היום ב-
אנשים

נראה לי צריך להסביר פה מה זה

נרגילה\סיגריה זונה
אבל אין לי כוח, אז לא אני אסביר טוב נו אין לי משהו אחר לעשות חח זה משחק כזה שלוקחים שאכטה ואז מעבירים לבא בתור ולא מוציאים את העשן מהפה עד שהצינור\סיגריה מגיעים אלייך בחזרה. ותמיד יש את החראות שלוקח להם שעות לקחת שאכטה ><

../images/Emo79.gifאצלנו זה אחרת..

כל אחד לוקח שאכטה מהסיגריה בלי לאפר ואז מי שנופל לו האפר צריך לקבל משימה [ועשינו פעם גם סטריפ-סיגריהזונה
]

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif לאלאלא!!>><<

נרגילה זונה זה שכל אחד לוקח שכטה ושאסור לו להוציא את העשן עד שהזה שאחריו מסיים לקחת את השכטה. סיגריה זונה זה שכל אחד לוקח שכטה בלי לאפר ומי שנופל לו האפר מקבל משימה.
ככה זה אצלנו לפחות. Oס

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אה ב-א-מ-ת?!

חשבתי שלרמן סתם ליקק לך ת'סנדל ושאת סתם שיפשפת לאורי את האמא של הבטן ושבוכמן סתם הסניפה את הנעל של אורי

משעמם

שעת התחלה: 17:29 פרטים אישיים: שם: רון גיל: 15 ו8 מקום מגורים: פ"ת תאריך לידה: 28.12.90 כיתה: י' בי"ס: ;[ מה את/ה לובש/ת: מכנס וחולצה ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס? לא וטוב שלא את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך? כלכך לא האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."] התרחצת: לא. נו מה נראה לכם? התנשקת: כה הזדיינת: לא היית בהופעה: כה היית בשירותים: כה כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]: כה היית בים: כה היית בבריכה: כה היית עם חברים: כה בכית: כה צחקת: כה השתכרת: כה שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת: כה רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח: לא שיחקת אמת או חובה: כה שיחקת סיגריה / נרגילה זונה: לא שיחקת במחשב: כה ראית טלויזיה: כה הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה: כה עישנת [נרגילה / סיגריה]: כה התלכלכת: כה שיקרת: כה עשית שיחת נפש: כה דיברת בטלפון: כה דיברת במסנג'ר / איסיקיו: כה שלחת אימייל: כה הלכת מכות: בקטנה צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו: בקטנה התעצבנת: כה נפגעת: כה היית מאושרת: כה כעסת: כה רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך: כה הרגשת שמנדים אותך: קצת הרגשת דחוייה: לא ממש הרגשת מקובלת: קצת הרגשת טוב בין אנשים: כה הרגשת שרוצים להיות איתך: כה הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות: לא רצית למות: כה פגעת בעצמך: קצת עשית לעצמך משו טוב: כה עשית אמבטיה: כה עשית משו עם המשפחה: כה שיחקת שש-בש: כה הרגשת טוב בבית: לפני הרבה זמן :/ הרגשת טוב בבי"ס: גם הרגשת טוב עם עצמך: כה עשית ביד: O: אני? ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי: אפשר לאמר היית שיכור/ה ולא מאלכוהול: כה קיללת: כה חיבקת מישו /מישי: כה צעקת: כה עשית גלגלון: \עקום אבל כה אכלת עוגה: כה היית באירוע משפחתי: כה בנית ארמון מחול: כה דפקת את הראש בקיר: כה חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות: כה כאב לך הראש: כה קיבלת מחזור: כה שברת את הראש: כה שברת את היד: לא בלעת כדור: כה לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה: :/ היו לך כינים: ווי זמיר. בגן אולי חלמת שאת/ה על הירח: לא היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:] עדיין לא היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון: כה שעת סיום: 17:38

a d i 8

New member
משעמם...../images/Emo122.gif....

