גיבוש
(
...)

RinRan

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo82.gifגיבוש../images/Emo9.gif (../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif...)

גיבושפורום
(צ'י, כמה דברים אני מארגנת בזמן האחרון
ויש לי עוד תחרות!
) אוקיי אז זה ממש נחמט
המחנכת שלי עשתה את זה שנה שעברה בכיתה... טוב אז בקיצקיץ- כל מי שרוצה להשתתף בגיבוש, שישרשר לכאן את השם שלו (את הכינוי אני יכולה לראות לבד
) ואם אתם חייבים לדעת מה זה (
), אז בסוף אני אכתוב פה רשימה של כל מי שמשתתף בגיבוש, וכל אחד יצטרך לשלוח לי מסר עם לפחות דבר אחד טוב על כל אחד ממי שנמצא ברשימה. (אסור לכתוב דברים רעים!
) אחרי שכולם ישלחו לי מסרים, אני אפרסם/אשלח (מה שתבחרו) לכל אחד מה כתבו עליו
אז יאללה מי רוצה להשתתף?... תרשמו את השם שלכם!

../images/Emo26.gif

גם אצלי עשו את זה בכיתה ה´
*אני חושבת..* בכל אופן, אז ילדה אחת שאנחנו ל-א אוהבות אחת את השנייה, אז היתי צריכה לכתוב עליה משו. והנה-בעיה. מה אני אכתוב?-נוי היא קופה בתומה, מכוערת, מפגרת, ואהבלה. אז כתבתי שהיא מצחיקה (היה לנו מין מחסן מילים...)
איזו מחמאה
פששש *והיא אף פעם לא מספרת בדיחות*
אז....בכל אופן, צריך ת´שם המלא? אני לא רוצה לרשום...
אז אני רק רושמת ת´שם פרטי: שרון. לא ידעתם את זה, נכון
כשהסתכלתם על הכינוי חשבתם...מממ...שרון המתוקה12, מעניין בת כמה היא ואיך קוראים לה! טוב...אני קצת התחרפנתי היום, אל תשימו
, התקינו לי שוב את הסימס עם "הוט דייט":) אז.... ח"ח קארינוש
ו-נכון שהיית צריכה לעבוד קשה בכדי למצוא את השם (שזה בעצם מה שביקשת רק) חחחחחח טוב יאללה, תסתכלו בהודעה שלי באוף (
), זה פאני

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifלא צריך שם משפחה

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gif

קארין - ולצורך העניין קארין .א. למזלי אתם לא צחקתם עלי כשהיה את כל הסיפור הזה עם Karin A, יש עוד כמה שעדיין קוראים לי ככה...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif

יופי תמשיכו להירשם

קוראים לי נועה../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

איך ידעתפ
קארינושה יש בעיה אני לא פה מכירה פה את כולם ולא נעים לי להעליב את אלו שאני לא מכירה

למעלה