התחלתי לראות בליץ' ^_______^

Bakura

New member
../images/Emo96.gif סגול עם כדורים צהובים מתאים

לצ'אדו? ממ. נחמד :}~

Goggle Girl

New member
את תיראי איזה חולצות הוא לובש

ושרישמית הוא אוהב, ותביני הוא אוהב חולצות פריקיות כאלה, איצ'י אוהב בגדים צמודים, והכל רישמי רישמי :}~

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אה, את זה אני יודעת י.י~

זה כי הוא ספרדי XDDD (רק אותי הצחיק לדעת שהוא ספרדי? ואני לא יודעת למה, זה פשוט מצחיק XD) אה, ובשיר הפתיחה לצ'אדו יש בגדים צמודים. אה, מה יש לך להגיד על זה, פוחזת? :X!

Goggle Girl

New member
שהוא לובש את זה לפעמים

אבל רישמית הוא אוהב חולצות רחבות ובצבעים צעקניים P: והוא לא ספרדי, הוא ממקסיקו

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אוי, ניפצת לי את האשליה ;[.

והוא לא לובש את זה _לפעמים_, הוא לובש את זה שאיצ'י בסביבה. רואה, לאיצ'י יש השפעה על ארון הבגדים שלו, מה שאומר שהם בטוח עושים סקס. האהאהאהאהאהא D= The Yaoi thoughts are always with you!!! Buhahahahaha!

Bakura

New member
../images/Emo96.gif רואים, אני בפרק 18 ^_^~!

ו, ואו, רנג'י חתיכת פסיכופט. אף פעם לא הייתי מנחשת שהוא מאוהב ברוקייה. וארהארה מתחיל להראות ממש מגניב. אגב, המחשבה הראשונה שהייתה לי שראיתי את ביאקויה הייתה "או מיי גאד, כמה הומואי!" כאילו, יש אנשים שנכנסים במסך עשן אפל (כמו קוסמים), יש כאלה שבוחרים להבות ואש וצרחות (כמו השטן), וביאקויה ישב והביט בקטלוג של כניסות מגניבות, והחליט על עליי סאקורה ורודים?! אה. והמחשבה השניה שהייתה לי עליו זה "מה זה הדבר שיש לו בשיער?" כאילו, מה זה עושה? איך מחזיקים עם זה את השיער? למה זה טוב? י.י; ואחרונה, אורהאיצ'י, למרות שצ'אדואיצ'י זה עדיין הכי
~

../images/Emo15.gif לא תאמיני למה עלי הסאקורה.

סיפור ארווווך מאוד שנחשף לו בדרמטיות בפרק 62 הסדיג. מי היה מאמין עליו שהוא סטרייט לפני שידעו את הסיפור שלו? התשובה- אפחד. אני עד ששמעתי את זה הייתי ברנג'יביאקויה

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מי היה מאמין ../images/Emo58.gifגדול~

שביאקויה ורוקיה הם לא אחים? >> פופופופו >: וחוץ מזה, הזאתי שמתה כבר מתה, הוא יכול להתגבר ולהמשיך לרנג'י. :]

Envious

New member
ברור שהוא יכול XDD ../images/Emo58.gif

לא קשה להתגבר על אחת שנראית כמו רוקיה ומדברת כמו פיל מת <>

A K I R A

New member
לעאזאזל... o_O סופליירתי... (בלע!)

;; היתי בטוחה שזה ספוילר לפריקם שאת ראית >.<

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני מצטערת T__T!!!!

משתתפת בצערך . ומצטערת מאוד בעצמי. :[ אבל את לפחות לא יודעת מי זאת הזאתי, וזה פרט די חשובו זה. :X

Envious

New member
רנג'י לא פסיכי !~

הוא לוזררררררר אבל לוזר סקסי וזהו .. תמשיכי לראות !!

השמלאני

New member
גם אני חשבתי ככה בהתחלה

אבל בהמשך את לא תביני איך חשבת שהסאקורה זה לא מגניב זה הכי מאגניב בעולם

למעלה