שעת התחלה:21:02 פרטים אישיים: שם:עדי גיל:16 וחצי מקום מגורים:ר"ג תאריך לידה:21.4.90 כיתה:יא' בי"ס:בליך מה את/ה לובש/ת:גופיית סבא ובוקסר ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס?אכן את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך?נחמד.. האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."] התרחצת:
התנשקת:
הזדיינת:אהההה....לא היית בהופעה:ברור
היית בשירותים:
כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]:
היית בים:
היית בבריכה:
היית עם חברים:
בכית:
צחקת:
השתכרת:
שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת:
רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח:
שיחקת אמת או חובה:
שיחקת סיגריה / נרגילה זונה:
שיחקת במחשב:
ראית טלויזיה:יותר מידי הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה:
עישנת [נרגילה / סיגריה]:
התלכלכת:
שיקרת:
עשית שיחת נפש:
דיברת בטלפון:
דיברת במסנג'ר / איסיקיו:
שלחת אימייל:
הלכת מכות:
צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו:
התעצבנת:
נפגעת:
היית מאושרת:
כעסת:
רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך:
הרגשת שמנדים אותך:
הרגשת דחוייה:
הרגשת מקובלת:
הרגשת טוב בין אנשים:
הרגשת שרוצים להיות איתך:
הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות:
רצית למות:
פגעת בעצמך:
עשית לעצמך משו טוב:
עשית אמבטיה:
עשית משו עם המשפחה:
שיחקת שש-בש:
הרגשת טוב בבית:
הרגשת טוב בבי"ס:
הרגשת טוב עם עצמך:
עשית ביד:
ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי:
היית שיכור/ה ולא מאלכוהול:
קיללת:
חיבקת מישו /מישי:
צעקת:
עשית גלגלון:
אכלת עוגה:
היית באירוע משפחתי:
בנית ארמון מחול:
דפקת את הראש בקיר:
חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות:
כאב לך הראש:
קיבלת מחזור:
שברת את הראש:
שברת את היד:
בלעת כדור:
לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה:
היו לך כינים:
חלמת שאת/ה על הירח:
היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:]
היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון:
שעת סיום:9:10 נגמרו השאלות>< תהנו יקירי.

keeeren

New member
ממממ אני עייףףף...

