(
) לכבות מצלמות וסלולרים

siv30

New member
גם אני חשבתי שזה מוגזם

כל התגובה של הסביבה הקרובה וגם התגובה שלהן, אבל אי אפשר לשפוט אותן כשהן שוחות בחרא הזה.

דם דם

New member
אלימות בבלוגים זה בכלל פסול

ולא רק בבלוגים אני מניח שיסכימו איתי אבל למנוע טוטאלית הפצה של סרטונים "ביתיים" תוצרת עצמית למנוע מהם להפיץ אותם בבלוג זה דיי טיפשי תמיד יש אתרים אחרים ששם אפשר לפרסם, כמו יו-טיוב אז לא יפרסמו סטוני פליקס בבוג יפרסמו אותם רק באתרי פליקס וכאלה אם כבר למנוע הפצה של בסרטונים לא ראויים שימנעו לא רק מהבלוגים אלא מכול רשת האינטרנט. חוצמזה בבלוגים יש יותר מסתם סטוני אלימים שאבוי אם יפלו לעיניים תמימות, יש גם סיפורי זימה, סקס, תמונות וכתבות פרובוקטיביות. אז מה גם אותם למנוע?

דם דם

New member
צרפת הפאשיסטית

כמה שזה אולי אכזר אבל צרפת מצטרפת לאחת ממדינות העולם הדיקטטורי בדומה לסין,הודו,טורקיה,איראן ומצרים עכשיו גם צרפת מטילה סנקציות על בלוגרים חזרנו אחורה בזמן לתקופה "הנאורה" של צרפת מעניין מה הצעד הבא....

פגעסוס

Well-known member
ומה עם תיעוד של דברים אחרים?

האם הם אוסרים רק על אלימות? אם כן אז החוק הזה לא שווה את הנייר שהוא כתוב עליו (לא השופט, לא העליתי את הטקע בגלל האלימות, העליתי אותו בגלל שרציתי להראות לכולם איזה מצחיקה החננה שיש לו באף, הנה רואים את זה בשניה בהעשירית של הסרטון בן ה 4 דק'). ד"א גם לצילומים שאנשים מצלמים וכן מעלים יש בעיה אתית. אנשים רבים מצלמים נוף (את הים למשל) והרבה אנשים נכנסים לתוך הצילום (מה לעשות שה בדיוק נפשו על החוף). לאחר מכן הצלמים מעלים את התמונה לאינטרנט והנה, התמונה של הנופש מופצת לה בלי שהוא ידע בכלל. הפתרון, בכל מקרה, הוא לא איסור גורף כפי שנעשה בצרפת. זה פתרון של אנשים שנבהלים ולא יודעים איך להתמודד עם הבעיוחת החדשות שנוצרות אז הם הולכים לכיוון של להרוס את ההנאה כדי להמנע מהבעיות. אני לא חושב שניתן לפתור את הבעיות שצילומים כגון אלו יוצרים ע"י חקיקה כוללת. צריך להפעיל כוח שיטור שיזהה צילומים לא ראויים או פוגעניים ושיקבל תלונות לגבי צילומים שלא ברשות.

דם דם

New member
לוחצים על ../images/Emo128.gif

איפה שנתקלים באלימות/סקס ודומיהם חוצמזה לא צריך להרחיק עד לאינטרנט בימינו, יש לא מעט פרסומות חושפניות/תוכניות/עיתונים ואחרים שמזיקים לא פחות מהאינטרנט החוק היה יכול להיות הוגן אם היו אוסרים גם הפצה של סרטונים אלימים בכלל ברשת, ולא רק בבלוגים.כמו פורומים קומונות ואתרים אחרים או לחלופין לאסור הפצה של סרטונים אלימים ו"לא ראויים" וגם כתבות נוטפות זימה, ופוסטים נוטפי זימה/גיזענות כמו שפעם גם כתפוז היה פוסט גזעני של מישהו. וגם שיאסרו על הפצת תמונות לא ראויות,כמו מתים וגופות. אז שבכלל ימנעו את כול הזבל הזה מהאינטרנט. אם כבר למנוע משהו אחד למה לא למנוע גם את שאר צרותיו.

אני מכירה את ה../images/Emo128.gif

ויודעת להשתמש בו, ובכל זאת מספיק שהצצתי הצצה חטופה וזכיתי לראות משהו שזעזע לי את הנפש. אני חושבת שאכן צריך להעביר על כל הרשת צנזורה, שתנקה את השטח ותשאיר את האתרים הרעים למי שכן רוצה לצפות בהם ולא למי שלא מעונין בהם ובמקרה גלש אליהם.

דם דם

New member
../images/Emo45.gif זה רעיון טוב

אם כבר לעשות משהו נגד דברים כאלה אז שיעשו אותם עד הסוף, ולא חצי עבודה של צנזורה

ayala26

New member
אם הייתי צרפתיה

הייתי דווקא מעדיפה שיגנו עלי שולא אתקל באלימות ברחוב..

למעלה