התחלתי לראות בליץ' ^_______^

Bakura

New member
../images/Emo96.gif התחלתי לראות בליץ' ^_______^

מאתמול. אני בפרק שתייםעשרה, מתקדמת לשלושעשרה. עד עכשיו אני לא מבינה למה אמרו שהסדרה משעממת עד פרקים 16-17, זה דווקא נחמד מאוד. ^^ אה, וצ'אד פשוט מותק. מותק מותק מותק. כמובן שהייתי מעט בהלם שגיליתי שהוא בן 15, אבל אז אמרתי לעצמי- הי, אם הוא בן חמשעשרה, ואיצ'יגו בן חמשעשרה, אז זה בסדר ^_________^!!!! והחברה הלסבית של אוריהימה מצחיקה, אבל אני מעדיפה את אוריהימה ואת החברה הכי טובה הזאת שלה ביחד. לא אהבתי כל כך אבל שמנסים לרמוז כל הזמן על איצ'ירוקיה. כאילו, בסדר, הם יהיו ביחד והכל, אבל בן ובת אף פעם לא יכולים להיות סתם ידידים הכי טובים? ששני בנים הם חברים טובים אף אחד לא חושב שהם זוג וזו סתם "ידידות אמיצה", אז מה, לא יכול להיות כזה דבר גם בין בן לבת רק בגלל שהם ממינים שונים? וציירתי צ'אדו. הרבה צ'אדו. יש לי שני דפים שלו במחברת ואני אצלם אותם בקרוב, זה בינתיים משהו שעשיתי במחשב. והרקע מעפן כי סתם שירבטתי אותו כי לא היה נחמד להשאיר את זה לבן.

Neon taichou

New member
הידד! ^_^

אני שמחה שאת לא מהאנשים שחושבים שבליץ' זה קקי עד 16, כי האנשים האלה טועים. איצ'ירוקי זה חביב, לפחות לדעתי, אבל היה אפילו יותר טוב אם לא היו טוחנים את זה בסדרה ובפאנון. אוי, כמה שטוחנים את זה בפאנון. אני כבר מתעבת את השיפ הזה מרוב שתוקעים אותו בכל חור. עוד מעט יגיע פרק 16 ותוכלי להזיל ריר על כמה שביאקורנ זה טוב (רק שתדעי לך שיורוסוי זה יותר טוב, אפילו שיש לך עוד יותר מחמישים פרקים עד שתגיעי לזה ושאת, לפי מיטב ידיעתי לפחות, לא שמה על שוג'ו איי). XDD והציור של צ'אדו ממש מוצלח. *_* יש לו פרצוףסקסי, אבל הזרועות שלו נראות לי קצת עקומות. ם.ם; בכלמקרה, את מציירת ממש יפה, תפרסמי עוד~~ עכשיו!

Bakura

New member
../images/Emo96.gif או, את מצחיקה XDDD

אהמ. כן. בלשון הדי מעטה, אני מחבבת שוג'ו איי. ^^ וכבר הזלתי ריר על ביאקורנ (כאילו, ביאקויה רנג'י?) אבל, כפי שאמרתי לזוהר, ביאקויה ורנג'י סתם סקסים, אצל צ'אדו ואיצ'י זו אהבת אמת! ;_; (טוב, אז גם וידוי האהבה במתוכנןם הדי ספויילרי שזוהר סיפרה לי יכול להיות אהבת אמת, אבל חכו שאני אגיע לששעשרה, בערך באחד וחצי-שתיים כזה.) ותודה רבה
אני חושבת שדי השתפרתי בסגנון הציור שלי, אני מנסה לעבוד עליו הרבה זמן ולא יוצא לי משהו מוצלח במיוחד. אבל עכשיו יש לי חצי שנה שלמה שאני לא אלמד כלום, אז אני אתאמן. (עברתי לכיתה חדשה, וכל מה שעושים שם זה לצרוח על המורה שהיא מפגרת XD זה ממש מצחיק, באמת ^_^ ובאמצע המבחן בפיזיקה ישבתי ודנתי עם שותפי לשולחן על התוצאות. אמרתי לו שהוא טועה. וצדקתי. בוהאהאהאה :} יצא 960!) אבל במה שאני באמת גאה, זה שצ'אדו לא נראה כמו בחורה. אהמ. כן. אז תודה. וניסיתי לעשות שרירים. אבל פשוט אני לא ממש טובה בזה XP בגלל זה הזרועות מוזרות. אממ. והציור היחיד שקשור לבליץ' אצלי במחשב זה שירבוט שעשיתי לידיד שלי על איזה דמות אחת עם ציצים ממש גדולים, אז ניסיתי להמחיש לו. XD אבל, ממ, זה מגה וחצי. פו >>. אהא, הצלחתי. :}~ להקטין וזה. ((אוהבת צ'אדו
!!! עדי אמרה לי שיש אנשים שלא אוהבים אותו
!!! אני לא מבינה למה.))

Goggle Girl

New member
נו כי הוא לא "בישי"

אבל אנחנו יודעות את האמת ^____^ בוחעחעחעחעחעחע

אבל זה עוד כלום! D=

אחרי זה יבואו הפרקים שבהם באמת יראו איזו מין מערכת יחסים יש בין איצ'י לצ'אדו... D< אעע

הלוואי שזו הייתה אהבת אמת. >:

[בקאנון, כן?] אבל בקושי קיימת בינהם חיבת אמת,
לפרק 63-64 וגם המשפט של רנג'י שמעולם לא הושלם בפרק 64 "קפטן, אני..." לא התכוון להיות "..אוהב אותך", ולא נקטע בנשיקה צרפתית סוערת. ודווקא יש חברות בין בת לבן בלי אהבה רומנטית בבליץ'... [גם אם עדיין לא הגעת לזה כרגע]

KiaritChan

New member
ברוךהשםישבתחשמולעד D:

[לא.אתם לא מבינים מה כתבתי שם. תודה.] מזלטוב ^-^ צפיהמהנה D: תגיעי כבר לפרק 39 T_T

Bakura

New member
../images/Emo96.gif או, זה מזכיר לי

שהמורה לפיסיקה כתב לנו על הפינה למעלה של המבחנים "בס"ד" XDD והבנתי מה כתבת. XP מה את חושבת שאני, גויה? :O! (לא הדבר המת, אלא הדבר הלא יהודי.~) ותודע ^^ אני אשתדל. למרות שנראה לי שזוהר הביאה לי רק עד פרק...אה, בדיוק 39 ^^.

Goggle Girl

New member
מצויין >:}~

תיפגשי ב... זוג... האהוב עלי אחרי איצ'יצ'אדו מבחינת... שונן איי XD

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif לפרק 39

איצ'יאיצ'י... אחד שחור אחד לבן חיחיחיחי D:< *מצב סלאט ריגעי*

למעלה