שעת התחלה: 00:11 פרטים אישיים: שם:קרן גיל: 17... יאאאאא איזה כיף להגיד את זה
מקום מגורים:בת ים תאריך לידה: 8.9.89 כיתה:יב' בי"ס: רמות מה את/ה לובש/ת: מממ בוקשר וגופיה ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס? כן, חולצה את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך? את השכבה כן את הבה"ס עצמו ממש ממש לא.. אבל מצחיק לי אז זה כבר טוב.. האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."] התרחצת: לפני חצי שעה ככה התנשקת: וואי מזמן אהמ לפני *מחשבת* חודש וחצי ככה הזדיינת: אף פעם..
היית בהופעה: לפני כמה ימים בווליום ת"א היית בשירותים: לפני שעה ככה כשחזרתי הביתה.. עשיתי פישפיש כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]: לפני יומיים או יום.. לא יודעת היית בים: יום שישי בחוף הים סתם אבל כמה ימים לפני זה הייתי בשחייה לילית.. היית בבריכה: לפני שבוע וחצי בסמינר פתיחת שנה היית עם חברים: לפני שעה ככה חזרתי מהצופים והייתי עם חברים בכית: לא זוכרת.. לפני כמה שבועות צחקת: לפני שעה ככה בצופים השתכרת: יום שישי שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת: שלשום רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח: מממ מזמן לא עשיתי את זה כי הופעות לא נחשב אז אהמ במסיבת גיוס לפני חודש וחצי ככה שיחקת אמת או חובה: בסמינר פתיחת שנה לפני שבוע וחצי שיחקת סיגריה / נרגילה זונה: מזמןןןן שיחקת במחשב: מזמןןן ראית טלויזיה: אתמול הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה: מזמןןן עישנת [נרגילה / סיגריה]: מזמןןן (חחח חוזר על עצמו) התלכלכת: היום בשבט כשבניתי פעולה שיקרת: לא זוכרת עשית שיחת נפש: היום חצי כזה אבל כמו שצריך בסמינר לפני שבוע וחצי דיברת בטלפון: לפני שעה עם אמא דיברת במסנג'ר / איסיקיו: לפני כמה דקות שלחת אימייל: מזמןןן הלכת מכות: מזמןןן צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו: לפני כמה ימים התעצבנת: היום נפגעת: לא זוכרת.. אבל לא מזמן היית מאושרת: היום כעסת: היום רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך: היום הרגשת שמנדים אותך: לא זוכרת הרגשת דחוייה: לא זוכרת הרגשת מקובלת: מז"א? היום.. נראה לי.. הרגשת טוב בין אנשים: היום הרגשת שרוצים להיות איתך: היום הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות: ממ לא זוכרת רצית למות: לא זוכרת פגעת בעצמך: אפעם עשית לעצמך משו טוב: לא זוכרת עשית אמבטיה: מזמןןן עשית משו עם המשפחה: יום שישי שיחקת שש-בש: מזמןןן הרגשת טוב בבית: היום הרגשת טוב בבי"ס: היום הרגשת טוב עם עצמך:היום.. אחרי שעשיתי סוף סוף גבות חחחח
עשית ביד:never.. באמת!!! ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי: לפני פאקינג 4 חודשים!!! כוס אמקקקק היית שיכור/ה ולא מאלכוהול: לפני כמה ימים מעייפות קיללת: היום חיבקת מישו /מישי: היום צעקת: היום עשית גלגלון: לפני שבוע וחצי בבריכה אכלת עוגה: אתמול היית באירוע משפחתי: לפני שבועיים ככה בנית ארמון מחול: מזמןןן דפקת את הראש בקיר: אף פעם.. חחחח חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות: לפני כמה ימים פיתחתי על זה שיחה כאב לך הראש: יום שבת קיבלת מחזור: עכשיו סיימתי שברת את הראש: אף פעם שברת את היד: אף פעם בלעת כדור: יום חמישי או שישי לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה: אףפעם היו לך כינים:בגן חלמת שאת/ה על הירח:אף פעם היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:]אף פעם היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון: ווליום ת"א נחשב? שעת סיום:00:21

Tin Doll

New member
../images/Emo7.gif

שעת התחלה: 12:12 פרטים אישיים: גיל: 17.5 מקום מגורים: ירושלים תאריך לידה: 23.3.89 כיתה: י"ב בי"ס: מעלה ערב מה את/ה לובש/ת: גופיה ומכנסון ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס? לא את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך? כן האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."] התרחצת: אתמול התנשקת: לפני.. שבועיים הזדיינת: לפני שבועיים היית בהופעה: מזמן היית בשירותים: קודם כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]: לפני כמה ימים היית בים: לפני כמה חודשים היית בבריכה: פייי היית עם חברים: שלשום בכית: אתמול צחקת: מזמן השתכרת: יום רביעי שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת: מזמן רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח: מזמן שיחקת אמת או חובה: מזמן שיחקת סיגריה / נרגילה זונה: לא שיחקתי שיחקת במחשב: אתמול ראית טלויזיה: מזמן הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה: אתמול עישנת [נרגילה / סיגריה]: אתמול התלכלכת: לא זוכרת שיקרת: לא זוכרת עשית שיחת נפש: לא זוכרת דיברת בטלפון: היום בבוקר דיברת במסנג'ר / איסיקיו: עכשיו שלחת אימייל: לא זוכרת הלכת מכות: לא זוכרת צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו: לא זוכרת התעצבנת: אתמול נפגעת: לפני שבוע היית מאושרת: קצת לפני שבוע כעסת: אתמול רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך: כל הימים האלה הרגשת שמנדים אותך: לא יודעת הרגשת דחוייה: לא זוכרת הרגשת מקובלת: לא זוכרת הרגשת טוב בין אנשים: לא זוכרת הרגשת שרוצים להיות איתך: אממ הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות: עכשיו רצית למות: לא זוכרת פגעת בעצמך: מזמן עשית לעצמך משו טוב: אממ עשית אמבטיה: מקלחת עשית משו עם המשפחה: מזמן שיחקת שש-בש: מזמן הרגשת טוב בבית: מזמן הרגשת טוב בבי"ס: לא הרגשתי הרגשת טוב עם עצמך: מזמן עשית ביד: מזמן ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי: לפני שבועיים ]; היית שיכור/ה ולא מאלכוהול: לאדעת קיללת: לא זוכרת חיבקת מישו /מישי: אתמול צעקת: לפני כמה ימים עשית גלגלון: מזמן אכלת עוגה: מזמן היית באירוע משפחתי: לפני כמה שבועות בנית ארמון מחול: מזמן דפקת את הראש בקיר: מזמן חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות: אממ כאב לך הראש: עכשיו קיבלת מחזור: לפני שבוע שברת את הראש: אף פעם שברת את היד: אף פעם בלעת כדור: אתמול לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה: לפני איזה 3 חודשים היו לך כינים: כשהייתי קטנה חלמת שאת/ה על הירח: לא חלמתי היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:] לא הייתי היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון: מזמן שעת סיום: 12:28

