עונה..בדיכאון..
כללי...
- מה הצבע האהוב עלייך? כחול,תכלת
- מה הצבע השנוא עלייך? נרא'לי ירוק,לא שנוא,פשוט הכי פחות אהוב. - מה צבע הקירות בחדר שלך? לבן...אבל נמאס,בא לי כחול..אבל לא מהזועקים האלה.
- מה צבע השיער שלך? שחום. (שילוב של שחור וירוק.
) - מה צבע העיניים שלך? חום ירוק. - מה צבע התיק שלך? ברגע זה אדום.
- מה הצבע ששולט בארון שלך? כחול,שחור. - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? אדום,הכי טעים.
**מלקק,לא מוציא לשון**
ורוד
- אוהבים את הצבע? ככה-ככה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? רותם.עניין פרטי
- אתה אוהב מסטיק בזוקה? חופשי,מת על זה
,בכלל..ביים לא תמצאו אותי בלי מסטיק בפה..
- עד איזה גיל שיחקת בברביות? האמת שאפילו אני שיחקתי בברביות..אז גיל 6 ככה. - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? פנקס מוזר כזה. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? וואה-וואה,שנים. - תן חרוז למילה ורוד... וואלה לא'דעע.. - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? שיפה להם,כאיל חולצת ורודות הן אחלה...כלם ישר חושבים על המואים,וזה לא נכון.
שחור
- אוהבים את הצבע? כה
- מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? דכאון,אבל יופי. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? היום... - תן חרוז למילה שחור... "כפתור"..? - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? שהם מאגניבים.
- למה תמיד השלט של ה-TV שחור? שלי כסוף
..מי אכל אותה..?
- מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? מחשב כף יד. - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? א'
אומרים תחתונים שחורים,וממש לא לגביי השאלה. - איך זה שאין מאכל שחור? וואי,ענק,לא חשבתי על זה
,אבל יש,פיתה שרופה
ירוק
- אוהבים את הצבע? לא ממש. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? מירי.
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? וואה,פול זמןןן! - תן חרוז למילה ירוק...
- מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? שהם מוזרים,אבל שיהיה להם בכיף. - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? עט... - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? כה
- למה אין ארטיק ירוק? יש..רמזור. - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? תפוח.
אדום
- אוהבים את הצבע? כה
- מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? התיק ניפה שלי. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? לפני כמה ימים. - תן חרוז למילה אדום...כתום
- מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? שהם חמודים נורא
- מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? עוד עט...
- תות או דובדבן? תותתת
- למה אדום זה צבע "העט של המורה"? כי היא כונפה..? - גמבה או עגבנייה? גמבהה
צהוב
- אוהבים את הצבע? חולים עליו...לא על חולצות ובגדים. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? יעל. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? לא'דעע. - תן חרוז למילה צהוב...רקוב..? - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? נחמדים
- מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? עזבו אותי,באמא שלכם. - בננות עושות לך את זה? בקטנה... - למה כל הסמיילים צהובים? כי זה הכי חמוד שיש
- בלונדיניות באמת נהנות יותר?
,אני חושב. - גבינה או חמאה? חמאה
כחול
- אוהבים את הצבע? מאודדדד. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? אני..
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? היום. - תן חרוז למילה כחול... סגול
- מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? כפעלייהם.
- מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? גי'נס,נחשב חפץ
- ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול?
,וואלה לא'דע. - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? כה,נשמע מגניב. - למה השמיים כחולים? כי ככה ה' החליט...יואו אתם והשאלות המעפנות שלכם...
סגול
- אוהבים את הצבע? כה... - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? ענבים. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? שנים. - תן חרוז למילה סגול... כחול
- מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? שהם סבבה... - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? נשבע לכם שאתם עולים לי על העצבים
- מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? איינשטין,מאיפה לי..?
- אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? בהיר...
כתום
- אוהבים את הצבע? לא. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? תפוז
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? יש לי חוט כתום על המכנס. - תן חרוז למילה כתום...אדום
- מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? מוזרים...? - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? שקית. - נכון שגזר זה סקסי? חרמנים,יש לכם שימושים אחרים,הא..?! **מוזעזע** - אוהבים
? לא,אבל הפיינל פור היה מבאס