XDDDDDDDDD
מ מגרש השוודים New member 17/8/07 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מתאים לה דווקא להיות מדריכת טיולים
מ מגרש השוודים New member 18/8/07 #35 בשביל מה אני צריך עכשיו ילדים? הם רק יגנבו את כל תשומת הלב ולא יהיה לי זמן לשרון
T The Girl Who Lived New member 17/8/07 #9 "אז..אתם באים לפה הרבה../images/Emo8.gif"../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif ~גרוע ~
א אטומיק בייגל New member 17/8/07 #11 "אתם מבינים, זה פשוט שהמגפיים נמסו לי מכל האש שיש על הבמה בהופעות." או - "תראו... לונה פלטה על כל השמלות האחרות שלי, אני חייבת להופיע עם השמלה הזו כל פעם" איזו חמודה, היא יחפה! D:
"אתם מבינים, זה פשוט שהמגפיים נמסו לי מכל האש שיש על הבמה בהופעות." או - "תראו... לונה פלטה על כל השמלות האחרות שלי, אני חייבת להופיע עם השמלה הזו כל פעם" איזו חמודה, היא יחפה! D:
א אטומיק בייגל New member 17/8/07 #18 שכחה את הנעליים שלה? XD טוב בעצם אם היא מגיעה לשם עם בגדים נורמלים ומחליפה מאחורי הקלעים זה הגיוני. איזו חמודה D::::
שכחה את הנעליים שלה? XD טוב בעצם אם היא מגיעה לשם עם בגדים נורמלים ומחליפה מאחורי הקלעים זה הגיוני. איזו חמודה D::::