אפרת P

New member
חוחס../images/Emo112.gif

שעת התחלה: 21:13 פרטים אישיים: שם: איפרת גיל: 14 וחצי מקום מגורים: זכרון יעקב תאריך לידה: 20.2.92 כיתה: ט'7 בי"ס: אורט מה את/ה לובש/ת: חולצה ומכנסיים ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס? ברוך השם לא. את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך? בינתיים כן.. האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."] אבל בא לי שזה יהיה מתי בפעם האחרונה... התרחצת: לפני שעה התנשקת: לא משנה הזדיינת: לפני מאתיים שנה היית בהופעה: מחר!!:) היית בשירותים: לפני כמה דקות כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]: כנ"ל היית בים: לפני שבועיים
היית בבריכה: מזמן... היית עם חברים: היום
בכית: ביום חמישי צחקת: היום השתכרת: מזמן שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת: ראשון רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח: בהופעה של מוניקה בבארבי במרץ. נראלי. שיחקת אמת או חובה: פייייייייייי שנים שיחקת סיגריה / נרגילה זונה: לא שיחקתי שיחקת במחשב: כשהתפוחים עבד
ראית טלויזיה: מזמן הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה: אתמול
עישנת [נרגילה / סיגריה]: לפני חודש ככה התלכלכת: היום שיקרת: מזמן עשית שיחת נפש: אתמול
דיברת בטלפון: לפני שעתיים ככה.. אדוה
דיברת במסנג'ר / איסיקיו: לפני מספר רגעים. שלחת אימייל: מזמן הלכת מכות: אתמול
צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו: מזמן.. אבל עשיתי את זה המון התעצבנת: מזמן נפגעת: מזמן היית מאושרת: היום כעסת: מזמן רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך: אף פעם.. זאת הבעיה איתי הרגשת שמנדים אותך: שמישהו מסוים מנדה אותי נאמ, לפני כמה ימים הרגשת דחוייה: לפני כמה ימים הרגשת מקובלת: חחחחחחחח מה דה פאק הרגשת טוב בין אנשים: היום הרגשת שרוצים להיות איתך: הכי חזק - לפני שבועיים הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות: מזתומר? רצית למות: לפני איזה שנה פגעת בעצמך: מזמן עשית לעצמך משו טוב:
עשית אמבטיה: מזמן עשית משו עם המשפחה: אממ בשבת (?) שיחקת שש-בש: מזמממממממממן הרגשת טוב בבית: עכשיו הרגשת טוב בבי"ס: היום הרגשת טוב עם עצמך: היום עשית ביד: לא עשיתי ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי: לא משנה היית שיכור/ה ולא מאלכוהול: אתמול קיללת: היום אני מניחה חיבקת מישו /מישי: היום צעקת: אתמול עשית גלגלון: שבוע שעבר אכלת עוגה: היום היית באירוע משפחתי: בשוויץ בנית ארמון מחול: כל הזמן
דפקת את הראש בקיר: בכיסא
שבוע שעבר חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות: מזמן ממש.. כאב לך הראש: אתמול בלילה קיבלת מחזור: לפני שבועיים שברת את הראש: לא שברתי שברת את היד: לא שברתי בלעת כדור: לפני שבועיים לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה: לקחתי בטעות פעם >< חיפשתי אקמול היו לך כינים: בחופש מתישהו
חלמת שאת/ה על הירח:
!!!!!!!!!!! בערך לפני שנה היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:] מטאלנד? זה מקום עם הרבה מטאליסטים? היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון: לפני שבועיים שעת סיום: 21:16

