קשת
R RinRan New member 8/2/03 #22 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifנועה וכולם... זה נכון שיש כאלה שאתם לא ממש מכירים, אבל זה בסדר- תנסו לראות מה הם כותבים בפורום ותראו איזה תכונות טובות יש בהם ותרשמו, ואם אתם באמת באמת באמת לא יודעים, אז אל תרשמו
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifנועה וכולם... זה נכון שיש כאלה שאתם לא ממש מכירים, אבל זה בסדר- תנסו לראות מה הם כותבים בפורום ותראו איזה תכונות טובות יש בהם ותרשמו, ואם אתם באמת באמת באמת לא יודעים, אז אל תרשמו
נ נעה הרשקוביץ New member 9/2/03 #23 קאירנושה שליי../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif אני ינסה בובה עכשיו שאני חולה אני בבית ואני במחשב ואני יינסה להכיר יותר חולה עליךך ותה.
קאירנושה שליי../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif אני ינסה בובה עכשיו שאני חולה אני בבית ואני במחשב ואני יינסה להכיר יותר חולה עליךך ותה.
R RinRan New member 10/2/03 #24 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifתירשמו עוד עוד עוד../images/Emo9.gif הההההה-קקקקקקקק-פפפפפ-צצצצצצצ-הההההה-!!!!!!
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifתירשמו עוד עוד עוד../images/Emo9.gif הההההה-קקקקקקקק-פפפפפ-צצצצצצצ-הההההה-!!!!!!