חוחס../images/Emo112.gif
שעת התחלה: 21:13 פרטים אישיים: שם: איפרת גיל: 14 וחצי מקום מגורים: זכרון יעקב תאריך לידה: 20.2.92 כיתה: ט'7 בי"ס: אורט מה את/ה לובש/ת: חולצה ומכנסיים ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס? ברוך השם לא. את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך? בינתיים כן.. האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."] אבל בא לי שזה יהיה מתי בפעם האחרונה... התרחצת: לפני שעה התנשקת: לא משנה הזדיינת: לפני מאתיים שנה היית בהופעה: מחר!!

היית בשירותים: לפני כמה דקות כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]: כנ"ל היית בים: לפני שבועיים
היית בבריכה: מזמן... היית עם חברים: היום
בכית: ביום חמישי צחקת: היום השתכרת: מזמן שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת: ראשון רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח: בהופעה של מוניקה בבארבי במרץ. נראלי. שיחקת אמת או חובה: פייייייייייי שנים שיחקת סיגריה / נרגילה זונה: לא שיחקתי שיחקת במחשב: כשהתפוחים עבד
ראית טלויזיה: מזמן הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה: אתמול
עישנת [נרגילה / סיגריה]: לפני חודש ככה התלכלכת: היום שיקרת: מזמן עשית שיחת נפש: אתמול
דיברת בטלפון: לפני שעתיים ככה.. אדוה
דיברת במסנג'ר / איסיקיו: לפני מספר רגעים. שלחת אימייל: מזמן הלכת מכות: אתמול
צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו: מזמן.. אבל עשיתי את זה המון התעצבנת: מזמן נפגעת: מזמן היית מאושרת: היום כעסת: מזמן רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך: אף פעם.. זאת הבעיה איתי הרגשת שמנדים אותך: שמישהו מסוים מנדה אותי נאמ, לפני כמה ימים הרגשת דחוייה: לפני כמה ימים הרגשת מקובלת: חחחחחחחח מה דה פאק הרגשת טוב בין אנשים: היום הרגשת שרוצים להיות איתך: הכי חזק - לפני שבועיים הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות: מזתומר? רצית למות: לפני איזה שנה פגעת בעצמך: מזמן עשית לעצמך משו טוב:
עשית אמבטיה: מזמן עשית משו עם המשפחה: אממ בשבת (?) שיחקת שש-בש: מזמממממממממן הרגשת טוב בבית: עכשיו הרגשת טוב בבי"ס: היום הרגשת טוב עם עצמך: היום עשית ביד: לא עשיתי ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי: לא משנה היית שיכור/ה ולא מאלכוהול: אתמול קיללת: היום אני מניחה חיבקת מישו /מישי: היום צעקת: אתמול עשית גלגלון: שבוע שעבר אכלת עוגה: היום היית באירוע משפחתי: בשוויץ בנית ארמון מחול: כל הזמן
דפקת את הראש בקיר: בכיסא
שבוע שעבר חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות: מזמן ממש.. כאב לך הראש: אתמול בלילה קיבלת מחזור: לפני שבועיים שברת את הראש: לא שברתי שברת את היד: לא שברתי בלעת כדור: לפני שבועיים לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה: לקחתי בטעות פעם >< חיפשתי אקמול היו לך כינים: בחופש מתישהו
חלמת שאת/ה על הירח:
!!!!!!!!!!! בערך לפני שנה היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:] מטאלנד? זה מקום עם הרבה מטאליסטים? היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון: לפני שבועיים שעת סיום: 21:16