אחד השולטים../images/Emo70.gif,עונה../images/Emo3.gif
שמות
1. איך קוראים לכם? רן
2. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ארז. 3. השם הכי יפה לילד:ארז. 4. השם הכי יפה לילדה:אלינור,לירון. 5. הכינויים שיש לשם שלכם:רנו'ש,רנדי,רני,רנצ'וק(הכי מוכר)
6. הכינוי הכי אהוב:רנצ'וק
7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם:גנאילעד.(איך כותבים?)
8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?יש לי שם שני-רחמים(השם הכי מוזר השני ששמעתי!),על סבא של סבתא,או משהו כזה! 9. האם תקראי לבת שלך על שמך? וואט דה פרק
ברור שלא! 10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לירון או אלינור. 11. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? ארז 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?ממש לא,זה קצר וקולע-
רן
תעודת זהות:
13. שם מלא:
14. תאריך לידה:28.11 15. כתובת:מרכז.
16. איפה עוד גרת? רוצים מפתח לדירה וזהו
17. בית ספר:
18. מזל:קשת
19. מידת נעליים:39,40. 20. גובה: מטר שישים ומשהו. 21. מוצא:טרפולטאי,ומרוקאי.
שילוב מנצח
22. חיות מחמד:כלבה
23. אורך שיער:קצר. 24. כיתה:ח' 25. מצליח בבית ספר? התנהגות
,ציונים
26. תחביבים:לשיר (ג'ולי
),לשחק,מחשב טלוויזיה.
27. איזה שפות אתה מדבר?עברית,חצי אנגלית.
28. בת/בן כמה את/ה? 13 וחצי בערך. 29. החלום שלך? להיות שחקן וזמר מצליח.(אני יודע שזה נשמע נורא הומואי
) 30. אתם חושבים שהוא יתגשם:נקווה שכן. 31. מסנג'ר:
32. אייסיקיו:מסר בלבד
33. מה אוהב/ת לאכול:שניצל וןציפס בבגט.
34. מה אוהב/ת לשתות:קולה
35. צבע עיניים:חום ירוק. 36. צבע שיער:חום שחור,אני בהתלבטות. 37. איפה נולדת? ביה"ח
.(בדר"כ מי שאומר את זה הוא ילד כזה קרציה
) 38. רגיש לדגדוגים? ככה ככה. 39. הדבר הכי מגעיל: מאיזה תחום
40. פתגם שעושה לכם את זה:"אם הייתי מה הייתי קבסה הייתי מה היית?" חח ידידה שלי ניסתה להגיד משהו וממש הסתבכה עם המילים. 41. אוהבים את החיים או לא:
,אבל יש רגעי משבר
שפשוט
42. כמה אחים:עוד שני אחים ואחות.
43. מסר לחיים:תהנו מהחיים,כל עוד אתם בחיים! כי בחיים לא תצאו מהחיים בחיים. 44. תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמיד
45. חבר/חברה/(גם וגם):
46. איך ככה, בחיים? 47. יש לך גשר?
,אני רויד עוד מעט. **כ"כ מאושר** 48. יש לך משקפיים\\עדשות מגע?
49. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה. 50. יש חבר\\חברה\\קראש? הייתה ת'שאלה הזו.
51. ממה אתה הכי פוחד?חרקים.
52. צבעת פעם את השיער?חימצנתי,יצא נחמד דווקא. 53. באיזה צבע?^^ 54. סטרייט/גיי/ביי:סטרייט. 55. רווק?
56. גיל שהיית רוצה להיות:17 נשמע לי כ"כ שולט!
57. כיתה:יא' אני משער. 58. למה את/ה כאן?כי זה הפורום הכי שולט,ואני אומר לכם,למרות שאתם וירטואלים,אתם כאלה נושים. 59. מה העבודה שלך? לסבול את המורה ללשון.המקצוע
המורה
60.יש פירסינג?
61. קעקועים?
62. אובססיות? לכסוס ציפורנים,ואת העור שמסביבן.ומילקי
,ג'ולי אחושרמוטה השפיעה עליי. 63. התמכרויות?^^ 64. איזה שפות אתה דובר? היה את זה כבר
65. האם אתה חי את הרגע? משתדל. 66. יש לך סודות?
67. אתה שונא את עצמך?
68. אם אתה אוהב את הכתב יד שלך?
,אבל האות ע' הורסת הכל. 69. יש לך הרגלים רעים? ראו שאלה 62,התשובה בראשונה. 70. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "וואי איזה כתב יפה..." **מסמיק** 71. אתה יודע לשיר? יודע לא,קול יפה,אני משער שכן. וכן,יש הבדל. 72. היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?
**רן,אל תצטנע כ"כ** 73. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
74. יש לך יומן/ג'ורנל:אני מתחיל לכתוב יומן במחשב. 75. מה החולשה הכי גדולה שלך? מסובך להסביר. 76. מה החוזק הכי גדול שלך? כנ"ל. 77. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? שלא עשיתי אתת מה שרשום מתחתי. 78. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להיות נאמן לחברים,ידידות ומשפחה. 79. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? באטמן,מסתורי כזה.
פעם...
80. התאהבת פעם?
81. פעם חשבת להתאבד?
82. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? אה..? 83. שיקרת פעם?
,שקרן מי שיגיד שלא. 84. מה הדבר הכי מטורף שעשית? מה קשור לפעם..? 85. התאהבת בידיד? אני התאהבתי בידידה. ועוד הכי טובה. 86. עשית פעם סיאנס?
,אני אני מת לעשות. 87. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?אפ'עם לא גיליתי שאני אוהב. 88. היית פעם בחו"ל?
89. הרביצו לך?
90. הרבצת למישו?
91. הסרט הכי דפוק שראיתם:היו הרבה. 92. יצאת מהמדינה? זה כמו "היית בחו"ל?".. 93. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
94. שחית בעירום?
95. ברחת מהבית?
96. התחילו איתך?
97. צפרו לך?
,שאלה ענקית,אבל
98. נשארת ער כל הלילה?
בארור,זה הכי שולט שיש.
99. לא אכלת יום שלם? אלי כשהייתי חולה.
100. דיברת בטלפון כל הלילה?
101. הרגת מישהו?
,
102. בגדו בך?