שברת את היד: לא בלעת כדור: דה לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה: לא היו לך כינים: דה חלמת שאת/ה על הירח: לא היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:] מטאליסט? לא. חח היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון: אופקורס, בומבמלה\סגול\בראשית רולעז. שעת סיום: 13:55 זה הכל?!?!?

למעלה