nobody99

New member
הממ..

שם:טל גיל:16 מקום מגורים:חיפה תאריך לידה:5.6 כיתה:י'א בי"ס:ראלי מה את/ה לובש/ת:בגדים אבל רגע אני עוד שניה מתפשט ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס?כע.. בעע את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך? חוץ מאת חברים שלי שמה אני לא אוהב כלום בבית ספר הזה האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."] התרחצת:כע.. התנשקת:כע הזדיינת:לע היית בהופעה:כע היית בשירותים:כע כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]: היית בים:כע היית בבריכה:כע היית עם חברים:כע בכית:יאפ צחקת:יאפ השתכרת:ייאאאאאפ שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת:בערך כל יופ רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח: הממ נראה לי שיחקת אמת או חובה:בטח! שיחקת סיגריה / נרגילה זונה:יאפ שיחקת במחשב:יאפ ראית טלויזיה:יאפ הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה:הממ כע מדי פעם זה דווקא כיף אם לא חם עישנת [נרגילה / סיגריה]:יאפ התלכלכת:יאפ שיקרת:יאפ עשית שיחת נפש:יאפ דיברת בטלפון:יאפ דיברת במסנג'ר / איסיקיו:אהא שלחת אימייל:אהא הלכת מכות:יאפ צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו:כן.. התעצבנת:כע נפגעת:כע היית מאושרת:כע כעסת:כע רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך:כע הרגשת שמנדים אותך:כע הרגשת דחוייה:כע הרגשת מקובלת:כע הרגשת טוב בין אנשים:כע הרגשת שרוצים להיות איתך:טוב זה מתחיל לשעמם.. כן.. הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות:הממ נראה לי רצית למות:כע פגעת בעצמך:כע עשית לעצמך משו טוב:כע עשית אמבטיה:כע עשית משו עם המשפחה:כע שיחקת שש-בש:כע הרגשת טוב בבית: לע הרגשת טוב בבי"ס:בערך הרגשת טוב עם עצמך: המ לפעמים עשית ביד:כע ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי:יאפ היית שיכור/ה ולא מאלכוהול:חח כל יום:) קיללת:כע חיבקת מישו /מישי:כע צעקת:כע עשית גלגלון:כע אכלת עוגה:כע היית באירוע משפחתי:כע בנית ארמון מחול:וואי נוסטלגיה:p דפקת את הראש בקיר:את לקחת לי את המשפט ! חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות: הממ אני חושב.באחד השיעורים שהיה ממש משעמם כאב לך הראש:כע קיבלת מחזור:הממ לא חושב שברת את הראש:לע שברת את היד:לע בלעת כדור:כע לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה:לע מאמין בשיט הזה היו לך כינים:לע חלמת שאת/ה על הירח:פעם שהייתי שיכור היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:] היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון: יאפ אבל בתקווה השנה יש מטאליסט אז נלך לזה גם:)

../images/Emo121.gifלהבות אש לא יוכלו לה...

שעת התחלה:01:26 פרטים אישיים: פייי זה קשה שם: לא זוכר גיל: משתנה עם השנים 'תם יודעים מקום מגורים: חור תאריך לידה: מזמן כיתה: טיפולית בי"ס: ביס ביס בום בום ביס מה את/ה לובש/ת: בגדים ישלך מדים [תלבושת אחידה] לבי"ס? שרוואל, חולצה קרועה, שיער ארוך ורגליים יחפות... פלוס מינוס את/ה אוהב/ת את הבי"ס שלך?כע, הוא עושה סימנים של שיניים האם אי פעם [יכול להיות שיהיו שאלות לא קשורות, אבל זה בגלל שבהתחלה זה היה "מתי בפעם האחרונה.."] התרחצת: מה זה? התנשקת: כנ"ל? הזדיינת: כנ"ל? היית בהופעה: מזמן היית בשירותים:חחח באולפנים של רשת
כתבת בפורום [אל תחחשיבו את הפעם הזאת..]:עכשיו היית בים:מזמן היית בבריכה:שבוע שעבר היית עם חברים:היום בכית:כמעט היום צחקת:כנ"ל השתכרת:מזמן שמעת מוזיקה בפול ווליום והשתגעת:מזמן:/ רקדת כלכך הרבה עד שלא היה כוח:כנ"ל שיחקת אמת או חובה:כנ"ל שיחקת סיגריה / נרגילה זונה:אפעם שיחקת במחשב:D: ראית טלויזיה:פפפ הסתובבת בקיבוץ / עיר / ישוב סתם בלי סיבה:מלא זמן לא עישנת [נרגילה / סיגריה]:נופ התלכלכת:היום שיקרת:לא זוכר עשית שיחת נפש:פפפ מזמן לא. דיברת בטלפון:החלפתי מילה וחצי עם ליל דיברת במסנג'ר / איסיקיו:עכשיו שלחת אימייל:קודם הלכת מכות:מזמן
("אתה רוצה שאני אסרס אותך?? ככה? בנשיכה???"
) צעקת על מישו / מישי את כל מה שאת חושב/ת עליו:לא זוכר התעצבנת:לא זוכר נפגעת: חודש? היית מאושרת:ממש מאושר? לא זוכר, ניראלי כשהלכתי בת"א לבד כעסת:לא יודע רצית להגיד משו אבל הרגשת שאסור לך:???????? הרגשת שמנדים אותך:פפפ הרגשת דחוייה:... הרגשת מקובלת:... הרגשת טוב בין אנשים:... הרגשת שרוצים להיות איתך:... הרגשת משוגע/ת מהסיבות הלאו דווקא טובות:הכל טוב רצית למות:לא פגעת בעצמך:לא עשית לעצמך משו טוב:אולי עשית אמבטיה:כע עשית משו עם המשפחה:כע שיחקת שש-בש:כע
בוקר אחרי לילה ללא שינה ברחובות רעננה, טוסטים, ששבש, קולה מעפנה ועוגיות מוזרות עם ישי, אחחח היו זמנים
הרגשת טוב בבית:כע הרגשת טוב בבי"ס:כע הרגשת טוב עם עצמך:כע עשית ביד:תשאלו את בנצי:] ביצעת אקט מיני [לאו דווקא סקס..] עם מישו / מישי:|מרימגבה| היית שיכור/ה ולא מאלכוהול:הא? אני שיכור ולא מיין ידידי יענו? קיללת:כע חיבקת מישו /מישי:
צעקת:כע עשית גלגלון:כע אכלת עוגה:כע היית באירוע משפחתי:כע בנית ארמון מחול:ככככככככככככעעעעעעעעעעעבערך דפקת את הראש בקיר:כמו ברומא חשבת על מוות לא במובן של אני רוצה למות:??? כאב לך הראש:כע קיבלת מחזור:כע שברת את הראש:לא שברת את היד:כע בלעת כדור:כע לקחת ריטלין / קונצרטה / כל סוג אחר של כדור הרגעה:לא היו לך כינים:כע חלמת שאת/ה על הירח:לא היית במטאלנד: [חע! רק אני הייתP:]לא היית בספטיבל / משו אחר בסיגנון:כע שעת סיום:01:42

למעלה